+1 oy
201 göst.
Diğer kategorisinde (107 puan) tarafından

Kızlar bizim grubumuz 8 kişi. Okuldan bı hoca arkadas bizim grubumuzu evine davet etti ya geçen hafta. Cumartesi akşam bana gelin dedi bu hafta sonu için. Bugün daveti beraber ayarladiginarkadas dedi ki. " Ya kızlar bn unutmuşum cumartesi bnm günüm varmış başka gün yapsak olur mu ?. Biri dedi Pazar bn yokum biri dedi pazartesi ben yokum filan bn de sadece cuma olmaz geri tüm gunler uygunum dedim. Sonra ayarlayan arkadaş gruptan yazdı. Nazlı cuma günü de uygunum dedi müsait misiniz açık yazın diye. Ben de o gün uygun değilim yazdım ama herkes uygunum yazmış . Bn de yazdım ki siz gidin madem önemli değil sıkıntı yok bnm için diye. Ama kimse bişey yazmadı. Bn biraz bozuldum. Çünkü plan yapildiginda bn herkesin olduğu gunleri ayarlıyorum herkesin gönlüne göre oluyor. İlk defa bı programi ben yapmadım ve ilk ben vaz gecildim sanırım. Sizce haksız mıyım 

2 Cevaplar

0 oy
(4,087 puan) tarafından

Nadir olan bir durum ise sorun olmazdı. Ama baktınız sürekli böyle kırılabilirsiniz. Diğer türlü 8 kişiyi aynı güne ayarlamak zor zaten. 

(107 puan) tarafından

İlk kez onlar ayarladı. Bn ayarliyordum hep ve herkes katiliyordu

(4,087 puan) tarafından

Dediğim gibi bir dahaki sefer de şahsınıza özel olarak algılarsanız ona göre tepki verirsiniz. 

(107 puan) tarafından

Ama hiç kimse sallamadı. Ben hepsinin gününe özen gosteriridim hepsinin katılmasına önem verirdim 

-Reklam-
0 oy
(83 puan) tarafından

Normalde hep senin ayarlaman ama bu sefer onların ayarlamasına katılamaman ve buna bişey dememeleri saçma olmuş insan ne zaman müsaitsin diye sorar en azından aman boşver sen takma kafana yişnede 

(107 puan) tarafından
+1

Bir de bı sürü kisininkine önem verilip benimkinin yok sayilmasi bni üzdü 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 646 göst.
29 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Happymommy (2,161 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 1,468 göst.
26 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Berat0606 (1,466 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 467 göst.