Evlenmeden önce keşke telefon numaranı değiştirseydin ben öyle yaptım ,birde geçmiş ilişkilerini neden eşinden sakladin biz eşimle baştan konusmustuk benim 2 tane ciddi ilişkim olmuştu eşim bilir mesela onunda benden önce 2 uzun ciddi ilişkisi olmuş açık açık evlenmeden nişanlı iken falan anlatsaydiniz birbirinize bu güvensizlik olmazdı aranızda
Haa benimde eşimden önceki ilişkim ben üniversite okuyordum, erkek arkadasimda mühendislik fakültesinde okuyordu başlarda çok kibar biriydi, sonradan değişti bir yılın sonunda elimi kolumu sıkmalar, sokak ortasında kıskançlıktan durduk yere kavga çıkarıp üstüme yürümeler, bende o çocukdan bu ilerde bana siddetde uygular diye ayrıldım, ama korkuyordum açıkçası bana birşey yapar diye ,sonra peşimi bir yıl falan bırakmadı takıntı haline getirdi , okulda falan sürekli takip ederdi ,neyse gel zaman git zaman eşimde bizim üniversitenin Hastanesi'nde memurdu eşimle tanıştım sevgili olunca eşime anlattım hergun beni okuldan alırdı o yüzden eski takıntılı olan sevgilimde takip ederdi eşim sürekli beni almaya gelmeye başlayınca kendini gösterince benim peşimi bıraktı boyle şeyler baştan anlatılmalı bence ki ilerde önüne çıkmasın diye şimdi sen durduk yere haksız konuma düşmüşsün ve eşinin güveni sarsılmış