0 oy
183 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (3,164 puan) tarafından

kızıma doğum gününde scooter almak istiyorum. hiç anlamam bunlardan. nasıl bir şey almayım? 

önce 2 teker mi, arkada 2 teker mi, oturma yeri olmalı mı? 

2 yaşa uygun bir model arıyorum. birkaç model baktım ben, resimlerini arayım, sizin önerileriniz varsa onları da alırım hanımlar

image

image

image

8 Cevaplar

0 oy
(2,623 puan) tarafından

Kesinlikle 1. Kullanışlı bende de mavisi var oğlumun 

(3,164 puan) tarafından

bana da 1 mantıklı gibi geliyor yorulunca oturur diye. sizdeki bunun aynısı mı başka marka mı? 

(2,623 puan) tarafından

1. Aynısı bizde var markası da aynı 

-Reklam-
0 oy
(6,025 puan) tarafından

1 numara da çok kullanışlı oluyor

(3,164 puan) tarafından

ben de ona daha yakınım açıkçası 

0 oy
(77 puan) tarafından

3 cuyu al bence.Kızım 3 buçuk yaşında 2 senedir kullanıyoruz çok rahat güzel ve kaliteli. 1 buçuk yaşındayken almıştım gayet rahat kullandi

(3,164 puan) tarafından

yorulursa oturmak ister mi diye düşünüyorum o kafamı karıştırıyor. 

bi de önde 2 teker ve arkada 2 teker farkı ne biliyor musun canım5? 

(77 puan) tarafından

Küçük çocuklar onden 2 tekerlekliyi rahat kullanıyorlar.   Malesef benimkinin hiç yorulduğunu görmedim. Veeee  çok  aktif kullanıyor hem evde hem dışarda 

0 oy
(1,501 puan) tarafından

Bizde 3. Vardı ama ben kırdım yanlışlıkla 😂 galiba ilkinden alıcam yorulunca binmiyo ben taşıyorum 

(1,501 puan) tarafından

Yaa o kadar para vermeye gerek yok bence ben alacaktım ama sonra mantıksız buldum 

(3,164 puan) tarafından

Aldım bunu😅 trendyol 100 lira kupon tanımlamış. bi de banka kampanyası varmış 2000bine 100 tl alacak 1-2 şeyim daha vardı 😂

(1,501 puan) tarafından

Hadi güle güle kullansın 😂

(3,164 puan) tarafından

inşallah sever

(1,501 puan) tarafından

Seveceğine eminim 

0 oy
(15,219 puan) tarafından

2 . Çok ince 3 cğ de kullanışsız tekerlekleri dönmüyor sağ sola çok fazla güç lazım

3 cü ye benzer farklısını aldık 

(3,164 puan) tarafından

o zaman 1 en iyisi gibi

0 oy
(5,532 puan) tarafından

3 tekerli model almalisin. 2 tekerli de denge kuramaz. Ben en alttaki modelden almistim buyuk ogluma. 4 5 yasina kadar surdu.

(3,164 puan) tarafından

oturma yeri olsun mu o düşündürüyor beni

(5,532 puan) tarafından

Bence gereksiz ve bana gore tehlikeli de. Gecen gun parkta gordum bi cocuk ona binip kayiyodu dustu. Cunku ayagiyla kaydirirken ister istermez iki ayakta yerden kalkiyo ve denge kaybi oldugunda dusme ihtimali daha yuksek. Zaten scooter gbi surmek istediginde de cikar tak onla ugrasilmaz. Ben 2 yasinda direk en alttakini aldim. Yavas yavas ogrendi hemde oyle surmek daha hosuna gidiyodu.

0 oy
(1,163 puan) tarafından

3 numara bence biz onu  oğluma aldık  çok rahat öğrendi 1 buçuk yaşında başladı  

(3,164 puan) tarafından

rahat sürdü mü 1.5 yaşındayken? 

(1,163 puan) tarafından

Evet cnm yeni yuruyodu ama scooter sürüyordu sürmeye çalışıyordu şimdi uçuyor zaten

0 oy
(776 puan) tarafından

Birinci var oğlumda. Çok eğlenceli oluyor. Belli bir zaman sonra Oturağı çıkarınca da normal bir şekilde kullanabilir. Scooter da ağırlığı tartma konusunda çok güzel. Bazıları dengesizleşiyor 

(3,164 puan) tarafından

oturma yeri olsun istiyorum ben de açıkçası 

(776 puan) tarafından

Seveceğinden eminim

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 63 göst.
0 oy
15 cevap 388 göst.
18 Mayıs 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
3 cevap 144 göst.