0 oy
394 göst.
Diğer kategorisinde (712 puan) tarafından

Kızlar ben bir buçuk yaşında oğlumu kız kardeşim de 2.5 yaşında oğlunu sünnet ettirmek istiyoruz. Dil terapisti yeğenime belki konuşmasıyla alakalı sorun olabilir demiş ben de yarın soracağım ama sizlere danışmak istedim kaç yaşında sünnet ettirdiniz bı eksi yanı oldu mu bilgi verir misiniz 

25 Cevaplar

+1 oy
(332 puan) tarafından

Ben 3 yaşında yaptırdım ama korktuğu için bize çok çektirdi aslında 1 hafta da iyileşti ama korkusu baya sürdü keşke erken yaptirsaymisim şimdi hamileyim oda erkek inşallah doğunca onu 4 yada 5 aylıkken yaptiricam

-Reklam-
0 oy
(5,799 puan) tarafından

5.5 qylikken🤩🤩

(712 puan) tarafından

Devlette yapmıyorlar bizim burda bende öyle düşünüyordum ama 

0 oy
(7,927 puan) tarafından

1 yaşında. Ama keşke daha erken ettirseydik dedik.

3-7 yaş arası önerilmiyor demişti doktor bize. 

0 oy
(3,474 puan) tarafından

2-7 yaş arası önerilmiyor travma yaratabilme ihtimali açısından. Ama oğlumun peygamber sünneti ve eğrilik durumu vardı. O yüzden 4 yaşındayken oldu ameliyatlı bir şekilde. 

0 oy
(15,062 puan) tarafından

Kışa doğru yaptırmayı düşünüyorum keşke kışın yani 4.5 aylıkken yaptırayım şuan 1 yaşında 

0 oy
(4,952 puan) tarafından

3 aylıkken ettirdik çok da rahat geçti. 1 hafta 10 güne iyileşti.  Bezliydi ya çişiyle birlikte kaynadı yarası çabuk iyileşti.  

0 oy
(3,584 puan) tarafından

2 ile 7 yaş arası cinsel kimliğini kazandığı için tavsiye etmiyorlar pek psikolojisi olumsuz etkilenmesin diye. Ben 8 aylıkken yaptırdım 2 günde iyileşti yolculuk bile yaptım. 

0 oy
(562 puan) tarafından

Benimki sürekli enfeksiyon geçiren bı çocuktu darmis meğerse 5yas bitecek 10 gün oldu sünnet ettirdik sıkıntı olmasaydi bende 7 yaşı beklerdim

(3,997 puan) tarafından

Benimkindede darlık var. 1yaşında yaptırmadım henuz. Erken yaptırıb sonra tekrar yaptırmak zorunda kalan annelerden paylaşımlar okumuşluğum var. Darlık nedeniyle erken istesemde bu yorumlar beni korkuttu bekledim. 1buçuğa inşAllah

0 oy
(7,359 puan) tarafından

Canım ben kırkı bitti 41 gün kestirdim

(3,997 puan) tarafından

Ben bir çok yerde bu kpnuyla alakalı paylaşımları okudum. Bende o dönemler yaptırtmak istiyordum. 40 çıkmadan yaptıran Bir kaç anne çoçuk büyüyünce tekrar sünnet yaptırdık tarzında yorum yapmışdı. Bu nedenle bekledim biraz büyüsün. Sizde çoçuk şu an kaç yaşında. 

(7,359 puan) tarafından

Cnm kesinlikle doktorla alakalı işinin ehli biri olsa  rahat bir sekilde evladını teslim edebilirsin oğlum iki buçuk yaşında.  Bnm  yegenimde farklı birinde oldu misla çocukta az bişey parça birakmislar  . 6 yaşında onuda halledecekler inşallah. 

Dediğim gibi işinin ehli iyi biri olacak . Çok afedersin pipisine falan bakym arada şekli falan  iyidir çok şükür bu sıkıntı yaşamadım.

0 oy
(869 puan) tarafından

81 günlüktü sünnet olduğunda canım doktor geç bile kalmışsınız erken sünnet öneriyoruz demişti 

0 oy
(3,749 puan) tarafından

2 yasona girmesine 2 ay vardi zor oldu 

0 oy
(11,761 puan) tarafından

23 günlükken sünnet ettik şükür 1 haftada iyileşti 

0 oy
(886 puan) tarafından

İlk kez insallh boyle bir deneyim yasicaz ,dogduktan sonra 40 bitsin yaptircaz insallah ,kucukken daha iyi oluyor

0 oy
(7,794 puan) tarafından

Ben çok yaptırdım üç aylık bile yoktu bazı yaş gruplarında doğru bulmuyor lar psikolojik olarak etkilenir diyorlar sor bence de

0 oy
(1,121 puan) tarafından

3yasinda etdirdik hastanede.2gune iyilesti hic bir travmasida kalmadi.Amma her cocuk ayni deyil tabi

0 oy
(4,734 puan) tarafından

3 günlük. Çıkmadan ettirip çıktık hastaneden canım

0 oy
(167 puan) tarafından

5 aylıkken yaptırdık çok şükür ki çok güzel geçti ve hemen iyileşti 

0 oy
(924 puan) tarafından

4 aylıktı kasık fıtığından ameliyat olacaktı doktor o arada sünneti de yapalım dedi o vesileyle oldu hiç sıkıntı yaşamadım çok şükür 

0 oy
(1,187 puan) tarafından

2aylikken yaptık çok rahat geçti iki günde iyileşti hiç aglamdi bile

0 oy
(1,670 puan) tarafından

Birini 3 aylık diğerini 1,5 aylık yaptırdım hiç sorun yaşamadık çok şükür hatta biri klipsli diğeri dikişli oldu klips daha zor hangisini yaptırırsanız yaptırın anam babam usulunden şaşmayın 

İlgili sorular

+3 oy
18 cevap 458 göst.
0 oy
29 cevap 500 göst.
11 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Humaninannesi (1,118 puan) tarafından soruldu
0 oy
38 cevap 658 göst.
30 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Annne3 (229 puan) tarafından soruldu
+1 oy
30 cevap 1,118 göst.
3 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu