bu mardinin güvercinleri bitmez kesinlikle 😅 inşallah yumurtlamaya karar vermez djkflşg
Mardin'e özgü değil her yerde var 😁 bizim cama da her gün konuyorlar, kızım da bize misafir olmak istiyor diye seviniyor
bizde bebişlerimiz kadar sevinsek 😅 çok pisletiyorlar yaa 😄
Ay Antep'te de böyle çiçek ekmeye korkuyoruz her şeyi yiyorlar yazık yeşillik o kadar az ki saksılara dadanıyor hayvanlar 😀 ya o değil de geçenlerde kayınvalidemlerdeydim ya üzerimize pisletti ama öyle bir şey değil yani bu küçücük kuştan o nasıl geldi bilmiyorum sanırsın devekuşu artık korkuyorum güvercin görünce
Hahhahahha ay 🤣🤣🤣🤣
abooooo umarım talih kuşudur 😆
Acaba ne düşünüyorlar demi insanlara bişeyler diyorlar mı 😊😊 bizim balkona da çiftleşmeye geliyorlar ancak 🤣🤣🤣
yaa aşk yuvası gibi fhjfhh
bizede çok yumurta kokuyorlar
Her yerde var malesef benim çatı arasına yuva yapmışlar iki çift bundan bi çift de serçe var
çatı arası balkondan daha iyi
Yani bi nebze
Allah misafiri onlar
Masumlar
kesinlikle karışmıyorum zaten hâlâ da orada uyuyo 😊
Bizim balkonda doğalgaz kutusunun üzerine iki senedir gelip yumurtluyorlar. Şu an maaile bizim balkonu sahiplendiler :) rahatsız etmemek için çıkamıyorum balkona
evet işte rahatsız etmeme durumundan ötürü biz kullanamıyoruz şuan hâlâ orada 😁
Kayınvalidem dedi rahatsız etme yuvasını bozma vs diye yoksa eve uğursuzluk gelirmiş. Aman dedim ne yapıyorlarsa yapsınlar balkon artık onlarin :D
Sorma ya her gün bir pencereden kovuyorum. Yuva yapmak için çalı çırpı getiyorlar bozuyorum ona rağmen bir tanesi kaşla göz arasında pencereme yumurtladı üstüne de oturmadı ilk gün oturdu sonra yumurtayı bıraktı gitti.
işte benim balkonada yumurta koyuyorlar oturmuyo bide olan benim stresime oluyo 😅😅
Bakınca çok tatlılar ama her yer batıyor. Anneminde artık aileden olmuş bir martısı var. Bildiğin gelip, çağırıyor, yemek istiyor. Üstüne arkadaşlarını da getiriyor 😅
1,493,361 soru
24,400,187 cevap
350,085 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın