Günaydın açtığım hesap çalındı demiştim maalesef iletişim bilgilerim silindiği için geri alamıyorum bot hesap sanılmasın diye de resim koymuştum ve kaldırılmadığı için de çok rahatsız oldum şu an lütfen Instagram hesabı olanlar şikayet edebilir mi çok teşekkür ederim 🌹
@spepoksi
Ettim canım geçmiş olsun
Teşekkür ederim canım benim ya önemli değil hesap falan da resmi koymuştum bot sanılmasın diye o canımı sıktı
Haklısın canım kapanır inşallah
Kız Bismillahirrahmanirrahim daha yeni açtın nasıl çaldırdın
Ya sorma benim çevremde böyle insanlar yok ama burada paylaştım burası da herkese açık bir platform sanırım aramızda işsizler geziyor şaka gibi yoksa kim ne yapsın benim yeni açtım üç beş takipçili hesabımi :) ya o değil de bot hesap sanılmasın diye resim koydum ve ben hiç sosyal medya kullanmıyorum 9 senedir orada fotoğrafın kalması beni rahatsız etti o yüzden kapanması için uğraşıyorum kimlikle fotoğraf falan gönderdim ama hala kapatılmadı anlayamadım gerçekten sinir oldum
Bende hiç kullanmıyorum ama şuan Instagram hesabı çalınması imkansız gibi birşey . Sen herhangi bir linke falan mı tıkladın acaba . Kapatılması çok zor . Kolay olsaydı fenomenlerin kapanırdı 🥲
Ya sorun bildir de hesaba erişemediğimi kimlikle birlikte selfie çekip falan gönderdim hattın kayıtlı olduğu kod gönderdikleri numara zaten kendi şahsına ait destek hesabının normalde inceleyip kapatması gerekiyor çünkü kayıtlı e-posta ben de ama bilgilerim silinmiş demek ki hatta bu yeni numaramı kaydettim bunun için bana kod geldi İnan ki anlamadım çok saçma bir şekilde sürekli hata veriyor yani en kötü gidip bilmiyorum artık polise falan mı şikayet etmem bildirmem gerekiyor eski hesabım kapansın diyor çünkü ben sosyal medya kullanmadığım için fotoğrafımın orada kalmasın ha gerçekten rahatsızlık duyuyorum bilmiyorum ne yapacağım
Kendine ait fotoğraf mı kaldı orada ? Çok ilginç ya kayıtlı numara belki sende vardır numaranın sonuna bakıp listene baksana kuzum
Canım kayıtlı no benim iki gün önce değiştirdiğim hat aslında Gmail ve diğer numarada var ama sadece ona gönderiyor kodu resim kaldı evet en çok ona sinirleniyorum
Ettim canım.birde hesabın çalınmaması için 2 adımlı güvenlik filan oluyor.yıllardır aynı hesabımı kullanırım.hiç çalınmadı.
Ay İnan o kadar saçma ki yani kim ne yapsın 20 küsür takipçili hesabı e-postamı falan yazdım onlar bende var ama eski numaramı kaydettiğim gibi yeni numaramı da ekledim hatta kot falan aldım ama sadece eski kayıtlı numaraya gidiyor kod o yüzden giremiyorum yani bilmiyorum ne şekilde olacak bu
1,492,314 soru
24,383,906 cevap
348,916 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın