0 oy
192 göst.
Diğer kategorisinde (639 puan) tarafından

herkese merhaba bebeğim 11 aylık önceden de vardı uyku problemi şimdi daha da arttı gece hiç uyumuyor 12 de uykuya geçiyor 12 den önce asla uyumaz 1 saat uyuyup uyanıyor emziriyorum yerine bırakıyorum uyanıyor sallıyorum uyuyor bırakıyorum uyanıyor uyuması için sürekli sallamamız lazım yoksa asla uyumaz uyandığı zaman da sanki saatlerce uyumuşta uykusunu almış gibi gözleri faltaşı gülüyor genelde çığlık atarak uyanıyor dişlerden diye düşündüm tetagil kullandım fayda etmedi diş jeli kullandım fayda etmedi başka ne sorun olabilir bir türlü anlayamıyorum bana akıl verin ne olabilir ya da başka ne yapabilirim bebeğim çok keyifsiz oyun oynarken bile ağlıyor yemekleri çoğu zaman reddediyor az yiyiyor gündüzleri meme asla emmez sadece geceleri bana yardımcı olun lütfen 

3 Cevaplar

+1 oy
(5,313 puan) tarafından

Diş canım diş. Iştah yok diyorsun sürekli ağlıyor geceleri de sık uyanıyorsa sebebi diş sancıları

(639 puan) tarafından

herşeyi denedim hiç rahatlamazmı hic uyumazmı hem üzülüyorum hem yoruldum 

(5,313 puan) tarafından

Vallah bende ilk kızımda çok çektim öyle şiddetli ağlardı ki ust komsu inerdi bu çocuğun neyi var niye bu kadar ağlıyor diye

(639 puan) tarafından

nezaman geçti peki hep diyorlar büyüdükçe düzene girecek bizim tam tersi oldu büyüdükçe uyku düzeni ve kalitesi bozuldu

-Reklam-
+1 oy
(4,904 puan) tarafından

Doymuyor olabilir mi ?

(639 puan) tarafından

geç yattığı için gece bile yediriyorum birşeyler sorun şu ki yemeyi çoğunlukla reddediyor 

(4,904 puan) tarafından

Doktora danistiniz mi acaba bu konuyla alakalı? Diş iştahsızlıkta yapıyor huysuzlukta. Jel filan veriyorlardı eskiden damaklari rahatlatmasi için 

(639 puan) tarafından

doktor normaldir diyor diş jellerine falan gerek yok zaman zaman bunu yaşayacaksınız diyor kan değerlerinde birşey çıkmadığı için herşeye normal dedi ama normal olamaz diye düşünüyorum gündüz güzel uyuyor ama geceleri uyumuyor jelde kullandım yine aynı

0 oy
(7,794 puan) tarafından

Benim oğlum doğduğu günden beri hep bu şekilde şu an evin içinde koşuyor bir saat sonra anca uyur 9 gün oldu emmeyi bırakalı ama hala gece hala istiyor saat başı emmeye kalkıyordu şimdide kalkıyor hemen sallıyorum geri uykuya dalması 15 dk buluyor  27 aylık oldu bu arada 

(639 puan) tarafından

çok zor gerçekten Allah size de kolaylık versin benim bebeğim gündüz hiç emmiyor gece de bir iki defa 5 dakka 10 dakka emer yine ağlamaya başlar hatta bu yüzden üç kere mastit oldum ama kıyamıyorum tamamen kesmeye belki bir süre sonra tekrar emmeye devam eder diye geceleri meme için kalkmıyor sanırım

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 201 göst.
0 oy
1 cevap 190 göst.
0 oy
3 cevap 104 göst.

Kategoriler

1,491,322 soru

24,370,161 cevap

347,962 kullanıcı

...