0 oy
186 göst.
Diğer kategorisinde (1,259 puan) tarafından

4  yaşında oğlum var    Allah izin verirse ekimde  bir oğlum daha olacak cevremdekileri takmiyorum ama anlık olarak gıcık  ve sinir olmak dan kendimi alamıyorum cinsiyeti soruyorlar  erkek diyorum himmm...olsun... kız olsaydı... Benim istediğim sağlıklı ve Allaha insanlara ailesine hayırlı olması neden böle insanlar

6 Cevaplar

+1 oy
(17,549 puan) tarafından

İki kız annesi olarak bende benzer şeyler yaşadım. Tabi toplumumuzda erkek bebek baskisi daha fazla olunca ben daha fazla zorlukla karşılaştım. Bazılari erkek doğurmayani başarısız gibi görüyor. Maalesefki bu baskıyı kuran kişiler yine kadınlar. 

(1,259 puan) tarafından

Hayır takmıyorum takmıyorum diyorum ama anlık  gıcık.olmakdan kendimi alıkoyamıyorum kadının kadına yaptığını kimse yapmıyor zaten

-Reklam-
0 oy
(7,384 puan) tarafından

Kızın olmuş olsaydı ve tekrar hamile olsaydın oda kız olsaydı keşke erkek olsaydı serdiler🤣çünki bu bana yapıldı bir oğlum vardı ikincide erkekti keşke kız olsaydı derdiler 😂bende bişey olmaz bı daha yaparız derdim😂😂😂susardilar

(1,259 puan) tarafından

Anlık gıcık oluyorum susuyorum ama o susma bende sinir yapiyo :😀  şakaya vuramiyorum

0 oy
(18,986 puan) tarafından

Kız olsa erkek isterler, erkek olsa kız isterler. Hayatıma kimsenin isteğine göre şekillendiremem. Bende de 1 kız 2 oğlan var. Aman aman yeter şimdi bişey yapma.. çocuklar biraz daha büyüsün 1 kız daha getir yeter diyorlar. Sanki 4. sünün kız olacağının garantisi varmış gibi.

(1,259 puan) tarafından

Ben de asla öle değilim sağlıklı.olmasi Allaha insanlara bize hayırlı olsun tek isteğim gerisi boş ama anlık gıcık.oluyorum yani takmışım diyorum ama genede sinir basiyo bi anda

0 oy
(25,259 puan) tarafından

Kız istiyorsanız siz doğurun ben halimden memnunum de geç 

(1,259 puan) tarafından

Diyomiyom  bacım desem o sinir  uçacak gidecek üstümden:D ah biii desem

0 oy
(294 puan) tarafından

Benim ilk gebeligim ve kız bebek.Kqyinvalidem ay keşke erkek olsaydı dedi direk duyunca çünkü kaynimin 3 tane kızı var 🤷‍♀️ erkek olsamis buda bende benim için fark etmez onlar benim çocuğum degil demistim.ki birde kaynanam erkek hissettiği için cinsiyetini öğrenmeden erkek bebek emzigi almış😃

(1,259 puan) tarafından

Geldeee sinir olma :😀 

0 oy
(810 puan) tarafından

Benim hem kızım hem oğlum var ,buna rağmen kız çocuğum da aman olsun oda evlat üzülme diyenler oğluma çeyrek taktı. İnsanlar yeterki laf olsun diye o kadar çok konuşuyor ki . İki kız olsa keşke oğlan olsaydı derlerdi iki erkek olsa bi tane daha yap kız olsun derlerdi. Derler anam derler . 

Çocuk ne zaman. İkinci ne zaman . Üzülme oğlun da olur . Bi tane daha yap kız olsun . Bunlar büyümüş Bebek yap. Şimdide çok oldu bu kadar çocuğa nasıl bakacaksın . 

(1,259 puan) tarafından

Evet bunları okadar iyi biliyorum ve takmıyorum ama bisey dediklerinde cevap veremeyince gıcık.oluyorum birinden baslicam havlamaya 😀  2.erkek dediğimde olsun diyolar  şaka gibi :😀  neyse sinirlenmicem

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 110 göst.
0 oy
6 cevap 285 göst.
0 oy
44 cevap 1,494 göst.
+1 oy
5 cevap 196 göst.

Kategoriler

1,484,987 soru

24,282,753 cevap