Hanımlar iyi geceler. İlk defa çocuklarla tatile gideceğiz. Oğlum 6 yaşında kızım 9 aylık. Mutlaka yanına al asla unutma dediğiniz neler var. Hem benim icin hem çocuklar için. Birşey unutacam diye gözüme uyku girmiyor. Yarın yola çıkacağız.
Çocuklar için kesinlikle ilaç al hava değişiminden hasta olabilirler Allah korusun
Ateş düşürücüleri ve bir tane antibiyotik vardı açılmamış onları koydum teşekkür ederim 😊 yeterli olur heralde
ilacin yanina bence 9 aylik icin corbalar yap kavanoza kaynar sekilde ters kapa kavumlansin. 250 300 cc kavanozlar iki ogun savar. mercimek corbasi tarhana corbasi yayla corbasi. sevze corbasi. paganini tistlarip acar isitirsin. otel de olsa sen onlari sen yedirirsn bebisi. sennkendin rahat olursun yemeklerdep
Yapacaktım eşim boşver alırız dedi. Sonra düşündüm zaten öyle çok ek gıda yiyen bir bebek değil yazık olmasın.
Kantaron yağı pişik ve yaralar yanıklar için
Teşekkür ederim 😊
Rica ederim inşaAllah zor olmaz çocuklarla tatil 😀
Aminnn inşallah ilk defa gidiyorum bakalım nasıl olacak
Hiç öyle telaşa girmedim sende strese girme ☺️
Sonuçta gideceğin yer dağ başı değildir ☺️
Genel olarak bizim de kendimiz için aldığımız güneş kremi gözlük şapka terlik ☺️
Bak kendime şapka koymamıştım koyayım
Ates dusurucu , probiyotik, havlu günes kremi bol bol kiyafet sapka aklima bunlar geldi sadece
Teşekkür ederim probiyotik hiç kullanmadım gerekli oluyor mu ki
Hava degisiminden deniz suyundan havuz suyundan ishal olabiliyorlar canım
Prebiyotik düzenleyici mi oluyor peki ş nereden alabilirim çok pahalı birşey mi.
Eczaneden alabilirsin canim yazdirsanda sgk karsılamıyor zaten hic hatirlamiyorum fiyatlarını canim
Teşekkür ederim
Hiç strese girme yollar eczane market dolu. Unutsan bile alırsın. Ama bence kesin şunlar lazım
Sinek ve kene kovucu sprey
Güneş kremi
Uv korumalı şapka
Bebek bornozu
Çocuklar için nevresim (ben oradakileri kullanamıyorum)
Minik için küçük kaşık
Ateş düşürücü
Pişik kremi
Bebek için nemlendirici
Oğluna almadım ama kızım için çarşaf aldım sinek ve kene kovucu sprey eşime söyledim ama oralı olmadı bakayım giderken aldıttırırım mutlaka kene vakaları arttı deniz de de olur mu acaba
Çocuklar için mutlaka yedek mayo havlu oğlum küçükmus havuzdan mikrop kapmasin diye bir göz damlası al ben havuzdan sonra eğer çapaklanma olursa kullanıyorum ilaç al mutlaka dış doneminde ağrı kesici ve dış jeli gibi birşey ihmal etme ben çocuklar için özellikle bunlara dikkat ediyorum ha birde en az 50 faktör güneş kremi emzirme önlüğü al eğer emziriyorsan sürekli odaya çik et uğraşmazsin bide küçük için yanına yedekli Müslin örtü al guneste üzerini kapatmak iyi oluyor havuz başında falan uyursa birde bağırsak düzenleyici alıp kullanabilirsiniz abi Su değişimiyle ishal vs olabiliyorlar b
Kızımın gözleri çok capaklanir göz damlasını unutmuştum koyayım yanıma mutlaka
Canım al mutlaka benim oğlumun da çok etkileniyor iki gündür sitenin havuzuna iniyor onda bile hemen çapaklanma oldu otelinkinde çok daha kotu olur bide çocuklar için sinek losyonu al
Koydum göz damlasını çantama sağlık ocağında yazdırmıştım Allah'tan. Sinek kovucuda almam lazım artık giderken yoldan alırız onu da
Probiyotik kullanmalısın.
Probiyotik nedir nereden alınır acaba ne için gerekli oluyor birde şimdiye kadar hiç almadım
Bağırsak düzenleyici canım yukarıda yazmistim
Tamam teşekkür ederim
Cocuk için soruyorsan benim listem hep aynı.
Kolluk
Şapka
Deniz şortu
Sinek kovucu krem
İlk Yardım stick i
Güneş gözlüğü
İburamin zero
Calpol
Ateş ölçer
Slipstop deniz ayakkabısı
Kalacağım günün sayısından 2 3 tane fazla alt üst iç kitafet takımı. Biraz da çorap.
Çabuk kuruyan cocuk havlusu
2 3 tane Müslin battaniye.
Birkaç eksiğim var bu listeden. Gerisi tamam.
Ateş ölçer ve ateş düşürücü
Kolluk simit türü şeyler.
Bol kiyafet
Hepsi tamam
sinek ilacı. ateş düşürücüler, probiyotik damla, güneş kremi, oyuncak,
Sadece sinek ilacım yok alacağım yoldan
Bulantı ilacı ve probiyotik al bazen hava değişimi kusmaya neden olabilir yanık kremi al
Ya probiyotik demiş herkes ama hiç bilgim yok probiyotik hakkında
Reflor toz yada enterogermina al
Tamam teşekkürler
1,488,906 soru
24,336,922 cevap
345,892 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın