+4 oy
886 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,106 puan) tarafından

Bugün benim için büyük gün olaçak belkı de bilmiyorum moralim bozuk elım titriyor kalbım sıkıyor sankı eşimle adil d atmayla ilgili birçok sorun yaşadım son şans verdım akşam erkek ısımınr kayotkı bı numara profil yok konum yazmış atmış o da müsait misin yazmış geri eşim oda az önce Evet görüşecek misin demiş şuan emîn olmak için bekliyorum herşeyden kendi mesajı açtı ama yazmadı daha ben kadıns gideceğini düşünüyorum bilmiyorum ama vatzaptan takip uygulamasından görüyorum bu arada

14 Cevaplar

+10 oy
(5,878 puan) tarafından

Evet yine yapacak . Cinsel bir temas olmadı diyip senden özür dileyecek . Sen affedersen gene yapacak . Hep yapacak. Ne de olsa yaptıkça değişen bir şey olmuyor. Kavga edip trip atıyorsun sonra gene devam. Hiçbir erkek kaybetmekten korkmadığı kadını aldatmaz. O seni gözden çıkarmış zaten aldatarak. Çoluk çocuk seni evde tutmak için bahane. Çocuğunu seven düşünen adam annesine iyi davranır el üstünde tutar aldatmaz. Ya bu şekilde yaşamayı kabul edip susacaksın yada ayrılacaksın. Karar senin.

-Reklam-
+5 oy
(7,879 puan) tarafından

Eşini aldatıp pişmanlık duyan erkek yok denecek kadar az evlilik kutsal bir şey sadakatin bittiği yerde evlilik de biter ikinci bir şansıda kesinlikle hak etmez bana göre başka bir kadına dokunan elleri birdaha tutmam başkasına bakan gözlere bir daha bakmam yatağıma almam defolup gitsin nereye gidecekse 

(7,879 puan) tarafından
+1

Rabbim sanada sabırlar versin kuşku ile yaşanmaz yaşamaya çalışırsan eğer hasta olur çabuk yaşlanırsın

(1,106 puan) tarafından
+1

Sağol Allah razi olsun inşallah canım bekliyorum ne diyecek sabırla 

(7,879 puan) tarafından

Merak edip baktım ne yaptın diye haklı çıktın eşin zaten şehir dışına belki senin bilmediğin kaç tane bu şekilde ilişki yaşadı ondan sana hayır gelmez inanma artık yalanlarına uzakta başkasının eve gelince senin yatağına giriyor bide hastalık kaparsın benden söylemesi bırak ne hali varsa görsün 

+1 oy
(8,478 puan) tarafından

Sonuç ne oldu

(1,241 puan) tarafından

Bende merak ettim 

(1,106 puan) tarafından

Kadına cevap veremedi ben yazdım nunara ya kadın görüşecek mıskn dedı bende Evet ne kadar dedım söyledi elım ayağım boasşfı aradım görgülü otobüste gidiyordu tartıştık görmedim dedi engelledım her yerden canım öyle çok yaniyor kı Rabb'im kimsenin badına vermesin bekarken babamdan anneme çektirdi şimdi de böyle

(1,241 puan) tarafından

Ay çok üzüldüm ne desem bilemedim Rabbim yardımcın olsun seninde Allah belasını versin böyle insanların 

+1 oy
(3,946 puan) tarafından

Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah kardeşim benim umarım umduğun şey başına gelmez :(

(1,106 puan) tarafından

Maalesef 🥺🥺🥺 engelledım her yerden

(3,946 puan) tarafından

RABBİM yar ve yardımcın olsun inşallah kardeşim 😔

(1,106 puan) tarafından

Allah razi olsun canım

+1 oy
(10,489 puan) tarafından

Çok yazık çooooook

(1,106 puan) tarafından

🥺🥺🥺🥺

+1 oy
tarafından

Ee ne oldu eşin ne yazdı kadına

0 oy
(3,349 puan) tarafından

Keske o zaman gordugunde bitirseydin en azindan 1 kez aci cekmis olurdun boyle boyle nereye kadar ilerleyecek

(1,106 puan) tarafından

Keşke inandım ıkı tane çocuğum var diye ***** gibi işte maalesef yazmıs kadına

0 oy
(34,754 puan) tarafından

O kadar üzücü ki Rabbim kimsenin başına vermesin gelmedimi eşin eve kadinami gitti

(1,106 puan) tarafından

Şehir dısında çalışıyor canım

(34,754 puan) tarafından

Anladım canım umarım düşündüğün şeyler olmamıştır 

0 oy
(1,120 puan) tarafından

Bir kere aff edersen hep devami gelir yani su kafadalar nasilsa aff eder nasilsa evde beni bekliyor ben olmadan yapamaz.Bu erkekler cok benciller 

tarafından

Adam şehir dışında çalışıyormuş. Çok uzldm

0 oy
tarafından

Bende düz sim kartı buldum evde

0 oy
(28,641 puan) tarafından

Bariz aldatıyor emin olmana gerek yok Allah belasını versin hayvan herif

0 oy
(14 puan) tarafından

Watsapp takip uygulasi nedir

(1,106 puan) tarafından

Watsap wep 

(14 puan) tarafından

Bu uygulamayı biliyorum ama bu uygulama arada bir karşı tarafin telefonuna bildirim veriyor bilginiz olsun

(1,106 puan) tarafından

Hiç denk gelmedım canım

0 oy
(1,487 puan) tarafından

Biz kadınlar olarak neden hep aldattan almak yanlışı görmezden gelmek zorundayız ki ya utanmıyor utanacak gibi bir insanda değil eşiniz ruhsal bedensel sağlığınız için durmayın yanında.Herkesle birlikte kolayca olabiliyor hastalık bile kapmıştır mikrop erkek ya

0 oy
(2,692 puan) tarafından

Whatsaptan nasıl takip ediyorsun canım banada lazım 

(1,106 puan) tarafından

Watsap wep canım indirip onun telrodnjna kod gıdıyor öyle giriş yapıyorsun

(2,692 puan) tarafından

Ee peki anlamıyomu karşı taraf eşimin telefonunada indirmem lazımmı o uygulamayı 

(1,106 puan) tarafından

Kendı telefonuna ındırecen canım

(1,106 puan) tarafından

Uygulamayı açacan telefon numarasıyla giriş dıyecenonun vatsapı kod gidecek o kodu gırecen bitti

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 248 göst.
0 oy
35 cevap 1,711 göst.
22 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde D. 65 (246 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 307 göst.
12 Mart 2024 Diğer kategorisinde Ececomez61 (435 puan) tarafından soruldu
+1 oy
16 cevap 1,827 göst.
9 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Dolunay65 (1,301 puan) tarafından soruldu