Kızlar adetim 10 gün gecikti yarın dış randevum vardı gitsem tedavi uygularlar mi ?
Bide test yaptırsam akşama doğru sonuç verir mi ? Yarın randevum var hamilelik varmı yokmu öğrenmem lazım
Abooowww kaset test yaptın mı ?? Herkeşler hamile ne kaaa guzelll yalnız degilimmm🤣
Yapmadım akşam yapsam doğru sonuç verirmi sence ? 😅😅 Düzensizlik oluyordu arada ama emin değilim ya
Verir kız niye vermesin hemen yap hemen 🤣🤣
Ahahha tamam yapicam
Bu ara kim testte pozitif ciktiysa hep yanildi bende oyle en iyi si kan vermek 🌸
Kızımı öğrendiğimde gece yapmıştım testi doğru çıkmıştı
Gebelik varsa akşam sabah fark etmez 10 gün gecmiş iyi marka olan Predictor marka erken gebelik testi al sonuç ℅99 doğru oluyor
Teşekkürler 🥰
Kizzzz 🤭🤭🤭
Ahaha evet ya ama emin degilim çok önceden baya gecikmeler oluyordu o yüzden oladabilir olmayadabilir akşam yapsam yanlis sonuç verirmi test 🤭
Yavrum 10 gun gecmis istedigin zaman yap cikar el bile sallar eger gebelikten dolayi gecikme varsa
Haklısın teşekkürler canım bugün yaparım da tedaviye gidip gitmemekte kararsız kaldım
Gitme gitme once test yap igne falan yapiyolar ya yada gebelik suphem var de
Son zamanlarda buraya atılan testlerin hepsi yanılttı bence en iyisi bir kan ver Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah 🤗
Sağol ablacım Allah razı oslun acil sadece beta için bakarmi
Bakar ama bazen de sorun çıkarıyorlar sanırım canım rahatsızım desen belki bakarlar bence senden de Allah razı olsun 💜
💕🌺🌸💐
10 gün geçmiş. Akşam da yapsan sabah da yapsan çıkar. Ama garanti olsun. Acile git. Midem bulanıyor filan de bakarlar betaya
Anladım canım sağol
Adetin 10 gün gecikmis idrarda Kandada çıkar cnm benim adetim 1 gün geçti kan verdim çıktı idrar testinde bile çıktı senin hayli cikar acile git kan ver
Acil oylesine bakarmi
Acile gerek varmi al 10 tl test zaten cikar
Çoğu yanılttı demiş canım
Bakıyor ben gittim gebelik testi yapmak istiyorum doktora söyledim kan aldılar öyle öğrendim test filanda yaptım 5 tane idrar testide yaptım cikti cuma günü kese görmeye gidecem
Kiz 10 gun geçmiş varsa zaten kalp atışını duycaksin 😂 testte cikmazmi
1,488,698 soru
24,333,730 cevap
345,756 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın