0 oy
260 göst.
önce Diğer kategorisinde (235 puan) tarafından

Ya bir mayo alacağım ama çok açıklar. Tesettürlü değilim açık biri olarak bu şekil bir şey alsam çok mu komik olur. Tesettürlü daha çok tercih ediliyor ya ondan soruyorum 

image

13 Cevaplar

+1 oy
önce (22,352 puan) tarafından

Ben etekli model giyiyorum dekoltesi en az olandan veya şort tarzı olanlar var 

önce (235 puan) tarafından

Teşekkür ederim :) 

önce (8,206 puan) tarafından

aynen . hatta bu sene sey aldim ölcülü mayi cikmis. ustu vrop alti mini etekli sort ondan aldim .

image

Şükür sonunda biri denize girmek için çıplak olmak gerekmediğini akıl etti 

önce (8,206 puan) tarafından

ay aynen girur gormez aldim hemen bunu cok hosuma gtti uzerimde de guzel durdu bi iki daha alicam indirm bekliyorum😂 biz babamlarla gdiyoruz tatile . olmuo babamin yaninda don sutyen giymis gibi hissediyorum cunku. baskasi yabanci olsa plajda falan olsam aman millet banami bakacak derim de babamin yaninda utaniyorum sahsen kardesimde var 30 yasinda . olmuo gibi gelio onlarin yaninda😂

Benim karnımda kocaman bir yara izi var o yüzden iki parçalı giymiyorum bir tık daha usturuplu olsun diye etekli mayo giyiyorum ama bu bir avuç şey giymekten kurtulma fikri mantıklı denize giriyoruz kapalı değiliz diye anadan üryan olmak zorunda değiliz 

-Reklam-
+1 oy
önce (751 puan) tarafından

Bence olur neden olmasın. Açıksın diye illa şort olması gerekmez.kimi insan bacağına tenine deniz anası yosun değmeain ister bunu tercih eder. Kendini Nasıl rahat hissedeceksen. Ayrıca attığın foto kapalılar içinse kapalılar tayt giymeye de mi başladı.😀

Vallaha takip ediyorum piyasayı bayadir tesettürlü çoğu kişi giymiyor tercih meselesi tabi ki:) 

+1 oy
önce (5,835 puan) tarafından

Bende kapalı değilim saçım açık senin bu attığın model gibi var benim hem uzun hem kısa kollu olarak aldım o şekilde giyiyorum hep biz zaten tesettür otele gidiyoruz orada giyim kuralı olur yarı açık haşema da alabilirsin

Teşekkür ederim 

0 oy
önce (2,305 puan) tarafından

Bikini giyen ben guruptan ayrildi 😃

😀ya ne bileyim fiziğime güvenmiyorum:( 

0 oy
önce (2,136 puan) tarafından

Bende bunu tercih ettim normalde yakası biraz daha açık olan mayın var ama arkadaşlarla gideceğiz o yüzden bunu tercih ettim. 

image

Evet güzelmiş fiyatı da baya iyi 😀

önce (2,136 puan) tarafından

Ben yarı fiyatına aldım indirim vardı 😀 

0 oy
önce (2,789 puan) tarafından

Sizin paylaştığınız fotoğraftaki model kapalılar için olduğu çok belli. Altta arkadaşların attığı paylaştığı modeller gayet iyi. 

Teşekkürler 

0 oy
önce (2,449 puan) tarafından

Açık birine bu olmamalı bence etekli mayo var şortlu üstü askılı takımlar var bende mesela etekli mayo giyiyorum

Teşekkürler 

0 oy
önce (22,183 puan) tarafından

Bu mayo zaten tesetturluler için uygun değil ki. Gönül rahatlığıyla giyebilirsin 

Yani çok kisi tercih ediyor 

0 oy
önce (1,296 puan) tarafından

Ay olur neden olmasın isteyen istediğini giyer ben çok begendim

+1

Teşekkürler 

Rica ederim canım 

0 oy
önce (19 puan) tarafından

Ben tesettürlüyüm ama bunu tercih etmem hem üzeri kısa hemde çok dar 

Canım kadın tesettürlü değil ki zaten

0 oy
önce (1,644 puan) tarafından

Bence komik ya. Yüzücü suit leri var tulum şeklinde. Diz üstü ve dirsek üstünde oluyor

0 oy
önce (8,107 puan) tarafından

Hem bu dünyanın hem ahiretin ateşinden kendini korumuş olursun daha ne olsun ...

0 oy
önce (14,194 puan) tarafından

Açıklar için haşema diye aratırsan kısa kollu modeller var onları görebilirsin altları da diz altı oluyor

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 129 göst.
+1 oy
9 cevap 174 göst.
+2 oy
7 cevap 199 göst.
29 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Mucizemm233 (1,348 puan) tarafından soruldu
+2 oy
2 cevap 81 göst.

Kategoriler

1,459,025 soru