Tekrardan diyete başladım yemek olarak çok güzel gidiyorum, ama içecekler beni çok zorluyor. Hep ferahlatıcı içecekler içmek istiyorum
Maden suyu dışında önerebileceğiniz diyet içeceği var mı?
Salatalıklı limonlu su denedinmi canım
Limonlu su içtim ama öyle denemedim
İçecek içmeyi de çok severim
Ben daha ferahlatıcı istiyorum.
Ama denerim 🤔🤔
Dene seversen iç ben seviyorum valla elmalıda olur 😁
Tarif 🙂
Elmayı kabuklarıyla beraber güzelce yıka kare kare doğra suya at içine ister salatalık ekle ister havuç karışık yap güzel oluyor
dukan birasi . ic yesilcay sida limin . sikilirsan icine sallama meyveli cay ekle bugun bi pisette kusburnu sallalama ekledim icine. gecenlerde hibuskus eklemistim. herbalife in odem ayma cayini. seviyorum ben suyuma onunkiyyorum 1 ltre de inu iciyorum 1 de dukkan birasi
bunlara gerek yok zaten ki . meyveyi dondur sutle bizt yap blendirdan smothie olsun . ama bu tarz hazira gerek yok ki. su yada iste limonlu tarcinli salatalikli . falan bi tanede aoda atarsin dokerain yani bi litreye haff asitli gibi olur
Bak işte istediğim böyle bir tarif.
Hiç aklıma gelmedi nedense😂
Daha evde çok koruk var
Arkadaşım yapar tarif istedim o şeker miktarınk fazla söyledi o da kilo yapar 😐
Diyet yap- boz ile 7 kilo verdim
Bu sefer iradem yüksek içecek için bozulsun istemiyorum 🙁
Vay vay vay🤩🤩
Çeşit çeşit çayların var
Ben bugün smoothe yapacağım
Çocuklardan yapabilirsem🫤
Komşu olsaydık senle çok güzel olurdu 😅😅
Aynı mahalle sokağa da razıydım 😅😅
Su 😀😀😀😀😀
Hiç düşünmemiştim😅😅
Tavsiye için teşekkürler
1 lt su
1 soda
1 veya 2 tane yeşil çay
Maydanoz , salatalık vs at içine. Soğuk şekilde içebilirsin. Tadı nası bilmiyorum ama güzel ödem attırıyor.
Tavsiye için teşekkürler ♥️
Valla ben senlerdir ayran,cay,su ,sade maden suyu, turk kahvesi,bitki caylari disinda cok bisey icmem. Gecen sene 1 kez kola icmistim. Cok guzel gelmisti ama bidaha aramadim. Yani alisman lazim bu tarz seyler sagliksiz oluyo genelde.
Evde limonata yapabilirsin ,bi de ben fazla meyve olunca robottan cekip sulandirip icerim. Ozellikle kirmizi erikten cok guzl
Haklısınız aslında son zamanlarda çok alıştırdım kendimi şimdi de hep istiyorum.
Size de tebrikler böyle alıştırmışsınız ne güzel
Teşekkürler 🏵️
3 4 tane limonun kabuğunu rendeleyin beyaz kısmını acı olmaması için koymayın. Göz kararı çilek koyun ortalama yarım kilo yeterli aslında. Yarım bardak kadar şeker ile robotlar geçirin. Üzerine 1 lt su koyup 2 3 dakika daha devam edin. Süzüp bir sürahiyi koyun buzdolabında sogutup için harika bir yaz içeceği oluyor. İstersen 2 3 yaprak nane de koyabilirsin. Yorumunu görünce aklıma geldi, tavsiye ederim
Evde limonata yapabilirsin ,bi de ben fazla meyve olunca robottan cekip sulandirip icerim. Ozellikle kirmizi erikten cok guzel oluyo. Ayrana taze nane katip icebilirsin. Hem ferahlatici hem de tok tutar.
Maden suyuna karadut ozu katabilirsin oyle de guzel oluyo.
Canım limonlu maydanozlu ananaslı içecek yapabilirsin smohoti blandir ile yada diyet smohoti başka içeceklerde bakabilirsin internette çok var Bn sana whasaptan linkler atarım istersen
Çok güzel olur tatlım
Yeniden başladım inş hedef ulaşırım bu sefer
Geçen sefer malum bebekten ötürü yarım kaldı 😐😅
Tamam canım bnde bir başlayıp bırakıyorum 2 .gündür saldım 2 3 başladım şimdi yine saldım gene baslicam 😂😂
Aldığın 600 gramı iki günde verirsin sen😅
Grup devam etmiyor musunuz
Bn alıp veriyorum 😂😂
Kendin sağlıklı limonata yap canm bal kullanarak
Limonata çok severim
Valla olabilir aslında 🤔
Çok teşekkürler tavsiye için
Şişe su al dolaba koy soğuk soğuk iç maden suyu cam sisede ve soğuk olduğu için içiyorsun
Teşekkürler tavsiye için ♥️
Ben suyu çok soğuk içmiyorum içeyim diye
Ayran kefir şekersiz çay maden suyu bolca su
Teşekkürler tavsiye için♥️
Yalnız kefir hiç sevmem 6 yıl önce bir kere sade denedim tadı çok kötü idi ondan sonra da bir daha denemedim
1,489,009 soru
24,338,562 cevap
345,954 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın