0 oy
208 göst.
Diğer kategorisinde (351 puan) tarafından

image

Bundan alan varmı anneler ışığı yanmıyor tam dürüst sert basınca mı hızlı gidince mı yanıyor ve direksiyon düz durmuyor kendimden yana eğik duruyor dik durması gerekli değil mi modeli mi böyle bide direksiyon 365 derece dönüyor iade istedim pazartesi ye kaldı müdür yokmuş yaparlar mı iade

7 Cevaplar

0 oy
(1,359 puan) tarafından

Bunun kırmızısını aldık sorunsuzdu yanlışlıkla ayağımı bastım kırıldı ilk haftadan oğlum cok ağlayınca bimden aldık bş tane oda pembesi kalmıştı indirimdeydi kac aydır kullanıyor gayet güzel 

(11,205 puan) tarafından

@Nicksizdebana bende 2 gün önce kırmızı aldım bimden direksiyonu dönmüyor dizinde öyle ki sağ sol yapmiyo 

(1,359 puan) tarafından

Yapmayo bizimde zaten pek sürmüyor oğlum evde arada takılıyor 

(8,292 puan) tarafından

kiz zaten direksiyon dökmeyecek . cocuk surerken saga dönerken saga meyil edecek otomatik olarak tekerlek donecek. direksiyon sabit . cocugun agirlik verme meyiline gore saga yada sola gidecek direksiyon donmeden tekerlek donecek

(11,205 puan) tarafından

İşte tekerlek dönmüyor sabit 

(8,292 puan) tarafından

ozaman bozuk . cunku agirligi hangi yöne veirirsen tekerlekler o yöne dogru yatmasi lazim donus icin

-Reklam-
0 oy
(16 puan) tarafından

Bende aldım ışıkları hızlı gidince yanıyor kızım hızlı süremediği için bizimki de yanmıyor evet direksiyon kısmı biraz yatık ama 365 derece dönmüyor hiç fark etmedim yapmazlar diye düşünüyorum ama yapabilirler de hiç böyle deneyimim olmadı 

(351 puan) tarafından

Anladım çok teşekkür ederim 

0 oy
(3,835 puan) tarafından

Bundan değil de diğer türlü olanı vardı 3 sene olacak halen daha ışığı yanıyor 

(351 puan) tarafından

Ne güzel bizim çok hızlı gidecen de öyle yanacak sol ışık hafif yanıyor 

0 oy
(77 puan) tarafından

Buna benzer şok marketten almıştım hiç güzel değildi dik durmuyordu kalitesizdi  akşamında götürdüm fişiyle beraber iade aldılar hmn sıkıntı yaşamadım. İnternetten aldım 2 buçuk senedir aktif kullanıyor kızım hm evde hemde dışarda   tavsiye ederim. Cool scoll olması lazım markası bak istersen

(351 puan) tarafından

Ne diye iade ettiniz olmadı benden ondan alırım yeğenimin de öyle scooteri dik duruyor ve sağlam 

(77 puan) tarafından

Kizim kullanamadı dedim sıkıntı çıkarmadılar kutusuyla götürmüştüm

0 oy
(82 puan) tarafından

İadeyi yardimcisi da alabiliyor. İade almak zorundalar eğer üründe hasar varsa. Almak istemediklerini soylerlerse tüketici haklarına şikayet edin . Aiade süreci var ve fisinikaybetmeyin.

(351 puan) tarafından

Yardımcıdan bahsetmediler eve geldik denedik sonra gittim 1 saat sonra iadeye inşallah değiştirirler  iade yapmazsa dediğiniz gibi tüketici haklarına şikayet edicem 8 aylık hamileyim bide gel gitle uğraşıcam markete pişman oldum almaktan 

0 oy
(1,756 puan) tarafından

Bu basınca yanmaz hızlı gidince yanıyor ledleri 

(351 puan) tarafından

5 yaşına girecek yeğenim denedi az yanıyor sol hafif yanıyor direksiyon hiç hoşuma gitmedi eğik ve çok dönüyor az dönmesi lazım ve yeğenimin scooteri elinle hafif iktirince yanıyor bizim yanmıyor öyle hızlı gidersen çok öyle yanacak 

0 oy
(7,537 puan) tarafından

Zaten sürerken yanar durduk yere yanmıyor. Direksiyon eğik derken sağa sola mı eğiliyor. Öyle olması gerekiyor 

(351 puan) tarafından

Yeğenimin elinle hafif iktirince yanıyor binmeden üstüne kendimden yana eğik dik değil direksiyon bu modelde mi öyle bilmiyorum 

(7,537 puan) tarafından

Evet elinle ittirince de yanması lazım

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 335 göst.
11 Eylül 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Guness.ozlem (60 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 45 göst.
11 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Prensimin annesi (154 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 55 göst.
+1 oy
1 cevap 37 göst.

Kategoriler

1,460,065 soru

23,940,933 cevap

324,746 kullanıcı

...