+2 oy
467 göst.
Diğer kategorisinde (1,473 puan) tarafından

bu mardinin güvercinleri bitmez kesinlikle 😅 inşallah yumurtlamaya karar vermez djkflşg

image

8 Cevaplar

+1 oy
(4,293 puan) tarafından

Mardin'e özgü değil her yerde var 😁 bizim cama da her gün konuyorlar, kızım da bize misafir olmak istiyor diye seviniyor

(1,473 puan) tarafından

bizde bebişlerimiz kadar sevinsek 😅 çok pisletiyorlar yaa 😄

-Reklam-
0 oy
tarafından

Ay Antep'te de böyle çiçek ekmeye korkuyoruz her şeyi yiyorlar yazık yeşillik o kadar az ki saksılara dadanıyor hayvanlar 😀 ya o değil de geçenlerde kayınvalidemlerdeydim ya üzerimize pisletti ama öyle bir şey değil yani bu küçücük kuştan o nasıl geldi bilmiyorum sanırsın devekuşu artık korkuyorum güvercin görünce

(2,006 puan) tarafından

Hahhahahha ay 🤣🤣🤣🤣

(1,473 puan) tarafından

abooooo umarım talih kuşudur 😆

0 oy
(4,240 puan) tarafından

Acaba ne düşünüyorlar demi insanlara bişeyler diyorlar mı 😊😊 bizim balkona da çiftleşmeye geliyorlar ancak 🤣🤣🤣

(1,473 puan) tarafından

yaa aşk yuvası gibi fhjfhh

bizede çok yumurta kokuyorlar

0 oy
(7,222 puan) tarafından

Her yerde var malesef benim çatı arasına yuva yapmışlar iki çift bundan bi çift de serçe var 

(1,473 puan) tarafından

çatı arası balkondan daha iyi

(7,222 puan) tarafından

Yani bi nebze

0 oy
tarafından

Allah misafiri onlar 

Masumlar 

(1,473 puan) tarafından

kesinlikle karışmıyorum zaten hâlâ da orada uyuyo 😊

0 oy
(407 puan) tarafından

Bizim balkonda doğalgaz kutusunun üzerine iki senedir gelip yumurtluyorlar. Şu an maaile bizim balkonu sahiplendiler :) rahatsız etmemek için çıkamıyorum balkona 

(1,473 puan) tarafından

evet işte rahatsız etmeme durumundan ötürü biz kullanamıyoruz şuan hâlâ orada 😁

(407 puan) tarafından

Kayınvalidem dedi rahatsız etme yuvasını bozma vs diye yoksa eve uğursuzluk gelirmiş. Aman dedim ne yapıyorlarsa yapsınlar balkon artık onlarin :D

0 oy
(19,142 puan) tarafından

Sorma ya her gün bir pencereden kovuyorum. Yuva yapmak için çalı çırpı getiyorlar bozuyorum ona rağmen bir tanesi kaşla göz arasında pencereme yumurtladı üstüne de oturmadı ilk gün oturdu sonra yumurtayı bıraktı gitti. 

(1,473 puan) tarafından

işte benim balkonada yumurta koyuyorlar oturmuyo bide olan benim stresime oluyo 😅😅

0 oy
(4,314 puan) tarafından

Bakınca çok tatlılar ama her yer batıyor. Anneminde artık aileden olmuş bir martısı var. Bildiğin gelip, çağırıyor, yemek istiyor. Üstüne arkadaşlarını da getiriyor 😅

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 706 göst.
29 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde vellenizanim (1,208 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 520 göst.
16 Nisan 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Tunanin annesi (549 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 807 göst.
31 Ekim 2020 Aile & Aşk kategorisinde Hulyaguler_36 (79 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 278 göst.
27 Mayıs 2025 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,361 soru

24,400,187 cevap

350,085 kullanıcı

...