Kızlar aylık iğne ile korunuyordum ama günüm 3 gün geçti ve tüm hamilelik belirtileri var mide bulantısı göğüslerimde hassasiyet vs hamile olabilir miyim mümkün mü bilmiyorum ama kızım 3 yaşında herkes daha erken olduğunu söylüyor biraz rahat edin diyordu ailelerimiz iki çocuklar yapabilir miyim bilmiyorum kızım aşırı kıskanç bir çocuk nasıl olacak yaa off
stresten dolayı beynin bedenine sahte belirti gönderiyor olabilir. yani gecikmenin de belirtinin de sebebi gebelik endişen olabilir. yerinde olsam test yapardım.
Haricinde 3 yaş hiç de küçük değil hamile olsan bile doğuma 4 yaşına gelecek ki bence daha fazla yaş aralığı kardeşlik ilişkisi açısından iyi olmuyor.
ben yaşların yakınlığından yanayım. ikizlerim 2 yaşında ve 7 aylık hamileyim. bile isteye yaptım. kaza falan da değil. Allah sağlıkla kavuşturursa inşallah böylesinin çok daha iyi olacağı düşüncesindeyim
Aylık iğne ile korunuyordum bu sokınrıyaratır düye de korkuyorum bilmiyorum
iğneye rağmen gebelik olduysa iğne korumamış demektir. ama bence olmamıştır. olduysa da ne mutlu sürpriz yapmış gelmiş dersin olur biter
Neden test yapmıyorsun?
Sonucu göze alamıyorum
Çok saçma. Gebelik varsa öyle ya da böyle öğreneceksin zaten. En azından varsa da yoksa da erkenden belli olur. Ona göre için de rahat eder. Ama bu belirtilerin regl belirtileri de olabilir. Test yapmadan öğrenemezsin.
Korunuyormuydun canım bendede belirrtiler oluyor ama benim adet belirtileride aynı hamilelik gibi oluyor 3 gün gecikti adetim spiral var bende oğlum 3 yaşında en küçüğüm stres yapmıyorum bazen 10 gün gecikiyo havadan mevsimden stresten
Walla binde bir ihtimalmiş :) oda beni buldu benim de oldu 3 yeter
Kuzenimin kordonları bağlı olduğu halde hamile kaldı bilginiz olsun bişeye güvenmeyin
Zavallı kadınlar :)bende ameliyat için sıra bekliyorum kordonları bağlamak için eyer onunla da kalıyorsam artık çarem kalmadı
Hiç bişey yüzde yüz korumaz naspte varsa olur
Aynen öyle
İğneden sonra hamile kalacağını düşünmüyorum ama en iyisi bir test yapmak insanların ne dediğini de önemseme lütfen olacaksa da olsun ha Allah'ım hayırlısıyla hayırlı evlat versin ben de beklemiyordum şu an 8 aylık hamileyim o yüzden hiç stres yapma takıntı yapma düşündüğün için zaten biraz da beynin oynuyor seninle
Test yap öğren için rahat etsin millete ne ne zaman doğru zaman ne zaman yanlış zaman kıskanan çocuk her yaşta kıskanır merak etme etrafındakilere göre değil kendi isteğine göre hareket et hamile isen eğer dünyanın sonu değil Rabbim güç kuvvet verir rızkıyla da Dünya'ya gelir
1,493,419 soru
24,400,702 cevap
350,119 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın