Kizlar yaa gecen hafta cumartesi siparis verdim carsamba elimde olcakti sozde kac defa aradim daha bugun denizliye geldi mesaj attilar 4 saat icinde elinde olucak diye 5. Saatde bitmek üzere hala yok butun günümu yediler bayram olsa anlicam yogunluk var diye birdaha hepsi buradan siparis verirsem. Trendyolun gozunu seveyim ya 2 3 gun icinde hemen teslim aliyordum merkezdeyim birde ilcede bile degilim
Trendyol veya Hepsiburada ile alâkalı bir durum değil ki satıcı ile alakalı bir durum . Teslim mesajı geldiyse gelir bugün
Satıci pazartesi teslim etti canim kargo sirketiyle alakali tamamiyla kac defa aradim iki gun ankarada beklettiler bugun sozde geliyordu hala yok ortada 9 a kadar teslim ediceklermis bende misafirlige gidicem bu ne bicim kargo sirketi anlamadim
Site ile alakası yok kargocularin sorumsuzluğu. Bende aynı şeyi yaşadım bu hafta. Trendroldan biseyler aldım PTT ile gönderdiler. Normalden PTT tahmini teslim tarihinden önce hep getirirdi kapıya kadar. Ama bu sefer kargom geçen hafta cuma şubeye ulaştı. Dağıtımı için çarşambaya kadar beklettiler Çarşamba günü sözde gelmişler beni evde bulamamışlar. Perşembe günü kendi kafalarına göre geri iadesini verdiler de Allah'tan göndermemisler. Dün eşim gitti şubeden getirdi
Asiri sinirliyim bende ilk defa boyle birsey yasiyorum yılan hikayesine döndü iptal etmeyi bile dusunuyorum artik acil birsey olsaymis zamaninda bile gelmicekmis
Kargo şirketiyle alakalı bende aynı sorunu yaşadım en geç 3 günde geliyor bana kargo kolay gelsin diye bi kargo firmasına vermişler 8 günde geldi 2 gün başka şehirde beklettiler bir gün şubede beklettiler kargocu getirdi boş boş konuşmaya başladı normal firma zannediyorum tüpçüymüs sinir oldum kargoyu bile iptal etmeyi düşündüm bir keresinde de Ziraat bankasından kart istedim bekliyorum kart yok en son kartı aramaya çıktık çiçekçiye vermişler hem çiçekçilik yapıyormuş hem kargocuymuş elinde bir sürü dağıtması gereken kart vardı hiçbirinde dagitmamış şikayet etmiştim
Asiri sinir bozucu bir durum ya insanin butun gununu yiyorlar canli takip diye birseysi var araba kac saat ayni yerde dagitimami cikmadilar anlamdim ki bir daha burdan siparis vermicem onemli birsey olsa cok magdur olcaktim alti ustu 3 kitap gelicek onlarda gelemedi
Dağıtıma çıkmıştır da kargocu da oyalanıyor olabilir hızlı hızlı dağıtmıyorsa tekrar arayıp acil olduğunu söyleyin işe yarar belki
Siteye tekrar yazdım valla cok sinirim bozuldu carsamba gunu teslim tarihi birde hala gelmedi
Geldi mi bugün kargo peki?
Yetistirdiler ama gene aradim onlarda kuryeyi aradilar o sekilde yetistirdiler cunku misafirlige gidicektim kargomu teslim alick kimse yoktu aradim gene
Bende sevmiyorum böyle uzun süren kargo olaylarını ya. İyi bari teslim etmişler.❤️
Sapik gibi kac kez aradim mesaj attim valla beni.kesin mimlemislerdir 🤣🤣
Sjsjsjsj iyi yapmışsın yoksa gondermiyorlar
1,514,584 soru
24,698,527 cevap
368,782 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın