0 oy
207 göst.
Diğer kategorisinde (715 puan) tarafından

Arkadaşlar merhaba 23 Haziran da kırk günlük bebeğim olacak meme emiyor dışarı çıkarken sütümü sağıp biberon ile versem meme reddi yapar mi Philips biberon aldım 

6 Cevaplar

0 oy
(24,026 puan) tarafından

Emzirme önlüğü kullanarak müsait bir yerde emzirebilirsin. Bilmiyorum ben hiç biberonla vermedim. 

(715 puan) tarafından

Arkadaşım veriyor bişey olmaz dedi bende buraya sorim dedim

(7,293 puan) tarafından

arkadaşım verir bir şey olmaz ama belki senin bebeğinde meme reddi olur.. emzirme önlüğü al, rahat emzir dışarıda 

(715 puan) tarafından

Emzirme önlüğü aldım kullanamadim ya 

(7,293 puan) tarafından

1-2 sefer acemilik oluyor da alışıyorsun sonra

-Reklam-
0 oy
(2,005 puan) tarafından

Bazı bebekler de yapabiliyor 

(715 puan) tarafından

Anladım canım emzik meme reddi yapar mi 

(2,005 puan) tarafından

Emzirme danışmanı onu da önermiyor ama benim kızım 4 ay tuttu zaten tutmaya hevesli de değildi sonra bıraktı ama emzikten kaynaklı meme reddi yaşamadım bu arada biberonu çok kısa süre bende kullandım 1 hafta mama vermem gerekti dişlerimi işlem yapılması gerektigin de kullanmıştım bı sorun yaşamadım tabi öyle bi riski var kaşık biberon öneriyorlar zor olmazsa ondan kullanabilirsin

0 oy
tarafından

Emzirme önlüğü al canım bir çok yerde artık bebek bakım odası da var 

(715 puan) tarafından

Emzirme önlüğü aldım 

0 oy
(3,348 puan) tarafından

Dışarı nereye gideceksin emzirme önlüğü ile emzirsen daha iyi olur ama biberonla da verebilirsin sorun olacağını sanmıyorum. Benn haftada 3kere kaynanama bırakıyordum biberonla veriyordu meme reddi olmadı. 6 gün küvezde kaldı onda da meme reddi olmadı. 

(715 puan) tarafından

Emzik meme reddi yapar mi

(3,348 puan) tarafından

Oğlumda yapmadı. Ama her bebek farklıdır. Kızım emzik almadı. 

0 oy
(7,452 puan) tarafından

Ben verdim sorun yaşamadım mamada verdim 26 aylık hala emiyor iki aydır bırakmaya çalışıyoruz o kadar düşkün 

(7,452 puan) tarafından

Emzik sormuşsun bide doğduğu gün verdim emme refleksi gelişsin diye 14 ay emdi kendi bıraktı yalancı emziği

0 oy
(4,997 puan) tarafından

Valla yapmadı benimki disarda ben mama verdim 5 aylik hala emer mamada yer lensihon benimkide

İlgili sorular

+1 oy
12 cevap 275 göst.
0 oy
11 cevap 257 göst.
18 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Defneee (967 puan) tarafından soruldu
+2 oy
41 cevap 1,069 göst.
+1 oy
4 cevap 286 göst.
30 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler