Bence az bile yapmış ben olsam içinde kaynanam ve kocamı da yakardım 😀 😀
Zaten bu aralar kendine aşırı kurulmuş durumdayım bide böyle bişey olsa düşünemiyorum 👹
Eşimden habersiz aileme araba almam eşime de aldırmam yapılacak bir şey varsa açık açık konuşularak yapılmalı
Eşinin de rızası varsa neden olmasın ki
Kendi aileme değil kız eşimin ailesine yapacağım
Değer mi aşko iyi düşün 🤣
Canım eşimin memleketinde bir ev alalım biz yazdan yaza gidince perişan oluyoruz hem bizim için iyi olur hem de onlar kullanır diyoruz ama tabiki onların olmayacak sadece kira vermeden oturacaklar benim ailem kendi evinde oturuyor ihtiyaçları yok çok şükür :)
O zaman olur aşko hem ev sizin diye çok karışamaz aynı evde olmuyor gerçekten
Bende ilk başta ayni tepkiyi vermiştim sonra düşündüm aynısını bir kadın yapmış olsaydı ne derdim diye kararsız kaldım 😀
Sen buralara uğrar mıydın aşko 😍
Asko kusko sen misin degismis yine isim 😀
He kız benim 🤣 Mickey Ler çoğaldı bende NuReLLa oldum 🫣🫣
İyi olmuşun kız limona pek rağbet yok ben kaldım böyle 🤣🤣
Boşanma sebebi tam anlamıyla
Kesinlikle şekerim ✓
Konuyu mahkemeye taşır donuna kadar alırdım.heleki bu parayı benden ve çocuğumdan kısarak almışsa.
Kız ne ugrascan yak gitsin ikisinide🤣🤣
Yakarsam bana da kalmaz bişey.uğraşırsam içim daha çok soğur😂
Hayırlı evlatmis. Annesine araba almış 😃
Hahahhh pek hayirli 🤣🤣
Ohhhh ne güzel yapmışşşş
Benim bile içim soğudu valla 🤣🤣
Bunu yapan kadın mı erkek mi anlayamadım
Belki kadın kendini garanti altına almak için araba aldı ama üzerine alınca eşi duyacak die annesine yaptı.
O konuda bilgim yok aşko
Bende aynı şeyi düşündum ama sonra bunu yapsa yapsa bi kadın yapabilir anca dedim 😂
Kadınlar gizli yapmaz bence ya
Hayır yakma olayını diyorum 😂
Kesinlikle o kadın işi 😃😃😃
Kendi annemize alırsak peki 🤔 bilemedim ki 😃
Onada eşimden gizli para biriktirip almam ki 😃
Ahaha arabayı ateşe vermesemde eşimi verirdim ateşe asıl gereksiz olan o olurdu bikere ailesinin faturalarını ödediğini öğrendim yıktım ortalığı mesele Ödemiş olması değil bana dememiş olması benden gizlemesi yoksa ben ondan daha fazla şey alır yaparım kaynanamlar için ama gizlenmesine tahammülüm yok kaynanama da dedim benden habersiz iş yapmanız hoşuma gitmedi diye ben e,şek başımıyım
O kadar küçük şeyleri takip etmem de benim rizkimdan kesiyorsa sıkıntı büyük
Küçücük şeyleri bile söylicek, bana saygısızlık gibi geliyor bana dese ztn asla hayır demem ailesi onun yapabilir tabiki ama beni dışlamış gibi hissederim demese
Ben olsam arabanin içine ana oğul ikisini koyar öyle yakardım. Bu biraz hafif kalmış.
Kız evide yakmış ya evdeler belki 😃😃
Oh iyi yapmış o zaman. Haketmişler valla.
Asla yakmam tabiki. Biriktirebilir istediği kişinin üstüne alabilir kendi parası.
Öyle ama eşinden çocuğundan kısıp bunu yapıyorsa peki ?
10 yılda biriktirmiş kız kısmamıştır bence
Ben de aynı şeyi yapardım gizli gizli ne demek ne kocamdan kısarım ne evladımdan mesela bir erkek yaptıysa bunu yine hak veririm kimse kusura bakmasın ben de mi yaksam napsam bak şeytan nefsimle oynuyor 😂
Ben kaynanayi kazana atıp yaksam kafi 😃😃😃
Çekirdek ailesinden kısmıyorsa eşinin de arabası varsa bir şey demezdim galiba ☺️
Valla ne emeklerle büyütüyoruz çocukları bazen ne gecemiz var ne gündüzümüz anneler de hakediyor bence 💜
Hakeden insanlar tabiki var ama bazı aileler de çocuklarını geçim gelir kapısı olarak görüyor sömürüyor
Eşten para gizlenip bir şey yapılmaz yaptığı doğru mu değilmi tartışılır o yüzden
Kesinlikle doğru bulmuyorum
Bende yakmazdım ama arkamdan iş çeviren kimse varsa onu pişman ederdim yaptığını yapacağına pişman olurlardı
10 sene o kadin ne kadar sabretti de birikti o araba parasi
Bence alan erkek evi arabayı yakan kadın aksi olsa erkekler kıyamaz 😃
Valla ben kaynana olsam oğlumun da asla böyle bişey yapmasını kabul etmezdim saçmalıkk
Bravo valla bende aynı şekilde doğurduk büyüttük diye bize biseyler yapmak zorunda değiller bizide annemiz babamiz doğurdu büyüttü ne yapabiliyoruz onlar için
Huhuuuu nerdesiniz kızlar 🌹 🌼 🦋
1,488,983 soru
24,338,067 cevap
345,929 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın