Hanimlar bu ay tam bir gebelik belirtileri yasadim beklemedigimiz icin de ihtimal vermedim
20. Gunde bekledim adet olurum diye agrim falanda basladi hatta boyle 3 gun bekledim gecikti yani bende test yaptim ve pozitif cikti dun bel agrim falan da vardi
Bugun gecikmenin 4. Gunuydu ama oglen birden kanama oldu ve asiri kasiklarim karnim agiriyor sizce gecikmis adet mi yoksa kimyasal gebelik mi pazartesi de kan vericektim ama artik hamile degil galiba :(((
Bacilar bi yorum yspin acile gideyimmi agrim cokk
Canım regl dönemine yakın testler pozitif çıkabiliyor ondandır
Gecikti ve tum gebelik belirtileri vardi tesekkur ederim
Acile ya da polikliniğemi gitsen en kısa zamanda kanaman nasıl ağrılı mi parçalı mi
Parca yok ta sag tarafim cok agiriyor sanci gibi
Geçikmeden dolayı mı acaba bir acile görün istersen canım burda ne desek boş zaman kaybetme
Testin pozitif görünüyor hamileysen kanama normal değil tabiki gitmen gerekir
Gitsem iyi olur galiba tesekkur ederim
Var gibi ama kesin olan kanda çıkar gördüm silik çizgiyi
Kanamam var ama yaa tesekkur ederim
Acile git yinede çok ağrın varsa
Tesekkur ederim
Erken gebelik testi olduğu için yanlış gösteriyor olabilir. ama bir kan ver için rahat değilse adet öncesinde pozitif çıkabiliyor
Canim adet oncesi degil bugunu de sayarsam 4 gun gecikti midem bile bulaniyodu gecen ay 18. Gunde olmustum bu ay 24. Gun du bugun:(
Mide bulantısı normal sıcak havalar bile etkiliyor..Kan ver o zaman gebelik şüphem vardı kanamam var test vermek istiyorum de.. Kimyasal gebelik olabilir testler pozitiftir ama adet olursun senin durumunda böyle görünüyor.. Acile görün
Yok canim buralar cok sicak degil gidicez insallah bi yarim saate
Bir acile git testin pozitif gibi görünüyor. Testim pozitif kanamam var gecikmem çok dersen ilgilenirler
Tmm canim saol
Canısı kimyasal yasamissin bende bunu yaşadım
Hadi yaaa :((((
Evet yaklaşık iki üç kere yaşadım bunu ve artık test yapmıyorum bile
Test var gibi görünüyor
Acile git hemen
Sanki var gibi kimyasal gebelik yasamissin olabilirsin cnm bir kan ver bende bir kere yaşadım normal adet kanaması gibi olmustu sadece sırtım ağrıyordu
Pazartesi yinede bi git canım hayırlısı neyse o olsun
Ay var ya bu testte hastaneye git bence
Gittinmi acile? Test pozitif görünüyor
1,494,623 soru
24,417,434 cevap
351,354 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın