Kullanan var mi kararma olur mu
Gerçekten çelikse olmaz.😊
Gerçek çelik bi bilekligin fiyatı ne olmalıdır sizce
150 - 200 arası oluyor genelde daha fazlada olur.
350 ye kelepce tarzi bisey almis annem kendine bana iki senedir kullanioz. ben bikac ay once hem anneme hem kendime ajda bilezik aldim 3 anneme uc kendime. suanlik kararma benim aldiklarimdads yok
Teşekkür ederim nerden aldiniz acaba internetten mi
Bende var bir tane bir kaç sene oldu kararma yok . O zaman 150 liraya almıştım aynısı şu an 250-300 civarı . Özel günlerde de hep takarım .
Sürekli takmıyor musunuz suya değince hic çıkarmasam kararir mi altin bilekligim var ama agir bi model günlük takmiyorum hem kopar diye günlük celik almak istiyorum cok seviyorum bileklik
Sürekli dediğin günlük her an mi yani. Valla öylede kullandım su da değdi bulaşık da yıkadım. Gerçek Çelik olduğu için kararmadı. Bijuteriler de günlük takacak çok güzel Çelik modeller var tavsiye ederim. Parasına değiyor.
Altin, gumus bile deforme oluyo tabi ki bozulma olur. Celik tek basina kalitesine gore bozulmaz ama ustundeki altin kaplama(!) zamanla solar. Eski rengiyle kalmaz. Zamaninda bu isin icinde olan biri olarak diyorum :) ama yatirimlik olmayacagin icin 1 2 sene iyi muhafaza da edersen kullanirsin.
Teşekkür ederim
1,497,981 soru
24,470,219 cevap
355,116 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın