0 oy
180 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,353 puan) tarafından

Sıkıntı dan uykum kaçıyor mecbur kaldığım dan ise başladım eşimin çok borcu var geçici ise girdim iş gücü uyum programı iş kurun aralığa kadar ise çok alıştım hatta kadrolular yıllık izne çıkacak beni onların yerine koymayı düşünüyorlar ama kızım:( kayinvaldem kızıma bakıyor Allah razı olsun kendi ailem bakmadi ama kayinvaldemin bakmasını asla beğenmiyorum öğlen çorba ver diyorum vermiyor en sonki olan şeyden sonrada uykularım kaçıyor çocuğum uyurken koluyla oynuyor tırnakları batıyor diye 4 5 tırnağı ni aşırı dipten kesmiş geldiğim de çocuğumun elleri havadaydi şoka girdim uçları kan toplamış haftada 3 gün gidiyorum ondan kabul ettim 1 tane tırnak kaçsa tamam dicem yanlışlıkla oldu nasıl anlamadın dedim anlamadım diyo psikolojim çok bozuk gerçekten ya işi birakayim mi sizce 6 ay kaldı aralığa kadar 

2 Cevaplar

+1 oy
(25,259 puan) tarafından

Çok mecbursanız devam edecekseniz kayinvalidenizle konuşun sadece yeme içme temel ihtiyaçlarını gidersin asla tırnağını kesme gibi anlamadığı beceremediği şeylere kalkışmasın.. kendi başına böyle kararlar vermemeli 

(1,353 puan) tarafından

Çok pişman bidaha karışmam dedi canım teşekkür ederim 

-Reklam-
+1 oy
(4,742 puan) tarafından

Haftada 3 gün cok degil gerçekten ihtiyacınız varsa yiyeceğini iceceğini kendiniz hazırlayın başka bir sey yapma diyin tirnak kesme banyo gibi şeyleri siz yapın. Sık sık mesaj atarak kontrol edin en önemlisi bu konuya eşinizin de destek olmasi gerekiyor. Kotu bir niyetle yaptığını sanmıyorum eski insanlarda kısa kesme alışkanlığı var biraz

(1,353 puan) tarafından

Yorumun için teşekkür ederim çorbasını yemeğini hep akşamdan hazırlayıp dolaba koyarım her günde hatirtlatmama rağmen öğlen vermiyor corbasini artık eşime diyecem arayıp söyleyecek mecbur 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 111 göst.
19 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Burcumehmet (262 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 178 göst.
15 Ekim 2025 Aile & Aşk kategorisinde Atlaskalbim (5,107 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 193 göst.
0 oy
2 cevap 113 göst.
20 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,484,989 soru

24,282,772 cevap

342,863 kullanıcı

...