Varmı benim gibi erkenci kuş anneler ve gececi anneler 🤪😀 kız bu çocuk gece uyurdu geceyi de bozdu ya sıpa doğuma yakın yeni yeni huylar çıkarıyor vay benim başıma gelenler ☺️
Nerdesiniz uykusuz yorgun hamiş çilekeş analar 🥹🥹
Günaydın🌼 Allah kolaylık versin canım bizde sabah 7de kalktık kocayı ise gönderdim oğlana kahvaltı yaptırdım kızda uyandı oğlanı uyutup kahvaltı hazırlarım Sabah kahvemi içtim
Ay cuma günü aşı oldum hala aşırı sızlıyor şiş o uyutmuyor zaten bide çocuk kuduruyor derken pert 🤪
Allah kolaylık versin 🌼
Pazar sabahı 7 olmadan uyandım bende . Oğlan uyutmadı 😶🫥🤫
Şu çocuk bir büyüsün de hayatımı yasayacam inşallah 🥲🥲😅😅
İnşallah bebek doğunca kıskanmaz seni . Allah kolaylık versin biraz bunalirsin sonra ikisi bir büyür rahat edersin 😉😊
Aynen bende kızım buyusun hayatimi yasicam inşaallah ya ♥️💋
@Anti-depresan-_- öyle mi dersin bana baya zorlanacam gibi geliyor 🫤☺️
Bu yüzden 2.ci de korkuyorum 😧😲
2den fazla düşünmüyorum bende .
Biraz zorlanirsin nurella. İkisi bir ilgi ister .
Bu sicakda gebelik çekilmez bee nefes alamıyom ben Allah yardımcınız olsun
Klima taktırdık da kocam saat başı alarm kurmuş gibi kapatmasa rahat aslında 🫤
Evet herkese kolay gelsin günaydın
Kızım 5 aylık oldu bile
Benim gece ayak yanması oluyor bebekte sıkıntı yokta ayaklar uyutmuyor benide şekerimidi kontrol altında tutarım her zaman dikkat ediyorum anlamadım gitti
Gebelik varmı canım
Evet canım 14 haftalık
Çok erken degilmi öyle şeyler için
Bilmiyorumki ilk defa gebeliğim bu haftaya kadar geldi doktora sormayıda unuttum heyecandan o an bir ay sonra randevum bebekle ilgili bi sıkıntı söylekedikleri için normal diye düşünmüştüm ama
12 bucukta yatip 8 bucukta uyanan ben saydigin hic bi gruba dahil degilim ama bana da gunaydin banane 🤭
Allah yardimcin olsun canim duzene girer elbet ilk zamanlar zor olur elbet
Bende iste yataktan kopuk salona gelebildim hem birazcocuk aciksin hemde uykum acilsin diye yatiyorum ona kahvalti kendime kahve yapacam
Afiyet olsun şekerim ❤️ ❤️
Sabaha kadar oglanin ateşi vardı onu bekleyip durdum. Doğru düzgün uyumadım sabahın köründe de uyandılar zaten. Başım çok ağrıyor
Annelik sabıri işte geçmiş olsun 🥹
Geçmiş olsun aşko bende diyorum nerelerde bu kaçak gaci
Çok sağolun kizlar 🥰
Valla bende 6.15 ayaktaydim uykumu alamadım gözlerim ağrıyor ağrı kesici içtim şimdi küçüğü ayağıma aldimda salliyom uyucak dişten heralde akşamda geç yatiyo
Benimki de diş galiba çiğneme dişinin biri çıkmış diğeri çıkacak heralde
Ben artık yıllardır gece uykusunu bıraktım maalesef oğlum asla uyumuyor uyuyor uyanıyor sürekli bende gece sabahlıyorum çünkü gece sürekli uyu uyan daha yorgun oluyorum
Günaydın bacım bu arada ❣️
Gündüz uyuyabiliyor musun peki
1 saat oda oğlanla birlikte
Bizdede durum böyle sıcaktan uyuyamıyor gece kaç kere uyandı sayamadim
Allah kolaylık versin
Günaydın canım günaydın 😂 ne kadar gün ayabildiyse artık 🤭 oğlan 5 te kalkıp yanıma geldi. Anne krizi tutmuş. Götürdüm yatırdım sonra yatağıma geri geldim. Uyudum mu uyumadım mı belli değil 8 de tekrar geldi kavuştuk diyo bide😂🤭
Ama çok zooorrrr😭😭😭😭
34 den yukarısı yok bende o yüzden anlayamam seni ama bende çok zorlanıyorum ilkte bu kadar degildim
2 küçük çocuk+ hamilelik+ sıcak pert oldum 😂 doğursakta kurtulsak
Bende bir küçük bebe 1.5 yaş birde karnımda Allah kolaylık versin hayırlı güzel sağlıklı doğumun olsun canım
Amin inşallah canım seninde inşallah
Ah bacimsuuuu günaydın 🥰 Bebek gibi uyudum ben zabaga kadar 😀 az zamanın kaldı sabret aşkım♥️
Daha kötü zamanlar için mi ? Bunlar iyi günlerim bence 🤣🤣🤣
Ahahahah iki yıl geçsin rahatsin kanka 😀
Gece 5 6 7 kez kalkmazsa sabahta 6.30 da kalkmazsa olmuyor 😄
Ne olcak bizim bu çile baciko🤪🥴
Valla artık saldım. Ne uykusu uyku ne durması durma. Olsa düz duvara tırmanacak 😄
1,507,699 soru
24,609,454 cevap
364,009 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın