0 oy
320 göst.
Diğer kategorisinde (75 puan) tarafından

Kızlar aylık iğne ile korunuyordum ama günüm 3 gün geçti ve tüm hamilelik belirtileri var mide bulantısı göğüslerimde hassasiyet vs hamile olabilir miyim mümkün mü bilmiyorum ama kızım 3 yaşında herkes daha erken olduğunu söylüyor biraz rahat edin diyordu ailelerimiz iki çocuklar yapabilir miyim bilmiyorum kızım aşırı kıskanç bir çocuk nasıl olacak yaa off 

5 Cevaplar

+2 oy
(1,964 puan) tarafından

stresten dolayı beynin bedenine sahte belirti gönderiyor olabilir. yani gecikmenin de belirtinin de sebebi gebelik endişen olabilir. yerinde olsam test yapardım.

Haricinde 3 yaş hiç de küçük değil hamile olsan bile doğuma 4 yaşına gelecek ki bence daha fazla yaş aralığı kardeşlik ilişkisi açısından iyi olmuyor.

ben yaşların yakınlığından yanayım. ikizlerim 2 yaşında ve 7 aylık hamileyim. bile isteye yaptım. kaza falan da değil. Allah sağlıkla kavuşturursa inşallah böylesinin çok daha iyi olacağı düşüncesindeyim

(75 puan) tarafından

Aylık iğne ile korunuyordum bu sokınrıyaratır düye de korkuyorum bilmiyorum 

(1,964 puan) tarafından

iğneye rağmen gebelik olduysa iğne korumamış demektir. ama bence olmamıştır. olduysa da ne mutlu sürpriz yapmış gelmiş dersin olur biter 

-Reklam-
0 oy
(1,049 puan) tarafından

Neden test yapmıyorsun? 

(75 puan) tarafından

Sonucu göze alamıyorum 

(1,049 puan) tarafından
+1

Çok saçma. Gebelik varsa öyle ya da böyle öğreneceksin zaten. En azından varsa da yoksa da erkenden belli olur. Ona göre için de rahat eder. Ama bu belirtilerin regl belirtileri de olabilir. Test yapmadan öğrenemezsin. 

0 oy
(28,648 puan) tarafından

Korunuyormuydun canım bendede belirrtiler oluyor ama benim adet belirtileride aynı hamilelik gibi oluyor 3 gün gecikti adetim spiral var bende oğlum 3 yaşında en küçüğüm stres yapmıyorum bazen 10 gün gecikiyo havadan mevsimden stresten

(960 puan) tarafından

Walla binde bir ihtimalmiş :) oda beni buldu benim de oldu 3 yeter

(790 puan) tarafından

Kuzenimin kordonları bağlı olduğu halde hamile kaldı bilginiz olsun bişeye güvenmeyin 

(960 puan) tarafından

Zavallı kadınlar :)bende ameliyat için sıra bekliyorum kordonları bağlamak için eyer onunla da kalıyorsam artık çarem kalmadı

(790 puan) tarafından

Hiç bişey yüzde yüz korumaz naspte varsa olur

(28,648 puan) tarafından

Aynen öyle

0 oy
(1,721 puan) tarafından

İğneden sonra hamile kalacağını düşünmüyorum ama en iyisi bir test yapmak insanların ne dediğini de önemseme lütfen olacaksa da olsun ha Allah'ım hayırlısıyla hayırlı evlat versin ben de beklemiyordum şu an 8 aylık hamileyim o yüzden hiç stres yapma takıntı yapma düşündüğün için zaten biraz da beynin oynuyor seninle

0 oy
(7,924 puan) tarafından

Test yap öğren için rahat etsin millete ne ne zaman doğru zaman ne zaman yanlış zaman kıskanan çocuk her yaşta kıskanır merak etme etrafındakilere göre değil kendi isteğine göre hareket et hamile isen eğer dünyanın sonu değil Rabbim güç kuvvet verir rızkıyla da Dünya'ya gelir

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 378 göst.
3 Mart 2024 Diğer kategorisinde Senem0880 (0 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,051 göst.
25 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 420 göst.
18 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Simanur tunc (1,330 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 476 göst.