+2 oy
272 göst.
Diğer kategorisinde (614 puan) tarafından

İsrail _iran savaşı ilgili bı sorum olacak kızlar ben dün Instagram da dolaşıyordum bi videoya denk geldim İran da yaşayan Türk vatandaş diyor ki: İranlılar Kaçıyorlar sınır da dolu heryer ama biz kaçmıyoruz Sahip çıkacağız burdayız diye tüylerim diken diken oldu sanki sonra aradan 10 dk geçti İsrail videosu denk geldim insanların sığınaka saklanıyorlar hem çin işçileri almadılar direk kapıya koydular birride diyor İran sonra sıra Türkiye de var diye cidden bunlar ne sanıyorlar anlamadım siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Yani Türkiye 'ye etkilenir mi bilmiyorum ama korkuyoruz çocuklarımız var nasıl koruyacağız Allah'ım savaşlar olmasın çocuklar kadınlar özgürlük olsun,😔😔👏 

3 Cevaplar

+1 oy
(2,629 puan) tarafından

Biri İsrail dur demese o sıra bize de gelecek.

Geçen daha katil netanyahu ağlama duvarına Aslan uyandı köpek sürüsü halkı yok edecek diyordu.

Tek bu değil her zaman açıklamalar yapıyor İsrail

Onlar bağıra bağıra söylüyor ama duymak isteyene 

asıl hedef İran değil, Arz-ı Mevüd... Yani Yahudi inancına göre Allah'ın Hazreti İbrahim soyundan gelenlere vaat ettiği Fırat ve Nil nehirleri arasındaki tüm topraklar.

Diyeceğim o ki bu büyük planın sadece ilk adımı.

Amaaan, bana ne Yahudiler ile Arapların didişmesinden? Ne arıyoruz ki Gazze'de, Suriye'de?" diyenler o sıra geldim bakalım ne diyecekler çok geç olacak.

-Reklam-
0 oy
(89 puan) tarafından

Bizim birsürü savaş malzememiz var bu konuda iyiyiz denizde havada karada bissürü gelişmiş makinelerimiz var kendimizi güzel savunuruz milletimizde ülkesini savunur güzel ülkeyiz biz

0 oy
(2,003 puan) tarafından

Natoyla güvencedeyiz dıcem ama bilemiyorum yıne de Allah sonumuzu hayr etsin ama öyle istedikleri zaman saldırmazlar. NATO üyesiyiz. Başta ABD ve diğer ülkeler topraklarımza olası bir saldırıda bizi desteklemek zorunda. Yani israil en az 30 ülkeyi karşısına almış olacak ki içten içe İsrail'i in Türkiye'ye saldırmasımdan da mutluluk da duyacaklardır öyle kirli riyakar bir kirli düzen... Allah vatanımıza milletimize zeval vermesin düşmana fırsat vermesin

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 498 göst.
+3 oy
13 cevap 408 göst.
15 Ocak 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 477 göst.
16 Kasım 2024 Diğer kategorisinde PEFEKEGE (614 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,190 göst.

Kategoriler