Kızlar ben bir buçuk yaşında oğlumu kız kardeşim de 2.5 yaşında oğlunu sünnet ettirmek istiyoruz. Dil terapisti yeğenime belki konuşmasıyla alakalı sorun olabilir demiş ben de yarın soracağım ama sizlere danışmak istedim kaç yaşında sünnet ettirdiniz bı eksi yanı oldu mu bilgi verir misiniz
Ben 3 yaşında yaptırdım ama korktuğu için bize çok çektirdi aslında 1 hafta da iyileşti ama korkusu baya sürdü keşke erken yaptirsaymisim şimdi hamileyim oda erkek inşallah doğunca onu 4 yada 5 aylıkken yaptiricam
5.5 qylikken🤩🤩
Devlette yapmıyorlar bizim burda bende öyle düşünüyordum ama
1 yaşında. Ama keşke daha erken ettirseydik dedik.
3-7 yaş arası önerilmiyor demişti doktor bize.
2-7 yaş arası önerilmiyor travma yaratabilme ihtimali açısından. Ama oğlumun peygamber sünneti ve eğrilik durumu vardı. O yüzden 4 yaşındayken oldu ameliyatlı bir şekilde.
Kışa doğru yaptırmayı düşünüyorum keşke kışın yani 4.5 aylıkken yaptırayım şuan 1 yaşında
3 aylıkken ettirdik çok da rahat geçti. 1 hafta 10 güne iyileşti. Bezliydi ya çişiyle birlikte kaynadı yarası çabuk iyileşti.
2 ile 7 yaş arası cinsel kimliğini kazandığı için tavsiye etmiyorlar pek psikolojisi olumsuz etkilenmesin diye. Ben 8 aylıkken yaptırdım 2 günde iyileşti yolculuk bile yaptım.
Benimki sürekli enfeksiyon geçiren bı çocuktu darmis meğerse 5yas bitecek 10 gün oldu sünnet ettirdik sıkıntı olmasaydi bende 7 yaşı beklerdim
Benimkindede darlık var. 1yaşında yaptırmadım henuz. Erken yaptırıb sonra tekrar yaptırmak zorunda kalan annelerden paylaşımlar okumuşluğum var. Darlık nedeniyle erken istesemde bu yorumlar beni korkuttu bekledim. 1buçuğa inşAllah
Canım ben kırkı bitti 41 gün kestirdim
Ben bir çok yerde bu kpnuyla alakalı paylaşımları okudum. Bende o dönemler yaptırtmak istiyordum. 40 çıkmadan yaptıran Bir kaç anne çoçuk büyüyünce tekrar sünnet yaptırdık tarzında yorum yapmışdı. Bu nedenle bekledim biraz büyüsün. Sizde çoçuk şu an kaç yaşında.
Cnm kesinlikle doktorla alakalı işinin ehli biri olsa rahat bir sekilde evladını teslim edebilirsin oğlum iki buçuk yaşında. Bnm yegenimde farklı birinde oldu misla çocukta az bişey parça birakmislar . 6 yaşında onuda halledecekler inşallah.
Dediğim gibi işinin ehli iyi biri olacak . Çok afedersin pipisine falan bakym arada şekli falan iyidir çok şükür bu sıkıntı yaşamadım.
81 günlüktü sünnet olduğunda canım doktor geç bile kalmışsınız erken sünnet öneriyoruz demişti
2 yasona girmesine 2 ay vardi zor oldu
23 günlükken sünnet ettik şükür 1 haftada iyileşti
İlk kez insallh boyle bir deneyim yasicaz ,dogduktan sonra 40 bitsin yaptircaz insallah ,kucukken daha iyi oluyor
Ben çok yaptırdım üç aylık bile yoktu bazı yaş gruplarında doğru bulmuyor lar psikolojik olarak etkilenir diyorlar sor bence de
3yasinda etdirdik hastanede.2gune iyilesti hic bir travmasida kalmadi.Amma her cocuk ayni deyil tabi
3 günlük. Çıkmadan ettirip çıktık hastaneden canım
5 aylıkken yaptırdık çok şükür ki çok güzel geçti ve hemen iyileşti
4 aylıktı kasık fıtığından ameliyat olacaktı doktor o arada sünneti de yapalım dedi o vesileyle oldu hiç sıkıntı yaşamadım çok şükür
2aylikken yaptık çok rahat geçti iki günde iyileşti hiç aglamdi bile
Birini 3 aylık diğerini 1,5 aylık yaptırdım hiç sorun yaşamadık çok şükür hatta biri klipsli diğeri dikişli oldu klips daha zor hangisini yaptırırsanız yaptırın anam babam usulunden şaşmayın
1,491,325 soru
24,370,210 cevap
347,969 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın