0 oy
537 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (18 puan) tarafından

Eşimle görücü usulü evlendim. Pişman değildim çünki çok iyi biri melek gibi adam beni el üstünde tuttu 1senedir evliyiz 35günlük bebeğim var. 2sene önce eşimle hiç tanışmadan önce bir adamla görüştüm ama ciddi değildim ama düş artık yakamdan diyemiyordum askerdi diye çekici gelmişdi bana ama öyleleri asker adını lekeliyor.Aşırı kıskanç aşırı kısıtlıyordu hatta bana arkadaşının düğününe gitme liseden eski sevgilimde ordaydı gitmemi istemedi ve bende ***** ***** gibi arkadaşımı böyle bir adama sattım ama hala onun pişmanlığını yaşıyorum. 2023nisan ayında tutuklandı bir adamı darp etmiş diye tutuklandı aramızda herşey bitti. Ben zaten aşık değildim sadece rutin olmuştu bende 2aya evlendim. Telefonum şifrede değil ve eşimde bugün evdeydi ben içeride bebekle ilgilendiğimde telefonumu eşim açmış ve o adammış Zeliham ben geldim demiş eşimde cevap vermeden kapatmış ben bahçeye çıktığımda hesap sordu bende anlattım aşık falan değildim ama ayrılmıyordu dedim beni suçlu çıksrdı sen ona söylemeliydin aramızdakı ilişki bitti diye. Mesaj atmış ben döndüm hala benimmisin diye o kibar adam gitti yerine ayrı adam geldi küfürler telefonda bağırmalar bebek uyanıcak diyiyorum beni gözü görmüyordu bile meyve tabağını yere çarptı bana iki adamı aynı anda idare etmekmiydi amacın dedi

Nede olsa bu ***** bana güveniyor çocuğu ona kakalarım bende 2saatlik günümü gün ederim dedin. O kadar ağladım ki yeminler etdim ki onu sevmiyorum diye aramızda cinsel ilişki bile olduğunu söyledi. Ama asla öyle şey olmadı inanmadı bana yukarı bebeğin odasına çıktı içeri girmek istedim kapıyı yüzüme kapattı. Aileme anlatamam çünki onlarda beni haksız bulucak eşimi ailesi boşattırmak için ellerinde geleni yapar. Gece eve gelmeyecen bekleme dedi gitti. Arkasından o kadar küçücük çocukla beni yanlız bırakma dedim birşey olursa kardeşimi ararsın beni rahatsız etme dedi. O kadar ağladım ki akşam bebeğimi emzirdiğimde tam doymadı ve onada ağladım ya gece birşey olursa ya uyanamazsam? Eşim ağladığında hep kalkar bakardı ya ben uykuya dalsam duymazsam o zaman ne yapıcam. Dua açtım salonda o okuyor ama hala içim ferah değil. Komşunu çağırmak istiyorum ama ayıp utanıyorum

17 Cevaplar

+2 oy
(1,406 puan) tarafından

Keske numarani evlendikten sonra degistirseydin. 

(18 puan) tarafından

Ben nerden bileyim arayacak 2sene geçti unutur sandım

(8,933 puan) tarafından
+2

yani ne olur ne olmaz evlilik  bu  nolur nolmaz. ben evlenmeden on gun once degistim telimk. esim dedi niye degisiyosun dedim faturali hatta gececekdim ama yeni numarayla gelene guzel kampanya varmis numara tasiyana kampanya uygun yok. inandi bisey demedi😂 gecmise komple sunger cekmek gerek evlenirken

(18 puan) tarafından

Aramaz sandım yoksa bende değiştirirdim hatta çevremde çoğu kız değiştirdi nişanlılık süresinde ben yeni telefona geçtim eski numaramla

-Reklam-
+2 oy
(16,893 puan) tarafından

Maalesef kocan haklı. Bu durumda tepkisiz kalacak bir erkek yoktur bence. Eski sevgilinden ayrılmadan başkasiyla evlenmişsin resmen. Bari numaranı falan değiştirseydin. Nasıl korkmadan ayni numarayı kullandın. 

(18 puan) tarafından

Ben onunla öyle mükemmel aşk yaşamadım anlamıyordu kendini zavallı konumuna düşürüyordu benden ayrılıyorsun falan diye diye bende rutin oldu sabah günaydın akşam konuşma sonra uyuma konuşacak birşey bile yoktu. Gelecekte arasa bile beni rahat bırakmasını söyler engellerdim ama olmadı işte

+2 oy
(91 puan) tarafından

Sonuç ne oldu,eşinin evden gitmesi bence çok dusunceli bir davranış kendini kaybedip bebeği seni korkutmasın dan birşey yapmasından korkup kendini sakinlestirmeye gitmiş olabilir.hicbirsey olmamış gibi davranmaz,hazmetmesi gerekiyor.telefon dökümü çıkarayım gör de.cok kolay o.sakinlesince konuşun ailene anlatabilirsn.hakli haksız meselesi değil bence bu.birileri ayrılmanız için eşini dolduracaksa ailen de senin yanında durmalı.telefon dökümüne bakar tanıştığınız günden itibaren çıkıyor zaten kimle konuştuğuna kimle mesajlastgina görür hicbirsey yapmadığını.gorucu evlenip de gece bebeğe bakmak için kalkan erkek diğer erkeklerden vicdan ve merhamet olarak daha iyi demektir bence.ayrilmalik bir olay yok,sakin kal ki sütun kesilmesin.

(161 puan) tarafından

Senin eskinin eski nickin neydi yoksa yeni kullanıcı mısın yorumlarını beğeniyorum

önce (91 puan) tarafından

Yeni kullaniciyim 2023 de sadece gebelik haftami görmek için indirmiştim uygulamayı şimdi yine hamileyim sorulara da bakıyorum arada teşekkür ederim 

+1 oy
(3,793 puan) tarafından

eşin sinirlenmekte haklı. 

böyle bir telefonu hangi erkek açarsa açsın delirir. 

tamam dedikleri ağır ama o da şu an kendinde değil. 

adama süre tanı, sakinleşsin. sonra oturur konuşursunuz

(18 puan) tarafından

Ama bana orp iması yapmakta haksız bunu kendiside biliyor. Küçücük bebekle yanlızım kaç saattir dua ediyorum sorunsuz bitsin bu gece birşey olmasın diye gitmeseydi kızgınlığı evin içinde olsaydı olmazmıydı? 

(3,793 puan) tarafından
+1

belki evin içinde daha kötü olacaktı. sana zarar verecekti, vermemek için çıktı. iyi yanından bak. 

hiçbir adam kolay kolay bu telefonu hazmedemez. 

(18 puan) tarafından

Ama şuandada nerde ne yapıyor bilmiyorum kaç defa aradım mesaj bile attım Yusuf ağlıyor ysnlız yapamam diye okumadı bile

(3,793 puan) tarafından
+1

adamı bi sal, az mantıklı ol. 

+1 oy
(1,659 puan) tarafından

Eşin gözünden bakılınca da şimdi adam haksız diyemiyorsun maalesef ki çok üzüldüm adına inan keşke eşinle evlendiğin zaman numaranı falan değiştirseydin 

(18 puan) tarafından

Numaramı değiştirmek istemedim çünki aramaz sandım. Küçücük bebekle tek başınayım 5gündür gaz sancısı var dua ediyorum bu gece ağlamasın diye

(1,659 puan) tarafından

Bende olsam eşinle aynı tepkiyi verirdim sakinleşmesi lazım zaman tanı .

Uyanırsın çocuğun için endişelenme gerekirse alarm kur emzirmek için zaten 35 günlük diyorsun 2 saatte bir emmesi gerekiyor 

(18 puan) tarafından

Son 5gündür çok kötü gaz sancısı var hep usluydu artık susmuyor doktor normal dedi ama yalnız olduğumda korkuyorum ilk bebeğim

+1 oy
(508 puan) tarafından

Evlenmeden önce keşke telefon numaranı değiştirseydin ben öyle yaptım ,birde geçmiş ilişkilerini neden eşinden sakladin biz eşimle baştan konusmustuk benim 2 tane ciddi ilişkim olmuştu eşim bilir mesela onunda benden önce 2 uzun ciddi ilişkisi olmuş açık açık evlenmeden nişanlı iken falan anlatsaydiniz birbirinize bu güvensizlik olmazdı aranızda 

Haa benimde eşimden önceki ilişkim ben üniversite okuyordum, erkek arkadasimda mühendislik fakültesinde okuyordu başlarda çok kibar biriydi,  sonradan değişti bir yılın sonunda elimi kolumu sıkmalar, sokak ortasında kıskançlıktan durduk yere  kavga çıkarıp üstüme yürümeler, bende o çocukdan bu ilerde bana siddetde uygular diye ayrıldım, ama korkuyordum açıkçası bana birşey yapar diye ,sonra peşimi bir yıl falan bırakmadı takıntı haline getirdi , okulda falan sürekli takip ederdi ,neyse gel zaman git zaman eşimde bizim üniversitenin Hastanesi'nde  memurdu eşimle tanıştım sevgili olunca eşime anlattım hergun beni okuldan alırdı o yüzden eski takıntılı olan sevgilimde takip ederdi eşim sürekli beni almaya gelmeye başlayınca kendini gösterince benim peşimi bıraktı boyle şeyler baştan anlatılmalı bence ki ilerde önüne çıkmasın diye şimdi sen durduk yere haksız konuma düşmüşsün ve eşinin güveni sarsılmış 

(18 puan) tarafından

Haklı ama gerçekten ben onunla birşey yaşamadım yalnız olduğumuzu biliyor birşeye ihtiyacınız olsa kardeşimi arayın dedi ben o yardımı senden istiyorum kaynından değil ama anlamıyor belkide şuan beni aldatıyor asla bana güvenmeyecek 

+1 oy
(1,406 puan) tarafından

Eşin coook hakli şu an şoka girmis ona zaman ver biraz kafasini toparlasin.Cocukla da korkma bir sey olmaz anne refleksi uyanmama ihtimalin yok.Ne dediyse eşin sinirden demis adamcagiza şok etkisi yaratmistir ona da kizma inan.aynisinj yapardin benimmisin hala.lafı cok koymustur.Ve dua et bu hapisten cikan adam.bela olmasin basiniza

0 oy
(11,852 puan) tarafından

Aşırı tepki vermiş eşin, çok ağır konuşmuş. Senin ve bebeğinin adına çok üzuldum hiçbir suçun yok üstelik. Allah yardımcın olsun inşallah pişman olur eşin

(18 puan) tarafından

Kuran çarpsın ben onunla hiç birşey yapmadım kendiside biliyor bunu günahıma giriyor

(11,852 puan) tarafından

Hemen numaranı değiştir, bir de şöyle düşün eşini bi numara arasa sen açsan ve işte ben geldim hala benim misin vs dese bi kadın sesi sende tepki verirdin illa ki. Ama senin suçunun olmaması ve bu kadar tepkiye maruz kalman kötu olmuş

(18 puan) tarafından

Çook kızardım küserdim konuşmazdım ama öye evden çekip gitmezdim nereye gittiğini kiminle olduğunu ne ysptığını bile bilmiyorum kaç defa aradım açmadı bile belki başımıza birşey geldi bebeğin ne günahı var

(11,852 puan) tarafından

Çoğu erkek tartışınca evden çıkıp gider. Gitmesi daha hayırlı sakinlesince gelir guzelce konuşursunuz. Sana guvendiğine eminsen ettiği sozlerden pişman olacsktır mutlaka

(18 puan) tarafından

Umarım olur belkide bana artık asla güvenmeyecek eskisi gibi olmayacak

0 oy
(4,533 puan) tarafından

Kendini eşinin yerine koy bir canım... öfkelenmesi çok normal. Daha 1 yıllık evlisiniz üstelik, gozu kapali güvenmez hic kimse boyle kısa bir sürede. O anlik sinirle ne dediğini cok onemseme. Sakinleşince gelecektir, konuşup izah edersin. Ama evlenince bir zahmet eskileri engelleyin bari... bak olan sana oldu.

(18 puan) tarafından

Bende çok kızardım küserdim ama öyle çekip gidemezdim o kolayca gitti 1senelik evlilikte ilk defa beni en zor anımda yalnız bıraktı. Yalnız kalmaktan korkmuyorum ama evde küçük bebek var onun için korkuyorum

(4,533 puan) tarafından

Seni dovseydi, sana sovseydi daha mi iyi olacakti... basit bir durum değil kusura bakma. 

0 oy
(6,381 puan) tarafından

Senin adına çok üzüldüm ama eşinde haklı güveni sarsıldı eşinin eski sevgilisi arasa sen konuşsan sende kıskançlık yapar belkide ağır sözler söylerdin ne olursa olsun evlenirken telefon numarası değişmeli eşim benim bekarken her şeymi bildiği halde yeni numara almıştım inşallah herşey düzelir sakinleşir o adamada yine ararsa şikayetçi ol

0 oy
(1,704 puan) tarafından

Biraz ağır konuşmuş ama sinirlenmek de haklı biraz kendi haline bırak sakinlesince gelir evde daha kötü olmamak için gitmiştir benim eşimde öyle kavga ettiğimiz zaman sakinleşmek için yanlız kalmak ister gider sakinleşir gelir konuşuruz 

0 oy
(5,101 puan) tarafından

Numaranı değiştirecektin canım orda hata etmissin 

Erkekler bizim gibi değil ki

Benim eşim olsaydı çoktan karistirirdi ortaligi 

0 oy
(7,608 puan) tarafından

Kötü olmuş ya. Bırak yarın sakinleşince konuşursun şuan sinirli ve onun içinde kolay değil. 

0 oy
(120 puan) tarafından

Ayyy ikiniz içinde ne kadar kötü bir durum ya 🥺 Allah huzurunuzu tekrar yerine getirsin canım . Eski sevgilin de baya gevşekmiş. 2 senedie aklı neredeymiş gavatın

(2,596 puan) tarafından

😀😀😀 gavatar

0 oy
(812 puan) tarafından

İnsan bir numarasını engeller nasidla rahat davranmışsn bir nebze sen zemin hazırlamışsn

Eşin neden ben kocasihim eşiğin vs. Siz kimsiniz deseymis

0 oy
(161 puan) tarafından

Şimdi olayın derinine hiç inmiycem peki sen ne yaparsın ? Biraz empati kur sen ne tepki verirdin işine böyle bir mesaj gelse sen deliye dönmez miydin belki bin beter yapardın şu an adamı böyle sorular soruyorsunuz ki hayat sadece erkekler için varmış gibi ya sizin başınıza geldiğinde biz dünyaları yıkıyoruz Allah aşkına bir daha adamı tarafından bak iyi sana şiddet uygulamamız gözü dönüp  sen zaten bekarlıkta kullandığın numarayı ne için evlenince kullanıyorsun bunu sadece kendine olan güveni gibi düşünme evliliğini çekemeyen bir kız olur gider millete numaranı verir ya da başka numaradan mesaj atar hayatta var böyle s**** tipler hiç evlenenin riske atmaya gerek var mı Hatayi  orada yapmışsın şimdi de işiniz sakinleşmesini bekleyip güzel güzel anlatacaksın artık söylediği şeyleri duymazdan gel çünkü şu an dünyanın en saygılı kocası bile karısının telefonunu eski sevgilisi arayıp benim misin diye sorunca kusura bakma ama hiçbirine saygı terbiye kalmaz herkes bin beter tepki verir bunu kimse kaldıramaz burada adamın suçlayıp hiç üzerine gitmemizi bekleme sen de sakinleşmesini bekle sakinleştiğinde de bir şekilde eşinle olan bağını kurtarmaya çalış çünkü aranızdaki Güven bağı zedelenmiş durumda

0 oy
(17,855 puan) tarafından

Esinin yerine koyuyorum kendimi bende aynı tepkinin fazlasını verirdim hatta üstüne ek telelfonu kırar adamı da evden kovardim engellemek numara değiştirmek zor degil hayatım ciddi bir konu ve inanması güvenmesi zaman alabilir bundan sonra ki her tartışma da bunu öne sürer artık 

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 530 göst.
+1 oy
11 cevap 360 göst.
+3 oy
8 cevap 318 göst.
0 oy
1 cevap 138 göst.

Kategoriler

1,465,084 soru

24,011,662 cevap