+2 oy
296 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,115 puan) tarafından

Etkisini ne zaman gördünüz yan etkisi oldu mu sizde acaba selectra 50 mg verdi doktor bugün 1 hafta oldu bende yan etki olarak uykusuzluk yaptı 

7 Cevaplar

0 oy
(573 puan) tarafından

İlaç 10 güne ancak etki ediyormuş banada verdi doktor ama ben emzirdiğim için kullanmıyorum 

25 mg vermisti 

Size ne için verdi doktor

(2,115 puan) tarafından

Bana da verdi emziriyorum kullanabilirsin dedi benim panik atak ve anksiyetem var son 1 aydır çok kötüyüm 

(573 puan) tarafından

Bana kağıt imzalattı sonra prospektüste emzirme döneminde bebekte uyarıma neden olabilir yazıyordu bende cesaret edemedim ama etki etmesi 10 gün buluyor muş 

Bide iştahsızlık falan yapıyormuş 

(2,115 puan) tarafından

Evet yaptı iştahsızlık bebekte herhangi bir etkisi olmadı çok şükür 

(573 puan) tarafından

Bu hapı n3 için veriyorlar tam olarak sakinleştirici mi yoksa ne yani vücutta nasıl etki ediyor şahsen bende merhaba ediyorum 

-Reklam-
0 oy
(2,115 puan) tarafından

Yok mu kullananlar

0 oy
(8,998 puan) tarafından

Ben 2 ay kullanmıştım önce 25 mg son 2 hafta 50 mg bende hiçbir etki yapmadıiyi etmedi beni hatta ilk zamanlar daha fazla sinirli oldum.

0 oy
(1,902 puan) tarafından

Kız kardeşim kullanmıştı. Tam etkisini hemen hemen 1 ay kadar sonra görmeye başladı

0 oy
(3,475 puan) tarafından

Ben ilk kullandığım ay hamile kalınca bıraktım. İştahsızlık ishal baş dönmesi yapmıştı. Sonra geçti. 15 gün sonra etkisini hissetmeye eskisi kadar sinirlenmemeye başlamıştım.

0 oy
(4,756 puan) tarafından

1 hafta sonra etkisini gormeye basladim. Agir depresyon tanisiyla kullanmaya başladım resmen gözümün önündeki perde açıldı diyebilirim. Gördüğüm en buyuk yan etki rüyalarım inanılmaz karisti gercek mi degil mi ayıramıyordum cok yorulmuştum artık dinlenemiyordum. 6 7 ay kullanıp bıraktım 

(4,756 puan) tarafından

Çok cok iyi geldi. Öncesinde sürekli olumsuz şeyler düşünüyordum hayat cok zor diyordum iste bir bebegin dogdugunu duysam onun icin cok üzülüyordum neden bu kadar zor bir hayata bir çocuk getiriyorsunuz diye düşünüyordum sonra cok rahatladım. Çiçekler açtı resmen. 

(8,754 puan) tarafından

Selectra 25 mgmiydi sizin kullandığınız sevvallice

(4,756 puan) tarafından

Evet selectra ama mg hatirlamiyorum

(8,754 puan) tarafından

afedersiniz ama ishal filan yaptımı sizdede

(4,756 puan) tarafından

Hiç oyle bir sey hatırlamıyorum 

0 oy
(10,478 puan) tarafından

5-6 aydır kullanıyorum mide bulantısı falan var arada ama gerçekten çok işe yaradı 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 69 göst.
+1 oy
2 cevap 157 göst.
28 Şubat 2025 Diğer kategorisinde curious (1,181 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 268 göst.
15 Mart 2023 Diğer kategorisinde SnmSs (143 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,485,593 soru

24,290,763 cevap