Bugün benim için büyük gün olaçak belkı de bilmiyorum moralim bozuk elım titriyor kalbım sıkıyor sankı eşimle adil d atmayla ilgili birçok sorun yaşadım son şans verdım akşam erkek ısımınr kayotkı bı numara profil yok konum yazmış atmış o da müsait misin yazmış geri eşim oda az önce Evet görüşecek misin demiş şuan emîn olmak için bekliyorum herşeyden kendi mesajı açtı ama yazmadı daha ben kadıns gideceğini düşünüyorum bilmiyorum ama vatzaptan takip uygulamasından görüyorum bu arada
Evet yine yapacak . Cinsel bir temas olmadı diyip senden özür dileyecek . Sen affedersen gene yapacak . Hep yapacak. Ne de olsa yaptıkça değişen bir şey olmuyor. Kavga edip trip atıyorsun sonra gene devam. Hiçbir erkek kaybetmekten korkmadığı kadını aldatmaz. O seni gözden çıkarmış zaten aldatarak. Çoluk çocuk seni evde tutmak için bahane. Çocuğunu seven düşünen adam annesine iyi davranır el üstünde tutar aldatmaz. Ya bu şekilde yaşamayı kabul edip susacaksın yada ayrılacaksın. Karar senin.
Eşini aldatıp pişmanlık duyan erkek yok denecek kadar az evlilik kutsal bir şey sadakatin bittiği yerde evlilik de biter ikinci bir şansıda kesinlikle hak etmez bana göre başka bir kadına dokunan elleri birdaha tutmam başkasına bakan gözlere bir daha bakmam yatağıma almam defolup gitsin nereye gidecekse
Rabbim sanada sabırlar versin kuşku ile yaşanmaz yaşamaya çalışırsan eğer hasta olur çabuk yaşlanırsın
Sağol Allah razi olsun inşallah canım bekliyorum ne diyecek sabırla
Merak edip baktım ne yaptın diye haklı çıktın eşin zaten şehir dışına belki senin bilmediğin kaç tane bu şekilde ilişki yaşadı ondan sana hayır gelmez inanma artık yalanlarına uzakta başkasının eve gelince senin yatağına giriyor bide hastalık kaparsın benden söylemesi bırak ne hali varsa görsün
Sonuç ne oldu
Bende merak ettim
Kadına cevap veremedi ben yazdım nunara ya kadın görüşecek mıskn dedı bende Evet ne kadar dedım söyledi elım ayağım boasşfı aradım görgülü otobüste gidiyordu tartıştık görmedim dedi engelledım her yerden canım öyle çok yaniyor kı Rabb'im kimsenin badına vermesin bekarken babamdan anneme çektirdi şimdi de böyle
Ay çok üzüldüm ne desem bilemedim Rabbim yardımcın olsun seninde Allah belasını versin böyle insanların
Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah kardeşim benim umarım umduğun şey başına gelmez :(
Maalesef 🥺🥺🥺 engelledım her yerden
RABBİM yar ve yardımcın olsun inşallah kardeşim 😔
Allah razi olsun canım
Çok yazık çooooook
🥺🥺🥺🥺
Ee ne oldu eşin ne yazdı kadına
Keske o zaman gordugunde bitirseydin en azindan 1 kez aci cekmis olurdun boyle boyle nereye kadar ilerleyecek
Keşke inandım ıkı tane çocuğum var diye ***** gibi işte maalesef yazmıs kadına
O kadar üzücü ki Rabbim kimsenin başına vermesin gelmedimi eşin eve kadinami gitti
Şehir dısında çalışıyor canım
Anladım canım umarım düşündüğün şeyler olmamıştır
Bir kere aff edersen hep devami gelir yani su kafadalar nasilsa aff eder nasilsa evde beni bekliyor ben olmadan yapamaz.Bu erkekler cok benciller
Adam şehir dışında çalışıyormuş. Çok uzldm
Bende düz sim kartı buldum evde
Bariz aldatıyor emin olmana gerek yok Allah belasını versin hayvan herif
Watsapp takip uygulasi nedir
Watsap wep
Bu uygulamayı biliyorum ama bu uygulama arada bir karşı tarafin telefonuna bildirim veriyor bilginiz olsun
Hiç denk gelmedım canım
Biz kadınlar olarak neden hep aldattan almak yanlışı görmezden gelmek zorundayız ki ya utanmıyor utanacak gibi bir insanda değil eşiniz ruhsal bedensel sağlığınız için durmayın yanında.Herkesle birlikte kolayca olabiliyor hastalık bile kapmıştır mikrop erkek ya
Whatsaptan nasıl takip ediyorsun canım banada lazım
Watsap wep canım indirip onun telrodnjna kod gıdıyor öyle giriş yapıyorsun
Ee peki anlamıyomu karşı taraf eşimin telefonunada indirmem lazımmı o uygulamayı
Kendı telefonuna ındırecen canım
Uygulamayı açacan telefon numarasıyla giriş dıyecenonun vatsapı kod gidecek o kodu gırecen bitti
1,492,601 soru
24,388,673 cevap
349,141 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın