+1 oy
210 göst.
önce Tatil-Seyehat kategorisinde (2,146 puan) tarafından

Hanımlar haftaya otel tatiline gideceğiz. İki çocuğum var biri 6 yaşında biri 9 aylık. Sizler giderken havlu alıyor musunuz yanınıza? 5 gün kalacağız ne yapsam bilemedim. Sadece çocuklar için almayı düşündüm ama buraya danışmak istedim ilk defa gidiyorum çocuklarla.

13 Cevaplar

0 oy
önce (2,878 puan) tarafından

ben götürürüm. plaj havlusu zaten olmaz odalarda. 

diğerleri de yetmiyor, bi kere götürmemiştim bin pişman oldum

önce (2,146 puan) tarafından

Plaj havlusu varmış yani daha önce balayına gittiğimizde vardı hatırlıyorum. Şimdi cocuklar da olacak bir sürü eşya ne kadar azaltsam kâr diye düşündüm. Ama en azından çocuklara götürürüm sanırım. 

-Reklam-
0 oy
önce (4,760 puan) tarafından

Ben götürüyorum canım 

Kendimi daha iyi hissediyorum kendi havlum olunca 

Evet daha rahat olur tabii ki de iki çocukla bir sürü eşya olacağı için götürmesem mi dedim ama çocuklar için götüreceğim sanırım. 

önce (4,760 puan) tarafından

Götür zaten 5 gün uzun bi süre elindeki kirlenince ordakileri kullanırsın canım 

Teşekkür ederim

0 oy
önce (16,212 puan) tarafından

Ben götürdüm canım otelden veriyorlar ama kim bilir kaç kişi kullanıyor günlük değişimde yapıyorlardı ama içim rahat etmedi benim kendimizi kini kullandik Türkler hep kendi getirmisti

0 oy
önce (1,486 puan) tarafından

Ben götürüyorum yetmiyor çünkü 

0 oy
önce (4,796 puan) tarafından

Oğluma mutlaka alırım, plaj havlusu hepimize alıyorum zaten, plaj havluları pek temizlenmiyor çünkü bana göre (Kişisel fikrim). Bir de çorap ya da terliksiz dolaşmam odada. duş alanına kesinlikle terliksiz hiçbirimiz girmiyoruz. Bir sürü mikrop yuvası ve ayak parmak arası derileri ince olduğundan bakteri mikrop girişi en rahat olan bölgelerden biri. Bunlara dikkat ederim. 

0 oy
önce (2,331 puan) tarafından

2 tane veriyorlar yetmiyor ben götürüyorum 

0 oy
önce (5,862 puan) tarafından

Ben götürüyorum banyo duş sonrası kendi havlumla siliniyorum benim içim almıyor başkasının kullandığı havluyla kurulanmak 

0 oy
önce (22,200 puan) tarafından

Hiç götürmem 

0 oy
önce (668 puan) tarafından

Peştamal gibi plaj havlusu aldım. Bizim otelde otelin kartıyla istediğin kadar plaj havlusu degistirebiliyorsun ama yine de ince olduğu için pestamalleri götüreceğim sadece. 

Bende de iki tane peştemal var onları alayım birde çocuklara havlu alayım. 

0 oy
önce (8,110 puan) tarafından

Havlu nevresim hep alırım . Hatta fazla nevresim alıp koltukların üzerini de orterim benden önce ki çıplak mi oturdu başka bir iş mi gördü bilemem . İçim rahat etmiyor benim . 

Ayy şimdi tiksindim yaa 😄 bana kalsa bende alacağım herşeyi ama eşim bunları niye yük ediyorsun diyecek onu dinlemek istemiyorum. 😄

Teee Arabistan'a taşıdım o kadar diyim sana 

Valla senin eşin birşey demediyse ne mutlu sana. Bende yere yaymak için birşey almak istiyorum aslında kızım 9 aylık çünkü emekliyor nasıl zapt ederim onu 5 gün kucakta. 

Valizde verilen kilonun üzerinde çıkınca bir dünya para istediler bizde  poşete koyduk nevresimleri o şekilde uçağa kikir kikir gulerek uçağa gittik. Fazla eşyamiz olabilir ama enayi de değiliz 😂

İyi hazırlıklı gitmişsin yanında poşet varmış 😄

0 oy
önce (2,471 puan) tarafından

Bence al hijyen açısından da iyi olur 😊😄

0 oy
önce (5,481 puan) tarafından

Ben her ihtimale karsi iki tane ince plaj havlusu koyuyorum ama genelde kullanmam. Otelde hem odada hem plajda oluyo zaten gunluk yikaniyolar.

Bende çocuklar için alacağım onlar bizden daha hassas

0 oy
önce (14,194 puan) tarafından

Havlu ve nevresim takımı da götürüyorum ben 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 168 göst.
14 Temmuz 2022 Tatil-Seyehat kategorisinde Frezya (702 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 256 göst.
17 Ağustos 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde Essera1 (61 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 602 göst.
+2 oy
10 cevap 485 göst.
27 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Deniz. 01 (2,247 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,459,279 soru

23,931,122 cevap

324,045 kullanıcı

...