0 oy
244 göst.
Diğer kategorisinde (321 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

........................

7 Cevaplar

0 oy
tarafından

Beraber mi yaşıyorsunuz 

tarafından

Allah yardımcın olsun inşallah 13 kişi ne demek yaa 🤦‍♀️

-Reklam-
0 oy
(67 puan) tarafından

Ah ah bu saftirik kocalarımız ailesini çok sever benimki iki yıldır evliyim sanki kırk yıldır evliyim daha 23 yaşımdayım saçıma aklar düşürdü anasıyla kuzusu 

(67 puan) tarafından

Hem canım okuyorsan neden birliksin ben 8 ay ayni evde kaldım zarzor kurtuldum ellerinden ya boşa ya ayrı ev dedim kocama oda ayrı eve çıktı çıkamazsin diyorlardı neler çektim neler ayriyim halende cektiriyorlar bana kıskanç kaynanam ve gorumcelerim 

(67 puan) tarafından

Kız boşver onları oku bide iş yapmak zorunda değilsin gir odana çıkma dövecek halleri yok ya bende öyle yapa yapa ayrıldım belli et kendini ezdirme 

(67 puan) tarafından

İnşallah cnm🌸

0 oy
(5,607 puan) tarafından

Sen de annenlere felan git. Ne demek 13 kişiye hizmet etmek

(5,607 puan) tarafından

Uzaksa da git. Esine çok yoruldum hayatım,biraz da ben tatil yapayım de. Ablanlar ne güzel geldiler annenlere ben de hevesleniyorum,annemleri özledim de.

0 oy
(676 puan) tarafından

Anlamadım damatla aynı evde mi kalıyorsun 

(676 puan) tarafından

Niye evlerinde yemek yok mu anasını satayım

0 oy
(100 puan) tarafından

Hicbirsey yapma.bu kadar yeter evleri ayıralım yada ben tek başıma eve çıkayım siz böyle takılın de.hizmetci değilsin sn.annemde yıllarca hizmet etti,sonuç bir sürü fıtığı var.yataktan çıkma hastayım de,bana da kahvaltı hazırlayn de.

(100 puan) tarafından

Umarım gönlünce olur herşey 

0 oy
(9,016 puan) tarafından

esek kadar kizlar kalkip hazirlarlar bisey kole degilsin kimsenin anasi babasida degilsin. isteyen kalkinca hazirlar yer sonucta herkesin evi.sen girebiliosan mutfaga onlarda girebilir. iyi etmissin bnce . essek kadar kizlar kendileri iki oeynir koyup bi cay demleyemiosa zaten yaomasin kahvalti bi zahmet

0 oy
(1,957 puan) tarafından

13 kisi kalksın kendi hazırlasin evin hizmetçisi 13 kişinin bakıcısı gibi olursanız ne sizi bir yere yollarlar ne de taşınmanizi isterler esinizde ailenize köle olmanizdan gayet memnun ki ne her gün benim karım hazirliyor diyebiliyor nede ayrı eve çıkıyor biraz sesiniz ciksin bir sinir krizi herkesi kendine getirir tehdit edin siz afedersiniz ama gelin boynuma binin demişsiniz millet zaten rahatına düşkün biraz da siz keyifci olun 

(1,957 puan) tarafından

Bravo aynen böyle işte siz yokken napiyorlarmis ne güzel ya siz yapın onlar yiyip içip gezsinler.

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,465,814 soru

24,021,351 cevap

328,236 kullanıcı

...