kızı uyuttum, onunla bir ben de uyumuşum, ne güzel oldu. akşama da sulu köfte pilav yapacam.
(ironi postudur) 😂
not: siz de yazın 😂
Evde canım sıkılıyor. Dışarıyı da istemiyorum oğlan uyusun diye sessizce buralarda dolaşıyorum. Sehpa almak istiyorum ama kararsızım. Size atsam fikir verin diye ama fikirleriniz de umrumda olmayacak(!) sohbetim de sıkıldığım kadar sıkıcı😅
sor kız her detayını sor😂
Bende laminant resimleri atsam evimin laminantı değişecek bir de boya çok önemli evimi de boyatacağım:) :)
Gel her gün sırayla soralım hangisi diye 😂
Dur pencereleri de ekleyim bari hamileyim bide nasıl temizlenecek :)
Sevgili günlük hepinizden nefret ediyorum diyesim geldi 😂😂 günlük bitmiyor anam bitmiyor 🤣
Açtı mı yoksa ben çok giremedim kocam sağolsun zırt pırt aradığı için buraya fırsat kalmadı 😂
Hülya tek derdim bu olsun bacım Allah böyle güzel dertler versin 😄
Amin amin hepimize 🤣🤣🤣
açtı açtı 😂
Ay gene mi
Bugün eşimin doğum günü akşama çocuklarla dışarıda yemek yiycez(aslın bayram çocukların)
sizinplana dahil olasım geldi 😂
Buyur gel başımızın üstünde yerin var
Sevgili günlük parkede ki boyaları çıkarayım derken bileğim çıkmış 😂neyse toparlayıp anneme yemek yapıp göndermem lazım o bilek bana lazım.
kolay gelsin 😂
Teşekkür ederim 😊
Her gün 10 tane günlük postu bekliyoruz senden 😁😂
sevgili gunluk dun 24 saatlik aclik yapacakdim annem asiure yaptim diye cagirdi gttik anneme sicak sicakda cok severim yeni pisince. dun oyle ziyan ettim. bugun 24 saatlik aclik yapacakdim koca kase ile asure verdi yine bugun oglene kadar dayandim iki dilu kase asure yedim. bugunde zebil ziyan oldu 24 saatlik açlık detoxum😂😂 bugun bitmesi lazim asurenin yoksa yarini da ziyan edecem😂😂
aboo kız o kadar yazamam ben sıkılırım😂
ne var canim giydigin tsortun rengine karar veremedin mesela
posta pembemi sarimi yaz pista gitsin😂😂
yada acimi eksimi yaz 😂 bir sut olmus 60 tl diye yaz yolla😂😂
Bugün dünden daha iyi geçecek çünkü hiç bir işim yok mutluyum saygılar 🤭😂
Sevgili günlük yemeğim var ama biraz meze yapmak istiyorum oğlum uyansın çocukları havuza indireceğim tekrar bu gidişle kömür gibi yanar çikolata gibi dolanırım ortalıkta 😄
Sevgili günlük
Bugün oğlumun tuvalet eğitiminde ikinci gündeyiz henüz tuvalete yapamadık.Allahtan kendime sabır diliyorum :))
amiinn
İlkokul zamanlarımı hatırlattı bu post. 🤣
boyacin nezaman geliyor😂😂😂
hay boyacının 😂😂 boyacı görünce gülerim artık bir süre ben
Ya deli 😂😂😂 İroniyi görünce içime rahatlama geldi 😂
böyle kullanacam bende bundan sonra, çok eğlenceli 😂
Sevgili günlük bugün dana gibi uyudum öğle ezanıyla uyandım 😂. Babam oğlumu doyurmuş çok şükür ben zıkkımlanıyorum 😂 Akşama babama mercimek çorbası yapacam diye söz verdim onlar yanına ne yapar bilmem 😂
uyuyan anne, en güzeli
Idil senin anneyle babadan azcikta bana versene 1 hafta bile yeter valla cok ozeniyorum
Gerçekten öyle uyumak çok iyi geliyor
Bizimkiler özel üretim 😂. Kız aynı şehirde olsaydık kesşke
Keske yavrum keske
Sevgili günlük sabah saat 7 de uyandım. Kızım uyanmadan danışman hocamın yanına gittim. Geldiğim de kızım uyanmış balkonu kinetik kum ile hiç etmiş. Kahvaltımı şu an yapıyorum. Evi Mervecim tertemiz yapmış ama benim küçük sevimli canafarım balkondan eve kinetik kum taşıyıp halıyı kuma bezemiş. Hocamı arayarak Online seans rica ettim. Cinnetin eşiğinden nasıl dönülür diye sordum. “saçmalama filiz o bir çocuk tabii ki yaramazlık yapacak keşfediyor, onu rahat bırak” dedi ve kapattı. Kum ile halının neresini keşfediyor acaba. Kahvaltı sonrası süpürge aşkı yaşayacağım. Akıl sağlığım da tam tatile çıkacak zamanı buldu 🤪
biz daha kumla oynama evresine gelmedik şükür 😂
Sevgili günlük market eksikleri var dışarı çıkmam gerekiyor ve ben yatıp zıbarıyorum 🙃 🤣
Biri benim için hayrına markete gidip gelebilirmi?😄
ben gidemem hava 50 derece 😂
Sağol canım 😆
Ne günlerdi ya ben çok tutardım sonra ne olduysa kayboldu günlüğüm
hiç beceremedim ben
Dinlenmek kadar güzel birşey varsa oda tekrar dinlenmektir 😂😂😂😂 valla bende işi bitirdim çoktan ama yemek düşünüyorum az bi pilav var bakalım ne ister paşa kuzularım
makarna yap 😂
İçimi yiyip kemiren seyler var anlatsam bile rahatlamadigim şeyler dua tek çarem
bu üzdü
Senin postun daha heyecanlı yemin ederim 😂😂
😂😂 herkes yazmış güzel olmuş
Dünüm bugünüm yarınım daha iyi ve güzel olacak inşallah bi iznillah
inşallah
Benim uzun oluyo ya hic girmeyim 😂
karala gitsin 😂
Sevgili gunluk rutini bosver her zamanki gibi isle bogustugum ama asla bitmeyen yatana kadar da devam edecek olan bi es isi tempom var gunleri birbirlerinden farkli kilan tek sey camasir araya girebiliyo (bi gun yikaniyo seriliyo bi gun kuruyanlar katlaniyo vs ) ama benim icimde bi bosluk var kendimi cok yalniz hissediyorum bunun sebebini cozemedim aslinda cozdum gibi de ama elimden gelen bi durum degil herkes esit sartlara sahip olacak degil Allah herkesi farkli imtihan ediyo iste hamdedip oturuyorum yerime dokunsan aglarjm ama gulucukler saciyorum selametle 🤭
1,492,277 soru
24,383,146 cevap
348,891 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın