Lütfen yazmadan geçmeyin
Basın dönüyor
Elim ayağım karincalaniyo uyuşma yani.
Parmaklarına kadar heryerin ağrıyor hayat kalitem bitik durumda
Basım sürekli ağrıyor
Canım hiç yemek yemek istemiyor zayıfladım iyice
Basım ağrıyor sürekli olarak ve uyku hali var
Ve vücudumda morluklar. Var neden niçin
Doktora gittim dahiliye vitamin eksikliği dedi ve takviye verdi yolladı ama yine aynıyım magnezyum ne içiyorum yine aynıyım lütfen bana yardımcı olun havalardan falan diyin Allah korusun kötü bişey çıkacak diye korkuyorum iki çocuğum var kimse bakmaz
Kac yaşındasın
Düzenli su tuketmiyorsun galiba
Bir de beslenmene dikkat etmiyorsun galiba vitamin eksikliği yapar genelde o saydiklarin
İkiside yok şu hiç içmiyorum nerdeyse
27 yasima girdim yeni
Daha gençsin dikkat et kendine.
Teşekkür ederim canım ❤️
Baş ağrısı için dahiliye niye gittin? Nörolojiye gideceksin beyin emarı ister bende çektirdim
Bu sandıklarının hepsi bende de var iki bebem var haliyle dinlenmek beslenmek biraz geri kalıyor ama geçecek bu günler sabret şükret dua et.vitamin ilaçlarını düzenli kullan moralini yüksek tut her gün insirah süresini oku
Bir ara bende öyleydim ciddi baş ağrısı yaşıyordum midem bulanıyor sürekli uyumak istiyorum yataktan çıkıp bir iş yaparsim gelmiyordu. Kan dergelerim vitaminlerim çok.duşmus 6 ay düzenli kan ilacı ve vitamin kullandım ve migren ilaci tabiki o şiddetli baş ağrısı ve bulantı migrenden kaynakliymiş. Birde hacamat yaptırdim İnan çok faydasını gördüm.ilaclarini uzun süre düzenli kullan ve çevrende işin ehli hacamatci varsa yaptır derim
1,488,983 soru
24,338,078 cevap
345,929 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın