0 oy
338 göst.
Diğer kategorisinde (500 puan) tarafından

Selamün aleyküm kızlar hayırlı geceler nasılsınız napıyorsunuz bakalım özlendik mi ☺️bebelerimi yatırdım uykum gelmedi yazayım dedim sizler neler yapıyorsunuz 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından

Aleykum selam canim bende kactir aklima geliyosun unutuyorum sonra nerelerdeydin valla napiyim ugrasiyorum oyle 

(500 puan) tarafından

Amin inşallah kardeşim Hamilelik şükür iyi hiçbir belirti yaşamıyorum ama ben 😁 3 aylık olduk tam 6 gün sonra cinsiyet öğrenecem bakalım hayırlısı olsun inşallah şekerim düzene girmiyor 4 gündür başım çok şiddetli ağrıyor bugün biraz iyiyim bebekten çok şeker etkiliyor beni insülin den kollarım çok ağrıyor bunada şükür 

tarafından
+2

Canim yanlis anlama kotu haline sukretme sukredersen Allah artirir belaya sukredersen bela artar o yuzden iyi guzel seylere sukredilier kotu seylere hamdedilir Rabbim kolaylik versin insaAllah 🤗🌹

(500 puan) tarafından

Gerçekten bilmiyordum bu güzel bilgi için çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah yanlış anlamadım aksine bilgi beni mutlu etti ☺️❤️

tarafından

Yanlis anlamayacagini biliyodum guzelim Allah razı olsun senden de 🥰

(500 puan) tarafından

Amin inşallah cümlemizden güzelliğimm❤️❤️

-Reklam-
0 oy
(4,234 puan) tarafından

Aleyküm selam siz zayıf olan hatta bir kızı olan biri miydiniz yoksa yanlış mı hatırlıyorum 

(500 puan) tarafından

Bir kızım bir oğlum var burda hiç resim paylaşmadim çokda zayıf değilim ☺️

0 oy
(3,729 puan) tarafından

Canım post açıyorsun cevap veriyoruz şakkk kapatmışsın hemen cevabını bile görmedimmm 

(500 puan) tarafından

Gizlemiştim geri açtım kardeşim şimdi bakabilirsin bazı kişiler yalan söyledimi iftira attımı söylemiş de eskiciyi eve almazlarmış eskici erkek değil sanki 😂 karşıdaki bayan oldu için konuduramamışlar eşim neden yalan söylesin ki mesela 

(3,729 puan) tarafından

Ne saçma düşünen insanlar var ya ne oluyormuş eskici olunca yanii

İlgili sorular

0 oy
30 cevap 1,709 göst.
31 Ocak 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 456 göst.
14 Mart 2022 Diğer kategorisinde Citipiti (5,773 puan) tarafından soruldu
+6 oy
11 cevap 579 göst.
8 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde geberikgelin (3,965 puan) tarafından soruldu