0 oy
637 göst.
Diğer kategorisinde (9,108 puan) tarafından

kızı uyuttum, onunla bir ben de uyumuşum, ne güzel oldu. akşama da sulu köfte pilav yapacam.

(ironi postudur) 😂

not: siz de yazın 😂

30 Cevaplar

0 oy
(7,415 puan) tarafından

Artık mutfaktan çıkıp kendi hayatına baksan.. Hayat çok güzel ve sen hep mutfaktasin derdim herhalde 

(9,108 puan) tarafından

mutfaktan çıkılmıyor, yapışıp kaldık

(7,415 puan) tarafından

Hiç sorma cnm sanki biri beduua etmiş toton yer tutmasın diye bı oturup dinlemedim bı türlü 

-Reklam-
0 oy
(18,712 puan) tarafından

sevgili günlük 😂😂kocam bey izinli arkadaşlarla pikniğe gidecez inşallah becerebilirsek😂Yemek derdim yok ama alışveriş yapilcak oğlan uyursa tabi

0 oy
(3,732 puan) tarafından

Selam günlük nasılsın dostum bugün ben gerginim komşunun seslenmesi ile zor uyuttuğum çocuğum uyandı cam silecektim yarım kaldı irmik tatlısı düşündüm cevizler küçücük küçücük kim kıracak onları ha bu araya buraya da laf yetiştirmeye çalısıyorum

0 oy
(2,759 puan) tarafından

Sevgili günlük bugün aslında çok mutluyum  . Uzun zamandır istediğim bir şeyi eşim alacak galiba 🙂👏🙃😁🤲🤲

0 oy
(7,943 puan) tarafından

Dört gündür oğluma meme bırakma çabasındayım beşik sallamaktan kollarım ağryor her yerim tutulmuş uykusuz bir şekilde  sabah erken kalktık anneme geldik kızımı diş doktoruna götürdüm birazdan pazara gidicem akşam da yemek yok eve gidince ne uygunsa yapar yeriz 

0 oy
(26,533 puan) tarafından

Otobüste çocuğumla yolculuk yapıyorum kimse de öncelik tanımıyor ben kalmayım sen otur demiyor anneyim bir de çocuğumla çok zorlanıyorum insanlık kalmamış (!)

0 oy
(3,663 puan) tarafından

Sabah oğlumu kuran kursuna götürdüm geldim. Eltimin oğlu bizdeydi onunla birlikte kahvaltı yaptık. Sonra komşuma indim kahve içtik tam eve çıkacaktım sular kesildi. Hiç bir iş yapmıyorum bende. Çamaşır bulaşık kaldı. Akşama da mevlüt var yemeği orada yiyeceğiz yemek yapmıyorum. Sevgili günlük bugünlük bu kadar,😄

0 oy
(1,422 puan) tarafından

Sevgi günlük kafayı sıyırmak üzereyim çalışıyorum kendi ailem bir kızıma bakamıyor kayinvalde hasta yarın kızımı nereye birakacam diye kara kara düşünüyorum  😔

0 oy
(4,910 puan) tarafından

Sevgili günlük eve gitmeme yarım saat kaldı bütün iş beni bekliyo diyeceklerim bu kadar 😁

0 oy
tarafından

Sevgili günlük 

Babamı özledim....

İlgili sorular

+1 oy
13 cevap 584 göst.
15 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 228 göst.
2 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Almilayla (1,487 puan) tarafından soruldu
+1 oy