Gunescim sağolsun ateş ediyor resmen rabbim eslerimizin çalışanların yardımcısı olsun özellikle açık alanda çalışanlarin
Sen konyasin kendine gel🤣🤣🤣
vala biz yanıyor uzz
Benim koymama gerek yok seninle aynı 🤣🤣
Hahahhaha kız burda bile semt semt değişiyor anam Erenköy biraz daha serin aşagiya akıncılara indinmi basiyorlar resmen
Yukarılar serin oluyor biraz daha tabi. Biz ovada olduğumuz için pek değişmiyor 🤣🤣🤣
Bu sıcaklığa rağmen evim serin çok şükür 🌸
Ayyyy Aydın'a gitmek çık kocamın aklından lütfen adam takmış durumda Aydın Muğla şehir değişikliği düşünüyor
Valla burası cennet ama tabi tatil yaparsan 🤣 bu sıcakta evde kalırsan zor geçiyor
Trafik fazla yok güzel yer
Eşimin arkasıgil tasinmislar şimdi evler aşırı hesaplı diyorlar bizim burda 20 binlik evler orda 10 binmiş
Kız ne hesaplısı bilmiyorum sen nerde oturuyorsun ama burada evler de kiralar da pahalı. Yani ben Kuşadası'na yakın olduğum için olabilir. Aydın merkezde daha ucuzdur belkii.
Benim olduğum konumda kiralar en oturulmayacak ev 15 binden başlıyor ö oturmalık temiz ev istiyorsan 20den başlıyor sonu yok 🤣
Satılık olarak da temiz 3+1 ev 4.750 falan
Alin size sıcak millet hahoo diyor😂
Nerden bu sicak
Urfa'da urfalisin bende urfaliyim
Urfa başka neresi bunlar yanlış en az 55 derece telefonda kiler doğru gostermiyor
Sen yine haline şükretSen yine haline şükret canım burada 42 43 diyor ama bence yani hissedilen 50 ve üstü Çubuklu termometrem yok olsaydı onunla denerdim yani klima sadece bir odayı soğutuyor diğer odaları düşünemiyorum artık sıcaktan çeşmenin altından çıkamıyoruz az önce bakliyatlarımı kontrol ettim Allah'ım ne olur kurtlanmasın diye yani bir günde de artık olabilecek bir şey Allahm kızmasın yazı sevemiyorum kış kadınıyım ben çok sıcak artık bayılacak durumdayız
Canım eşim Diyarbakır da yaptı askerliğini süt gibi yolladığım adam bitter çikolata gibi geldi yaaa 😁😁😁
Ahahahahaa sesli güldüm Allah seni almasin 😄😄😄. Öyle vala çok haklısın fakat şöyle bir şey var bizim tenimiz alışmış mi bilmiyorum ama biz de yanma olmuyor alışmayan gerçekten esmerlesiyor. 😄😄😄
Şimdi bile yikandik çocukları uyutmaya calsym yine sıcak 😄
Kış geleydi biiiiii
Sen bir'de bizim burayı gör afedersin ga*vur a*ı gibi yanıyor 🥵
Ayy kim bilir nasıl sıcaktır
Evlerinizin için nasıl
Ayy koptum g.a na
😂😂😂😂o nasıl bir benzetmedir yaraab
Bizim burda öyle denir dün eşimde aynı şeyi söyledi 🤦🏻♀️😂😂😂
Oturduğumuz binada en üst katta oturuyorum mutfak balkonundan rüzgar giriyor sadece sürekli mutfakta oturuyoruz vantilatör vardı çalışıyor ama dönmüyordu youtube'tan bakıp yapayım dedim şimdi hiç çalışmıyor öyle kaldık yani mutfakta 😂😂
Şuan Bursadayım ama birkaç gün sonra Bingöle gideceğiz hava durumuna baktım şok oldum 😳
Sen sus 26 ile sıcak diyemessin
Yorumları gördüm şükrettim☺️ama bunaltıcı bir sıcak
Bir hafta önce yayladaydim Karadeniz'de . valla gece yorgan battaniye ile yatiyoduk gündüzde çamların altında semaver çayı içiyorduk . Ula nerden geldim ben bu cehenneme geri🥵🥵
Kız kulunun alamancilarinin dovizlerinin sicagidir bu🤣🤣🤣
Ahahha aynen gitselerde bı serinlesek 😂
35gisteriyor ama daha cok bence.klima calismiyor(
8aylik hamileyim 75derece hisss ediyorum😓
Suan 38 derece sicaktan beynim yandi sokaktan simdi geldim
Şuan yorganin altına girmişim soğuktur Bitlis
Eskişehir 35
32 derece yeni yaz geldi biz usuduk temmuz un baainda aksam kombiyi acmak zorunda kaldigimi biliyorum sicaktan zarar gelmez sirt agrilarim az dinsin lutfen gec gelen yaz erken bitmesin
Oyyy oyyy oyyy
Buda benden olsun abla
Anammmm toplanıp oraya gelsek bare🤣🤣
Gelin gelin beklerim. Ama bu da kötü 1 hafta yanıyoruz hopp 3 4 gün yağmur çocukları çıkaramıyoruz o günler de evde de durmuyorlar. Oğlumun doğum günüydü 28 haziran. Öyle yağmur yağdı ki 29 a aldım tam kutladık fotograflar çekildi Allahtan bir şeyler yerken bir yağmur fırtına sıkıntı oldu. Arkadaşımın kızının cumartesi doğum günü var kendi bahçesinde kutlayacak bir ton malzeme aldı büyük yapacak diye bu hafta full yağmur görünüyor. Kışı da berbattı eksi 21 23 leri gördük tüm kış hiç ılık bile olmadı
1,512,209 soru
24,666,294 cevap
366,996 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın