Sizce burada belli başlı gruplaşma varmı birisi birine ters bı laf soyledimi bazıları hemen destek veriyor halbuki tanımadan yapiyosunuz yorumu yada posta göre yapiyosunuz onun yanilmadigini nerden biliyosunuz acaba 😳sizce de varmı gruplaşma?
Gruplaşma ne kız ellerınden gelse parti kuracaklar burdakı bazı kesım☺
Çok doğru sabirlensin
Çok doğru dedin işine geldiklerine cevap veriyorlar
Bide söyleyince bilmediğimiz konuda yazmıyoruz diolar
Ama bildikleri kişilere hal hatır sormak için bile cevap veriyorlar 😂
6 yıldan fazla burdayım hala biri ile haddınden fazla samımıyetm yok kırıp döktüğümüz de ama bazıları gerçekten goze soka soka yapıyor bunu
Gerek yok yani
Gruplaşma dan çok yalakalık var 😏
Aynıyım enfeksiyon da azalma var ama bitmiş değil 😕😕😕
Azalma varsa bir kaç güne toparlanırsın canım dikkat et kendine ❤️🥰
Bugün yeniden diktiler sezeryan yerine kopuyor karnim açıdan
Yokmu yardımcın yanında canım ya çok geçmiş olsun
1 yaşındaki oğluma kaynanam bakıyor 5 yaşındakine İstanbul'da annem bakıyor ben sadece bebeğe bakıyorum canım evde yardımcım var temizlik için hamileyken de vardı zaten yemeği 36 gündür dışarıdan yiyoruz zaten perişanız yani şu an tek yeteneğim WC'ye gidebilmek 😕
Olmaması abes olurdu. Burda çok eskiden beri kullanan arkadaşlar var. Ben seviyorum açıkçası uygulamayı o yüzden pek gözüme batmiyor. Belli başlı insanlar var zaten güzel güzel yorumlar yazan, bazıları da belli sabit linç eden tayfa, gerisi de gelip giden okuyucu tayfa. Sosyal hayat gibi burda da insanlar illa ki birlik hareket ediyor, tanışıyor kaynasiyor.
Benim grup nerdeeeee 😂
Kız nasıl fırtına çıktı tövbe estağfurullah nasıl korktum
Ucacukkkk
Kiz nasıl siz Selçuklu tarafında mısınız burda çok bişey yok gibi
Ben Erenköy canm şuanda. Bile aşırı serin
Hava serindi dediğin gibi rüzgarda vardıda o tarafta daha çokmus o zaman
bence var.
farkında olmadan br grubun içinde miyim bilmiyorum ama var.
Honki ponki hanım evet değişiminiz sayesinde gözlerim ışıldıyor ben bunu çok farkettim ❤🦋
Senin daha bir kişiyi linç ettiğini, bir kişiye ters konuşup kalbini kırdığını görmedim canan🥰 @casperiye
Cidden sadece hangi post veya yorum olursa olsun fikrini belirtip çıkıyorsun. Keşke herkes senin gibi kullansa uygulamayı. Millett buraya stresini atmaya geliyor resmen, herkes birbirini linç edip laf sokma peşinde.
cananın yorumları efsane 😂
bazı yorumları yanlış anlaşılıyor bazen denk geliyorum.
ben bir ara lohusalığın etkisi mi çocuğun yorgunluğu mu ya da burayı anlamadım mı artık bilmiyorum, evet fevriydim ama genelde kşmse yazmazsa bir şey demiyordum, tabi tersi de olmuştur hepsini hatırlamıyorum. evet, hala ters fikirde olduğum insan çok, ters olduğum bir fikirde kimseye yazmıyorum o yüzden, bana yazan varsa da daha makulüm, hani ne gerek vae moduna girdim 😅 site içinde büyüdüm resmen 😂😂😂
Hahaha 😂😂 benim kafam senin çoğu fikirlerinle de uyuşuyor ya olumsuz yorumuna pek denk gelmedim :)
ya geçen bebeğine kimyon vermedim diye biri sataştı bana😂 bazı ters fikirlerim bu şekilde oluyor millete.
Tabiki de var ama senin sandigin gibi bi gruplasma degil cok linc yiyoruz kimse bana destek olmuyo mesrla
Ayy nasıl güzel bir oda bayıldım orda olmayı çok isterdim. İnşaAllah bize de nasip olur hem buluşmak hem çevremize faydalı olmak❤️ bazı kız çocukları oluyor çocukları çok güzel oynatıyorlar keşke öyle çocuğu olan biri denk gelse biraz oynatır siz yaparken. Ya da birinin dersini yaparken diğerleri oynatsa biraz daha kolay olabilir.
Bende sana yapılan yorumları görüyordum bi ara daha çoktu o yüzden o ara yorumlaşırsak nuray yazıyodum ki hoca yazınca biri atlayıp rahatsız etmesin diye ☹️
Sineğin yağını çıkarmak sosyal dilencilik bunu kimin için yazdiysan yazdın.Bazi yorumlar çok sert oluyor kul hakkına girildigini dusunuyormusunuz onu soruyorum
Post silinmiyor kapatamadim kendi aranizdaki konusma için bı post açabilirsiniz bildirim gelip duruyor hanimlar
@KuranAsigiHatun Nasib elbet birgün buluşacağız. @cicikus ay amiiiin rabbimin izniyle nasib olsun❤
@..isa Hayır düşünmüyorum.
Eğer belli konularda belli fikirlerin, bir hayat görüşün, ideolojin, amaçların ve hedeflerin varsa başka birinin de dünya görüşü, ideolojileri, hedefleri vs seninkilerle aynı ya da yakın ilerliyorsa, bu kişilerle daha samimi olman kadar doğal başka ne var bilmiyorum?
👏👏 Tebrikler.
Gülüm görüşlerimiz çok zıt ama nedense seni kendime yakın hissediyorum ☺️ aklı başında bir insansın
Çoook teşekkür ederim aynı şekilde 🥰🥰 burda fikir olarak taban tabana tabana zıt olduğumuz ama birbirimizi çok sevdiğimiz arkadaşlarım da var. Ceylan var mesela. Onunla şeriatı savunurken samimi olmuştuk 😂😂 insanların birilerine daha sıcak hissetmesi gayet doğal. Bu biraz ben neden gruplaşmanın dışında kaldım gibi bir post olmuş 😂😂
Banada öyle geliyor da neyse 🙄
Çok katılıyorum, ben tartıştığım insanı aklımda tutmam çünkü fikir ayrıcalığı yüzünden düşman olmanın hiç bir anlamı yok. Bu postta tartışırız , başka postlarda birbirimizi destekleriz olay aslında bu.
Ayyynen öyle canım benim
Ben burada kimseyi tanımıyorum ama var öyle kafayı takıklar
Gruplaşma her zaman her yerde vardır 🤸🏻♀️🤣
Bu belli zaten
Var gibi gibi😸 ben karşıyım valla gruplaşmaya da gruplaşanlara da😼
Klişe olacak ama eskiden daha fazlaydı birbirine düşen dağıldı 🤣 bir çoğu da bomba gibi patladı hatta 🤣🤣
Aslında hamileyken yükledim sonrada buraya attı uygulama çok güzel bilgi aliyosun başına bişey geldimi muhakkak deneyimli olan oluyor ama insanı yargılamak hoş değil bence kırıcı oluyo.ben bebeğime kıyafet istedim oda vallaha yok yani neler dediler neler ama düşmez kalkmaz bı Allah unutmamalı insan bence
Sen bunu çok takıntı haline getirdin ama daha önce burada suistimal olayları çok olduğı için insanlar şüpheyle yaklaşıp irdeliyor. Kendinden eminsen kimsenin yorumuna bu kadar içerlenmemen lazım herkese ve her yoruma açık paylaşıyoruz biraz göze alarak paylaşım yapmak lazım böyle şeyleri.
Eskiyi bilmediğim için olabilir ama zaten gönderirken adres vericem sana tanımadan iftira atmak o hoş değil takildigim o yoksa bebek bakımından adını vermiyim Allah razı olsun geldi yeni doğan kıyafeti getirdi bana 🙂kim olsa takılır bence tanımıyorsun ama türlü türlü hakaret
Gruplaşma varsa da umrumda değil şahsen
Önceden çok vardı şuan eskisi kadar girmediğim.icin bilmiyommm
Biz niye boşaldık yine burayı
Eskiler çok güzeldi smdi enerjim yok sjsjs
Cocuktandir o giden enerji jejrje hayat enerjim bittiii
@Esma36 benide cezbetmiyo artık ya aynı şeyler sürekli başa sarıyo gibi
@Amerikanbebesi tahmini ne zaman gelir o enerji sksjdbsj
Ben o post sildim ilk uygulama kullandığım zamanlar iki eski arkadaş kavga ediyorlardır
Ama bir yazı denk diğer arkadaş diğer arkadaşa
Sen gruptan hep bizden başkasını linçlemek için yardım istiyordun biz sana o kadar yardım ediyorduk dedi
Sen düşün yani😅😅
Ben milleti linçlemek için yardım mı dedim sonra yorumu gizlediler ben o zaman bilmiyordum fazla kullanmayı bilseydim ekran görüntüsü alırdım 😄
O kişilerin bazıları halen burda çünkü 😁
İşte cahillik 🤣
Töbeee linçlemek için yardım nedir ya .neyle besleniyor bu insanlar
Bende bilmiyorum 🤦🏻♀️
Birde öyle sohbet ediyorlar ki anlatamam beraber WhatsApp Grubu kurmuşlae ters düşmüşler kirli çamaşırları ortaya atıyorlardı. Ben diyene kadar
Bazıları gitti bazıları kaldı bazılarını da yeni üyeydim hatırlamıyorum 😐
Birde bu kişiler çok havalı edit gösteriyorlardı.
Ben görünce şok oldum
Bazıları çok büyüttüğümü farkettim 🤣🤣
Bazıları severdim
Evet wp Grubu olayını bende biliyorum hatırlıyorum sanki 🤣
😄😄😄
Var bence de 🤫 birde sadece tanıdık diye aynı soru olsa da ona cevap veren var sırf yillardir arkadaş oldukları burdan tanıdıkları için yazıyorlar
Hos değil
Anlık atıyorsun mesela sana 3 cevap o kişi 1 saat sonra atıyor ama burda eski kullanıcı geliyor 20 cevap
Merhabalar
Ben aranızda yeniyim
Gruplasma illa vardır her ortamda oldugu gibi
İnsanları kırıp üzmemeye çalışırım
Çünkü Yaradanı severim
Yaradan dan ötürü.
Ha eğer bir hatam kusurum olursada özür dilemesini de bilirim.
Ben de ablalardanım. 40 olacağım kasımda.
Zaman su misali geçiyor. Daha dün çocuktum şimdi 30 yaşımda kadınım.
Ben burda fazla hiç kimseyi tanımıyorum
Kendimce takılıyorum bakalım simdilik
Grup belki zaman içinde
36dan selamlar
Aleyküm selam 43
Tek tabanca geçinip gidiyorum🙃
Gruplasma olabilir evet
Ben bir gruba dahil değilim ama arada sert yorum yaptığım oluyor yalan yok.
Fazlasiyla hayatlarinin bir parçası yapanlar var
Var, çok defa şahit oldum. Genelde linç yediğim zaman çok görüyordum o kimaseleri ama nickleri aklımda değil. Tutmamışım.
İnşallah ben böyle bir gruba dahil gibi görünmüyorumdur. Ayrımcılığı hiç sevmiyorum.
Ben sizin kıyafet istediğinizi bilmiyordum. Size hitaben açıldığını da bilmiyordum. Tam okuyamadım yemek vakti. Dönücem size. O postun linkini de atar mısınız?
Egee öyleyse mutlu olurum hiçbir anne bence tanımadan böyle dusunulmeyi hak etmiyor
Öyle tabiki sana hitaben yazsam zaten ismini yazardım veya senin yorumunun altına yazardım. O postun sana hitaben yazıldığını bilmiyordum ki.
Burda hamburger isteyen ve insanları dolandıranları gördük. Hemen hemen herkes üzülüp hanım efendiye hamburger sipariş etmişti. Gerçek ihtiyacı olanlara artık insanlar güvenemiyor. Kaldı ki burda gönlü güzel hakikaatten anne şefkati olan o kadar çok insan varki dolandırılacağını bile bile yine yardım ediyor velevki gizliden olsun velevki açıktan bir çok şeyi okuyoruz. O sebebiyetle sosyal dilencilik dedim. 6 sene olacak buradayım.
O an yorum yazsaydınız yorumumun altına kırıldım size diye ben size hitaben yazmadığımı açıklardım. Sıcağı sıcağına yazmak varken içinizden kurmuş kendinizi boş yere üzmüşsümüz. Üzerinden 1 ay geçmiş ve arkadan dediğimi değiştirerek bir başkası demiş gibi lanse ettiniz. Benim için sorun değil size kırgın değilim de bu nasıl oldu biliyor musun tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok gibi.
Ben burada siz ve alaskayi kendime yakın hissettim o yüzden karıştı yoksa bakınca ondan özrümu diledim.icimde tutmak değil gerçekten kırıcı bı laf bana göre tanimadan bilmeden yoksa burda kim kime ne yapmış pek bilmem bana kıyafet gönderen den Allah peygamber razı olsun tekrardan
Anladım Allahümme amin. ❤
1,486,310 soru
24,299,523 cevap
343,967 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın