+1 oy
210 göst.
Diğer kategorisinde (283 puan) tarafından

Kizlar bunlardan kullanan varmı acaba 

image

7 Cevaplar

0 oy
(1,234 puan) tarafından

Ben de merak ediyorum ama kullanışlı olduğunu sanmıyorum. Kayıyordur bı de koltuğa tam oturmasını isterız. Mutlaka toplanıyordur

önce (283 puan) tarafından

Toplanmıyor demıs cnm arkdaş hem koltuğu komple kaplıyor ya o yüzden ıstedım çocuk olunca koltuk kenarlarına illa bısey sürülüyor sılıyorum ama ızı kalıyor

önce (1,234 puan) tarafından

Herkesin koltukları aynı model olmayınca kimine ölçüsü alınmış  kılıf gıbı cuk oturur kimine oturmaz. Denemek isterseniz deneyın ama ben bunu düşününce vazgeçmiştim

-Reklam-
0 oy
(856 puan) tarafından

Ben kullanıyorum canm aynı bundan geçirmeli çok memnunum öyle aşırı bı kayma olmuyor yapışıyor şekilde gösterdiği gibi ama oturduğun kalktigin yerde bıraz illaki kayma oluyor günde bir kez duzenlesen aksama kdr gider öyle soyleyim şu aralarina giren cubuklar çok çabuk çıkıyor sadece onun haricinde memnunum 

Teşekkürler cnm 

0 oy
(442 puan) tarafından

image

benimde koltuk ve halı örtülerim bunlar düz petekli olandan aldım ben kir göstermesin diye koyu renk koltuk örtüsü aldım ,halı ortusude welsoft krem beyaz rengi düz ben memnunum ikiside kaymiyor  rahat kullanıyorum 

koltullarim örtüsüz kendi rengi  krem beyaz gibi halimda öyle düz beyaz krem gibi bir tek krenltlerim renkli  canım benim için kurtarıcı oluyor çocuklu evde düz beyaz koltuk ve halı çabuk kirleniyor bende örtüyorum daha rahat oluyor  

Aynen cnm çocuklu evde öyle oluyor bende daha koyu renk tercihım ama eşim sevmiyor koyu renk

önce (442 puan) tarafından

Nasılsa yıkanıyor canım makinede o yüzden içinize ne renk siniyorsa onu alın bence şimdi benim odam  geniş baya büyük bir oda resimde görülmüyor ama L tipi berjerlerin arkasında daha yemek masasi vs var oda geniş olduğu için  o yüzden sorun olmuyor ama oda küçükse koyu renkler gerçekten iç bunaltiyor bende koyu renk çok sevmezdim aslında yılardir hep açık renk kullandım ya o yüzden bu seferde köyü olsun dedim :) 

Bnm odamda genıs cnm ama acık olsun dedım halımda gri uysun dedım

0 oy
önce (2,488 puan) tarafından

Bende grisi var memnunum ben 

Yıkayınca faln sünme oluyor mu cnm

0 oy
önce (72 puan) tarafından

Ben kullanıyorum. Kayma oluyoe ama tüm kanepeyi kapladığı için o yünden com iyi ama günde bir iki kere duzeltmen gerek egerki koltugunun kolları bu şekilde duzse tam oluyor benimkinin kolları bu gorseldekinden değil o yüzden tam oturmuyor örtü.

Düz cnm düzeltirim sıkıntı yok diğerlerini de ıkı üç kez düzeltiyodum

0 oy
önce (2,161 puan) tarafından

Bu ürünün linkini de paylaşabilir misin canım ya birde bu takım olarak mı 1686 tl yoksa tek koltuk mu öyle 

3+3+1+1 cnm fıyatı bide nasıl oluyor link paylaşma

https://ty.gl/ed3a8686fc77h

önce (2,161 puan) tarafından

Tamam canım bu paylaştığın link ı sağol 😊

0 oy
önce (303 puan) tarafından

Süngerli kaymaz olandan tavsiye ediyorum

Ondan kullanıyordum cnm ama bır süre sonra süngerler kopuyor ve düzgün durmuyor

önce (303 puan) tarafından

Aa ben cooook uzun aylardir kullanıyorum inan hemen hemen her hafta makinede yıkıyorum hiç bir kopma olmadı 

Valla bende almıştım cnm bende sen gibi haftada bır makine ya atıyorum ama süngerler koptu bu sefer tutmuyor yanı koltuğu

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 218 göst.
0 oy
2 cevap 102 göst.
8 Mayıs 2025 Güzellik-Bakım kategorisinde Orkide01 (226 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 116 göst.
3 Mayıs 2025 Aile & Aşk kategorisinde Birkucukbebis (437 puan) tarafından soruldu
+3 oy
1 cevap 148 göst.

Kategoriler

1,459,505 soru

23,934,308 cevap

324,225 kullanıcı

...