Normalde bugün görünüyordu ödeme tarihi ama gidenler eli boş dönmüş sisteme para gelmedi demişler Ben de gitmeyi düşünüyordum aranızda çeken var mı
Ben aldım kızlar 5000 lira şu an çekip eve geldim
Aynen bende 1500 aldım demin
ATM'den kod gelmedi olmadı birazdan gidicem içerden denicem inşallah verirler
Denediniz mi
Içerden alınıyor zaten kimlik ile
İçerden aldım gidip ATM'den hata verdi kod gelmiyo
Yok görevli ordaki kimlikle atmye gidin takin telefona kod gelcek o kodla çekin dedi içerden gerek yok olursa dedi ama gelmedi kod falan içerden aldım bende demin
Evet aldım alabilirsin ama icerden sıra numarası ile aldım ATM'den kod gelmedi olmadı
Ben 6 Şubat'ta doğum yaptım eşim başvuru yapmaya gitti eşimin bilgilerini almislar onun adına başvuru yapmışlar sen niye yaptın benim adıma yapman lazımdı dedim adam fark etmez demiş bende ayriyeten kendi adıma tekrardan başvuru yaptım şimdi nereden bakacağını bilmiyorum en devlette nereye gidecem çıktımı cikmadimi bilmiyorum bile nereden bakiliyor bilenler net bişey yazabilirmi
Sizin adınıza yine yatar bankaya gidip öğrenebilirsiniz
E-devlet'ten Doğum yardımı başvurusu yaz orada senin sayfaya yönlendiriyor Bak eğer başvurun kabul edildiyse bakabilirsin
sonra bu uygulamayı indir bilgilerini girdikten sonra çocuklarım bölümünden en son Doğan çocuk oradan alırsın canım ben Mart'ta doğum yaptım şu ana kadar 15.000 lira aldım
Konudan bagimsiz herkese veriliyormu canim yani annenin memur olmasi calisiyir olmasi flan etkiliyor mu
Her anneye veriliyor tek sart 2025 doğumlu olmasi
Anladim canim
Bende çektim ben çektikten sonra aks 5 de mesaj geldi yatmıştır paranız diye
1,488,983 soru
24,338,078 cevap
345,929 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın