0 oy
108 göst.
Diğer kategorisinde (118 puan) tarafından

Dün yazmıştım bebeğimin kalp atışını duymamışlardı kürtaj diye özele gittim kızlar ordaki doktorda kürtaj dedi %99 sağlıksız gebelikmiş pazartesi gidicem kürtaja devlet hastanesine o gün gel demişlerdi kürtaj ettikten sonra hastanede yatırıyolar mı yedek kıyafet vs almama gerek var mı hiç bir bilgim yok 

3 Cevaplar

0 oy
(6,282 puan) tarafından

Bende sağlıksiz gebelik geçirdim özelde ama yanima bişey almamıştım aynı gün eve gelmiştim geçmiş olsun inşallah 

(118 puan) tarafından

Anladım tşk ederim

-Reklam-
0 oy
(8,117 puan) tarafından

Kürtaji muhakkak anestezi ile olun gitmeden arayıp sorabilirsiniz ben öyle yapmıştım sabah aç karnına gel dediler bir saat sıra bekledim sonrasında 5 dakikada kürtaj işlemi gerçekleşti sedyeye geçerken gözümü açtım 10 dk dinlenip arabaya gittim

(118 puan) tarafından

Bursa'da oturuyorum canım devlette 3 gün sonra gel kalp atışı yoksa kürtaj demişlerdi inş yaparlar canım aneztesi

(8,117 puan) tarafından

Sor canım ben ilk önce başka hastaneye gittim orası anestezi vermiyoruz hastane de 1 günde kalabilirsin 3 günde doktorların yoğunluğuna göre değişir dedi ve bu süreçte aç kalacaksn ona göre düşün gel dedi bende başka ilçenin Hastanesi'ne gittim 

(118 puan) tarafından

Yaaa bilgilendirdiğin için teşekkür ederim bende öyle ederim olmazsa 

(8,117 puan) tarafından

Benim bebeğim 6 haftalık iken kalp atışı yok dendi 11.haftada alındı bir kaç hafta beklettiler belki bir ümit atar diye bilgin olsun saglik sıkıntısi yoksa bir kaç gün bulana kadar acele etme 

(118 puan) tarafından

Kuzum benim adete göre 9 haftalık ama ultrasonda 7 haftalık çıkıyor dün özelede gittim %99 sağlıksız gebelikmiş devlet Hastanesi'nde 3 gün sonra gel kalp atışı yoksa kürtaj dediler inş duyulur yinede ama umutsuz konuştular

0 oy
(1,511 puan) tarafından

2 3 saat gözlem altında tutuyorlar sadece sonra çıkıyorsun 

(118 puan) tarafından

Tşkler 

(1,511 puan) tarafından

Bu arada yanın da biri olursa iyi olur 2 saat seni yataktan kaldirmıyorlar birşeye ihtiyacın olursa yanlız kalma

(118 puan) tarafından

Ya kuzum Bursa'da tekiz eşim kızıma bakacak 2 buçuk yaşında küçük oda 

(1,511 puan) tarafından

Anladım belki hastaneden hastaneye değişiyordur hemen de çıkartabilirler çok geçmiş olsun

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 146 göst.
27 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Nazeymen__ (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 186 göst.
3 Kasım 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 137 göst.
12 Temmuz 2022 Tatil-Seyehat kategorisinde Syvldc (229 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 921 göst.