0 oy
241 göst.
Diğer kategorisinde (1,916 puan) tarafından

Cuma günü 36 haftalık olcam kizlar ara ara şiddetli ağrılar giriyor kasiklarima, vajinama popoma falan baskı oluyor. Şuan da ayağa kalkınca ağrım oluyor. Doğum başlamış olma ihtimali var mıdır, yada kontrol için acile falan gitmem gerekir mi acaba?

6 Cevaplar

0 oy
tarafından

Tabi git kızım 

Hadi durma 

Dualarım seninle 

Kanama varmı 

Su gelme 

Taksi tada ambulans çağır 

Tek gitme kuzum 

tarafından

Tamam 

Ağrı sıklığını say 

5 dakikaya kadar düştüğünde acile git 

(1,916 puan) tarafından

Tamam canım teşekkür ederim. Bizim komşu birkaç hafta önce evinde banyoda doğurmuş mi onu duydugumdan beri insan korkmuyor değil 😂😂 sancısı bile olmamış. Az bi sancı gelir gibi olmuş kadın duşa gireyim demiş bebek gelivermis 😅😅

tarafından

Abbooo vaa

(1,916 puan) tarafından

Kordonu da öbür komşu kesmiş 😅😂😂

tarafından

😁😁

-Reklam-
0 oy
(2,826 puan) tarafından

Böyle yalancı sancılar olabilir gerçek doğum sancisinda şiddetli devamlı olur. Yine de içiniz rahat değilse açılmaya baktırın ama doğum başlasa nisan, su gelme gibi şeyler olur. Sancınız siklasir 10 dk da bir vs gibi 

(1,916 puan) tarafından

Bence de yalancı sancidir heralde. Nişan su falan yok şuan sadece ara ara sancı geliyor. O da öyle dayanilmicak derecede olmuyor yine idare ediyor 

(2,826 puan) tarafından

Yine takip et bakalım, az kalmış zamanında gelsin inşallah bebiş 

(2,698 puan) tarafından

Benim doğumum başladığında ne su ne nişan ne sancı oldu şüpheniz varsa gidin gösterin 36+5 de doğum yaptım 

0 oy
(6,535 puan) tarafından

Canim ben calisiyodum is cikisi 36+5 te kontrole gittim. Nts ye girdim. Cok yuksek sancilarim cikti. Ama ben hic bisey hissetmedim. Baska belirtide yoktu zaten su gelmesi,acilma gibi. Ama dogum sancisi kadar yuksekti. Neyse benim yatisimi falan verdiler. Dogum haneye gectim. Doktorda gitmedi telas oldu basimda bekliyo ebeler falan. Bunuda mi hissetmedin falan diyolar. Yoo dedim. Benim o gece dogurcami dusunduler. Ama bi yandan da serum falan verdiler sancilar dursun diye. Sabaha kadar 4 serum verdiler. Oglen artik zorla ciktim. Doktora dedim ben iyim heralde dogum olsa boyle rahat rahat yatamam :D 

Yani diyecegim olabiliyo. Doktora git hemen. Bu arada 39+5 te sezeryan oldum hic sancim olmadi. Olsa da hissetmedim. Zaten bebegim de kakasini yapmisti sukur yememisti. Muhtemel yine sanci oldu ama ben hissetmedim.

(1,916 puan) tarafından

Yaa. Benim de ilk kızımda çok şiddetli sancılarım vardı 3 gün boyunca ağladım sancidan ama nst de hiç sancı çıkmadı. Muhtemelen şimdi gitsem yine çıkmayacak 😂 benim nst de sancım çıkmadan dogurdum ilk kizimi. Bu da böyle olacak heralde ama 36+5 haftan iyiymiş neden durdurdular?

(6,535 puan) tarafından

Baska dogum belirtisi yoktu. 

Bebegin anne karninda 1 gunu disarda ki 1000 gune bedeldir derler. Ne kadar durabilirse gelisimi icin o kadar iyidir. Tabi gununu gecirmekte zararlidir. Bende istemedim doktorda erken bulmustu zaten. 

(1,916 puan) tarafından

O zaman benim için de çok erken şuan. 35+5 deyim

(6,535 puan) tarafından

Erken tabi. 

Saglik acisindan bi risk yoksa bekletiliyo en az 38 e kadar.

(1,916 puan) tarafından

Tamam canım teşekkür ederim 

0 oy
(1,377 puan) tarafından

benzer şikayetler 32.haftada vardı doktoruma söyledim alttan muayene etmek istedi açılmam varmış 5 cm 😵‍💫 öyle öyle sadece yatarak 38.haftada doğurdum elhamdülillah yani ihmal etme git mutlaka ona göre tedbir alırsın hiç değilse

0 oy
(3,474 puan) tarafından

Son 2 haftadır benimde yalancı sancılarım arttı. Sağdan sola dönünce ayağa kalkınca sertleşip aşağıya baskı oluyor. Bende pazartesi 36+0 olucam. Belki seninde öyle bişeydir. Uzan dinlen biraz geçmezse acile git canım

0 oy
tarafından

Rahmine doğru ağrı hissediyorsan zorlanma gibi bekle biraz takip et kanaman felan olursa hiç bekleme git acilde jinekoloji ebwlwei bakıyor benimde son 38+5te doğdu ama 4.dogumumdu

Sağlıkla gelsin

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 252 göst.
0 oy
4 cevap 264 göst.
25 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 122 göst.
+1 oy
1 cevap 124 göst.

Kategoriler