+1 oy
487 göst.
Diğer kategorisinde (321 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

....................

11 Cevaplar

+2 oy
tarafından

Seninle uğraşmaması konusunda haklısın ama beddua değil dua etmelisin. Kapat kilitle kapını otur ne yapabilir

Sinir hastası birine böyle konuşmak çok vicdansızca ona ve çocuğuna dua edeceğin yere beddua istiyorsun. Yarın ne olacağımız belli değil ruhsal hastalıklar basit bir şey değil. Senin o duruma düşmeyeceğin kesin değil. Rabbim korusun ona da şifa versin inşaallah

tarafından

Ben sana sorumlusun sana saldırsın demedim. Zaten onu ailesi tutmak zorunda ciddi olsa bile. Takmışsınız gözlüğü bir yönden bakarak geleceğiniz garanti gibi ağır konuşuyorsunuz cidden algılarınız kapalı

-Reklam-
+2 oy
(22,896 puan) tarafından

Tutma garantili beddua ederim ben ama ücreti mukabilinde 😂 

tarafından

😁😁

(2,712 puan) tarafından

hahahah kız kaç para bı beddua yaz şuraya iban 😂

(22,896 puan) tarafından

Talebe göre fiyat belirleyeceğim 😀😀

+1 oy
(677 puan) tarafından

Senin postlarını hatırlıyorum neden peki neden öyle demiş

+1 oy
(561 puan) tarafından

Bence sen de gorumcen gibi sorunlusun burdan milletten beddua isteyecek kafaya sahipsen görümcen gibi ilaç kullan 

(561 puan) tarafından
+1

Sen vicdansiz ve aşırı duyarsizsin görümcen çocukları döve döve demişsin de insan olaydın ya şahit olmayaydin ya da böyle kötü bir anneleri var sosyal hizmetlere bildirseydin 

tarafından

Yani çocuğa üzüldüm bende 

İhbar edebilirdi 

tarafından

Yani doğru söze ne denir 

(561 puan) tarafından

Yanında bile dövmede kötü muameleden supheleniyorsun şikayet et inceleme başlarsın devlet 

(561 puan) tarafından

Yani sizin de şikayet etmeniz daha etkili olur devlet direk elinden alır vuruyorsa bakmiyorsa 

0 oy
(3,447 puan) tarafından

Valla ben çocuga üzüldüm açıkçası döve döve sinir hastası etti diyorsun annesinin kaderini yaşayacak büyüdüğü zaman bu çok yanlış bişey hiç mi kimsesi yok görümcenin çocuğa sahip çıksınlar bence görümcen de ilaç alsın kullansın yazık

0 oy
tarafından

Ay canım beddua istemem olmamış. Burda bize bişe yapmadı zararı varsa sana şimdi burda biri Beddua etse geri dönecek kendisine. Bence Hayri işte. Güzel.olsun inşallah kısa zamanda iyileşir. Hasta insanın psikolojisine sağlam adam bırakmıyor.

0 oy
(19,344 puan) tarafından

Beraber falan mı yaşıyosunuz 

(19,344 puan) tarafından

Neden zorunda kaldınız bu çok zor bişey gerçekten görümceyle yaşamak 😬

(19,344 puan) tarafından

Psikolojisi bozuk herhalde 

0 oy
(4,188 puan) tarafından

Bence hep beraber evladi icin dua edelim. Keşke böyle insanlar devlet tarafından kisirlastirilsa

0 oy
(11,854 puan) tarafından

Tek üzülduğum nokta çocuğu :/ kaç yaşında? Çok mu dövüyor gerçekten

(677 puan) tarafından

Görümcen boşandı mı ki anlamadım postlarında hep görümcenin kocasından da bahsetmişsin ya

0 oy
tarafından

Bence beddua yerine 

Bir psikiyatriye randevu baksanız daha iyi olurdu 

Hem kendisi icin hem çocuğu icin 

Demek ki kadının destege ihtiyacı var gibi geldi bana sanki.

0 oy
(4,347 puan) tarafından

Ay benim görümcem ilaçlarını bile içmiyor oğlunu da aldılar elinden ne istiyorlar anlamıyorum ki ben mutsuzsam herkes mutsuz olsun diyorlar galiba Allah şifalarını versin inşallah 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,466,225 soru

24,027,931 cevap

328,530 kullanıcı

...