Bugün gündüz eşimle bahçede oturuyorduk kayınbiraderi min sınav için geleceğini öğrendim bir başkasından ve eşim bu hafta büyük ihtimalle cuma günü yurt dışına gidicek bende sordum sen gidiyosun nereye geliyor diye beni orda tersledi onuda düşündük heralde ne sorup duruyorsun hangi ülkeye gidiceğini soruyorum ne sorup duruyorsun neyse az öncede bana bir video atmış işte eşlerin yanında gaz çıkartılmamalı gegirilmemeli vs gibisiinden içeriği ben hamileyim kızlar arada gaz çıkartıyorum doğru ama elimde olmadan o an çıkartmazsam sancısını çok kötü çekiyorum ve gerçekten yanında etmiyordum demekki kulağına gitmiş ama kendisi yanımda bilerek ediyor af edersinz osurur gegirir hiç bir sıkıntı yok deli olucam gece gece
Bişi deyip de kocandan daha da soğutmak istemiyroum seni. Allah kocana akıl fikir versin
Aklımdan çok şey geçti de diyemedim bende
Valla kafam kaldırmıyor benim de artık
Onun sana davrandığı şekilde sende ona davran o zaman. Bazen soruları karşısinda tersle. Yanında özellikle osur, geyir...
Anlamıyor kuzum
Ya bu bi ihtiyaç dır
Gaz çıkarmakta
Gegirmekte
Çatlarsın gülüm
Bunun ne ayıbı var ya
Hamilesin
İstemsiz çıkar o
Devam et güzelim
Sıkma kendini
Bebege iyi bak ve onu düşün
Ya kuzum bilerek etmiyorum zaten ama iyice soğudum eşimden hep bi beddua dilimde ona karşı
Videoyu ona geri yollardım senin öğrenmen lazım diye yorumum yok arkadaşlara aynen katılıyorum
Nasıl bi ilişkiniz var laaaa 🤮🤮🤮
Aynen ben de şaşırdım . Tiksinirim ben böyle şeylerden soğurum.
Soğunmazmı ayol insanın midesi bulanır
Başka ülkeye gidecek ve ben nereye diye sorcam o da ne sorup duruyon dicek... Bacım bu normal karı-koca diyaloğu olamaz. Diğer meseleye gelince bu erkolar kadınları Pembe kaka yapıyor yada osuru.p sicmio falan mı saniyo. İnsanlık hali ayrıca eşinin yanında rahat davranmicanda nerde davrancan..... Değişik
Yok kuzum kendimde biliyor zaten hamileyim 5 yıldır hamilelik dışında hiç böyle bir davranışım olmadı kendimde farkında ilkinde hiç böyle değildi bu ara çok değişti
ALLAHim aradaki bağa bak 🙄
1,486,284 soru
24,299,011 cevap
343,943 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın