Gunescim sağolsun ateş ediyor resmen rabbim eslerimizin çalışanların yardımcısı olsun özellikle açık alanda çalışanlarin
Sen konyasin kendine gel🤣🤣🤣
Bizde şimdilik sizlere göre daha rahat sıcaklık geçiyor
Bir şey sorabilir miyim size, van'a gezmeye gelsek 800 km yolu değer mi? Ben hiç gitmedim ve merak ediyorum. Güneydogu istedi eşim ama orası aşırı sıcak. Bakıyordum Van çok sıcak değildi hem de merak ediyordum cazip geldi. Ama biraz uzak. Gezilecek yerler 3 gün için yeter mi mesela? Gitsek Edremit'te kalırız muhtemelen
Ben Diyarbakırlıyim ama Erciş'te yaşıyorum bizim memlekete göre baya serin gezilecek görülecek çok güzel yerleri var gelmelisiniz bence
Bir Erciş li olarak size onerebilecegim en güzel yerlerden bir tanesi diyebilirim burdan Muradiye şelalesine yarım saat onunda görmeden gitmeyin...
Geçen yaz tatile gittik. Çok beğendim. En çok da adada az kaldım diye uzldum. Keşke sabah kahvaltı vakti adaya gotseyfim. Akşam son kalabilinecek saatlere kadar. Mükemmel yaa
Çok teşekkür ederim gitmek istiyorum ben de eşimin gözüne yol buyumezse
Sizin Güneş de kızmış baya ateş etmeye megilli duruyor 🤣🤣🤣
Yanıyor yanıyor 😂
Kız çay yasak evet hamileyim 🤣🤣🤣 aşırı terliyorum hiç terleyen biri değilim normalde ilk defa bu kadar terliyorum diyebilirim
Allah yardımcın olsun gülüm ya heleki birde son aylarsa 5 kat daha fazla yanarsın şimdi sen
27 haftalık son 3 aylık dilime girmek üzereyim ama bende o kadar bekleyecek sabır yok ben 2 aya kalmaz patlarim diye düşünüyorum 🤣🤣
Hahahah hayırlısıyla vaktiyle gelsin annesi şuan patron Bebek ama anne hisseder biliyormusun ben hep hisettim ve hepte çıktı en geç doganim 37. Haftada dogdu
Bende kızımda hissettim eşime hep gelcek hissediyorum dedim 34 de geldi ha bundada 36 ya kadar tutabilirsem inşallah benden mutlusu yok
Ablaaaa ben sabah soba yaktım desem 🤭😂😂 söndü Allahtan da şimdi duşa girip çıktım biraz kendime geldim 😁
Bende çok seviyorum her şeyiyle güzel miss gibi havası bile yeter 🥰🌸
Ormanda sıcak bacı benim önüm Arkam dag orman ama yaniyoruz evinde dur😊
Ben de batmandayım yanıyoruz resmen ya
Yok yaa bizim orman miss gibi püfür püfür esiyor dağın başı bizim 😂😂
Ervaaaa batman merkez.mi ?
Evet batman merkez ya cayır cayır resmen
Oooyyy böyle bir sıcak nerde bacm yaniyorsunuz siz resmen bizde sıcak demeyelim
GAzIantep ı'm🥲
Ahhhh yanıyoruz valla 🤦🏻♀️
Amin amin ama serin serin essin soylee ohhh
Klima olmasa nefes aldırmıyor valla abla
Bu taşınabilir klima tarzı bişey varmış ona mi baksam ne yapsam bnde ev benim olsa inan. Kredi çeker taktirirm klima
Vantilatör alabilirsin
Var canım ama oda sıcak sıcak vuruyir
Soğutucu alabilirsin vantilatör den iyidir. Klima kadar olmasa da
Uyyyy yanacasnz 🤣🤣🥵🥵🥵
Hissedilen 50
Merkezde oda 😄
Git anam git sizin olsun Antalya
Hahah ben bir antalya'lı olarak Mersin'de asla yaşayamam Antalya bana göre oradan çok daha iyi orada bir nem var ki Allah göstermesin
Yok anam ben Konya'nın kuru kuru sıcağını çekerim 🤣🤣
Hiç sevmiyorum kuru sıcak 😄 Antep de dört sene yandım zaten ben nem severim
Sn onu bib70 80 yap off bee nasıl ateş basiyordur seni Allah zorunu kolay etsin canım
Hem de nasıl ya sanki nefes alamıyorum bazen özellikle geceleri çok zormuş hamileliğin yaza gelmesi
Burasıda yanıyor
🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵
Burası da aynı yanıyor🥴
Daha mı sıcaktır bence de öyledir 🤔
Normalde serin olan evim bile sıcak şuanda alt kattayım rahatsız ediyor gece falan baya
Karapürçekte bence gizli deniz var yandık ya esmiyor meşe dagı bile yanıyor
Olabilir ben ilk kez bu evde yanıyorum sıcaktan 😅
Aynen duramadık bugun sanki bi tık iyi yagmur varmış yagarsa
İnşallah yağar çok ihtiyacımız var 🫨
Bu da benden olsun
Uyyyyyyyy 🥵🥵🥵🥵
Allâh tan yarın düşüyormuş sayende öğrendim 😀
Bugun gene iyi dün 45 dereceydi
Neee kirkmi beş miiiii erimiyormusunz anacim siz
Bazen 47 yi buluyor gece gündüz klima önündeyiz akşamları kapatıp mahallede tur atarız misafirliğe gideriz. Elektrik faturası zaten ne sen sor ne ben diyim.
Bazen 5 bini buluyor.
Üstüne hamileyim klima önünde terliyorum
Bugün yine iyi hafta sonu çok kötüydü geberdim sıcaktan zaten 3 haftadır boğaz enfeksiyonu geçiriyorum geberdim ya
Hafta sonu kaçtık İdil sabhtan bı yer bulduk efso tavsiye ederim İdil apa barajının yanından gidiliyor baban bilir Akpınar öyle mi serin olur İdil çay akıyor offf tam dinlenmekik
Kalabalık mi ki nasil bi yer
Merhaba telefonunuza ait bir uygulama mi? Hava kalitesini vs belirtmis hoşuma gitti indirebileceğim bir programsa öğrenmek isterim:)
Evet canım telefonun kendi uygulamasi
Ben bir buçuk senedir buradayım gebe iken katıldım ama şuan çocuğum bir ay sonra bir yaşına basacak 🩷 sen gebiş misin canısı
Allah bağışlasın canım bende 25 yaşımdayim oğlum 3 yaşına girecek hamileyim şimdi 30 haftalık günlerin geçmesini sayıyorum
Amin ecmain kardeşim benim rabb'im hayırlısı ile sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah bende 24 yaşındayım 🩷
Allah razı olsun canım
Amin ecmain kardeşim
Beni telefonun gösterdiği derecesiye kimse inandiramaz benim hissettiğim 55 falan
Hahaha iç sesim
Felaket hmde Allah yardımcımız olsun canim
1,492,931 soru
24,393,520 cevap
349,474 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın