valla bugün hiç bir iş yapmasim yokk sıcaktan ya eşimin de mesaisi var zaten yemek yapmam , bi pizza yapıp kızımla yeriz diye düşünüyorum ☺️ dün de ilk defa bu kadar sıcak hissettim hiç uyuyamadim bide 30 haftalık hamileyim siz düşünün:(( bu sıcaklarda da hiç çekilmez hamilelik 😭 sizde ne var ne yok bitti mı işleriniz uyudu mu bebeler .. benimki uyuyor bende fırsattan istifade bi soğuk kahve içeyim dedim☺️
Dalga mı geçiyorsun Ciddi misin🧐
Görünen köy kılavuz istemez. Temiz işte. 🙂
Daha yeni silmiştim ondan canım teşekkür ederim 🌸
3 çocukla iyi yetisiyorsun
Maşallah 🙂🤩
Ne yapalım mecbur iş başa düşünce 🫠
Anlık Van dan Gaziantep'e yoldayız ve çok sıcak 😵💫
ay bu sıcakta yolculuk da zor yaa :((
Hiç sorma mahfolfuk resmen
Bizim şu kedisinin keyfini bekliyorum oğlum uyudu kucağımda
Uçtu....
ohh bırak keyif yapsın Minnoş 😍 onun yerinde olmak çok isterdim:))
Hava bulutlu diye indirmek istemedim ama sıcak hava güneşsiz suda güzelmiş iyi eğlendik yoksa evde enerjileri bitmiyor bacım
hshhshs kucağına gelmiştir şimdi:)))
Ohoo hem de ağlayıp yapışarak jdjsjs
Dondurmacıya geldik çocuklarla ilk defa yol yürüdüler dönüşü düşünüyorum 😂
afiyet olsun canım.. kaç yaşındalar
3 ve 5 yaşındalar ☺️
Teşekkür ederim ☺️
Afiyet olsun ☺️
teşekkür ederim ☺️
Çok sıcakkkkkkkkk😶🌫️ klimanın karşısında olmama rağmen yanıyorum yinede daha yemek yapılacak sabah kızımı aşıya getirdim eve geldim uyuttum sonra evi süpürdüm sildim yine yattım bende 27 haftalık hamileyim yazın hamilelik cokk zorrrmussssss😓
valla çok zor , şansıma da hep bana denk geliyor, kızım da Eylül doğumlu buda böyle olacak inşallah:))
Allah yardımcın olsun ❤️ afiyet olsunn kahve canım çekti ama midem kötüydü rezene içiyorum. Çizim yaparak rahatladım biraz kırmızı oda izleyip diprisyona giricem😂 benim bebe bugün uyumadı akşam erken uyur inşallah yaa
Bende böyle bir deliyim maalesef😂
Kafam görünmüş kız tabletten
maşallah çizimlerin ne kadar güzel ❤️
Dikkat etmedim kız
Teşekkür ederim canım ❤️
keloğlana arkadaşlık yapıyom
oyy maşallah paşaya ❤️
Teşekkürler teyzesi. Sizede afiyet olsun
teşekkürler canım
Afiyet olsun. Eşim pazardan gelmişti eşyaları yerleştirdim. Şimdi kalkıp namazımı kılacam sonra ne yemek yapacam diye düşünecem.
kolay gelsin şimdiden
Görümcemle temizliği bitirdik meyve yedik veeee klima altında serinlemeye devammkeeeee😂😂😌
ellerinize sağlık canım
Teşekkürler canısı 😘 🫶🏻
Bnmde durmuştu bulantılar ama 3 gündür yine başladı 6 aylık hamileyim
ayy benimki de durdu inşallah başlamaz tekrar, berbat bişey Allah yardımcın olsun
Afiyet olsun canım benimde hiç bişi canım çekmiyor 13 aylk kızım ve 4 buçuk yaş oglum var kızımın hiç uykusu yok malesef pizza yapam dedim sıcakta fırını çalıştırmayım dedim yemek yapcam tavuklu pilav falan yparım artk
pizza dan bişey olamaz canım zate iki tane atarım hemen pişiyor:)) sizede afiyet olsun canım
Yok canım bizim ev aşırı sıcak oluyor ikindi güneşi öylece içinde ondan dedim teşekkürler canm
1,486,711 soru
24,304,913 cevap
344,330 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın