0 oy
341 göst.
Diğer kategorisinde (9,866 puan) tarafından

Kızlar adetim 10 gün gecikti yarın dış randevum vardı  gitsem tedavi uygularlar mi ? 

Bide test yaptırsam akşama doğru sonuç verir mi ? Yarın randevum var hamilelik varmı yokmu öğrenmem lazım 

8 Cevaplar

+1 oy
(33,043 puan) tarafından

Abooowww kaset test yaptın mı ?? Herkeşler hamile ne kaaa guzelll yalnız degilimmm🤣

(9,866 puan) tarafından

Yapmadım akşam yapsam doğru sonuç verirmi sence ? 😅😅  Düzensizlik oluyordu arada ama emin değilim ya

(33,043 puan) tarafından

Verir kız niye vermesin hemen yap hemen 🤣🤣

(9,866 puan) tarafından

Ahahha tamam yapicam

-Reklam-
+1 oy
tarafından

Bu ara kim testte pozitif ciktiysa hep yanildi bende oyle en iyi si kan vermek 🌸

+1 oy
(742 puan) tarafından

Kızımı öğrendiğimde gece yapmıştım testi doğru çıkmıştı 

+1 oy
(7,640 puan) tarafından

Gebelik varsa akşam sabah fark etmez 10 gün gecmiş iyi marka olan Predictor marka  erken gebelik testi al sonuç ℅99 doğru oluyor 

(9,866 puan) tarafından

Teşekkürler 🥰 

0 oy
tarafından

Kizzzz 🤭🤭🤭

(9,866 puan) tarafından

Ahaha evet ya ama emin degilim çok önceden baya gecikmeler oluyordu o yüzden oladabilir olmayadabilir akşam yapsam yanlis sonuç verirmi test 🤭

tarafından

Yavrum 10 gun gecmis istedigin zaman yap cikar el bile sallar eger gebelikten dolayi gecikme varsa 

(9,866 puan) tarafından

Haklısın teşekkürler canım bugün yaparım da tedaviye gidip gitmemekte kararsız kaldım 

tarafından

Gitme gitme once test yap igne falan yapiyolar ya yada gebelik suphem var de 

0 oy
tarafından

Son zamanlarda buraya atılan testlerin hepsi yanılttı bence en iyisi bir kan ver Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah 🤗

(9,866 puan) tarafından

Sağol ablacım Allah razı oslun acil sadece beta için bakarmi

tarafından

Bakar ama bazen de sorun çıkarıyorlar sanırım canım rahatsızım desen belki bakarlar bence senden de Allah razı olsun 💜

(9,866 puan) tarafından

💕🌺🌸💐

0 oy
(977 puan) tarafından

10 gün geçmiş. Akşam da yapsan sabah da yapsan çıkar. Ama garanti olsun. Acile git. Midem bulanıyor filan de bakarlar betaya

(9,866 puan) tarafından

Anladım canım sağol 

0 oy
(7,270 puan) tarafından

Adetin 10 gün gecikmis idrarda Kandada çıkar cnm benim adetim 1 gün geçti kan verdim çıktı idrar testinde bile çıktı senin hayli cikar acile git kan ver

(9,866 puan) tarafından

Acil oylesine bakarmi 

(5,495 puan) tarafından

Acile gerek varmi al 10 tl test zaten cikar

(9,866 puan) tarafından

Çoğu yanılttı demiş canım 

(7,270 puan) tarafından

Bakıyor ben gittim gebelik testi yapmak istiyorum doktora söyledim  kan aldılar öyle öğrendim test filanda yaptım 5 tane idrar testide yaptım cikti cuma günü kese görmeye gidecem

(5,495 puan) tarafından

Kiz 10 gun geçmiş varsa zaten kalp atışını duycaksin 😂 testte cikmazmi

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 98 göst.
20 Ekim 2025 Cinsel Yaşam kategorisinde Anonim1234 (130 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 131 göst.
0 oy
2 cevap 151 göst.
0 oy
2 cevap 153 göst.
15 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Merve_cekin_4 (12 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,488,698 soru

24,333,730 cevap

345,756 kullanıcı

...