+2 oy
606 göst.
önce Diğer kategorisinde (6,643 puan) tarafından

Kızlar size sorulmadan yatak odasına girilse rahatsız olur musunuz ?

Annem ameliyat oldu bende kalıyor gelen giden oluyor neyse dayımla eşi geldi gündüz öğlen ezanı okundu yengem abdest aldı bende salona seccade çıkardım söyledim lavaboya girdim sonra bir baktim bana sormadan açmış yatak odasını namaz kılıyor bende hiç ses etmedim ama bozuldum sonra namaz bitti dedim yenge odaya koydum orda kıl namazı diye dedim hiç ses etmedi 

Ama bu durum beni çok rahatsız etti daha önce de gelini yaptı aynısını almış çocuğunu yatak odasına yatağıma geçmiş oturmuş oynatıyordu. Onu da uyardım 

Sizce de sorulmadan girilmesi hoş olmayan bir davranis değil mi ben asla girmem en yakin arkadaşım var onun bile girmem hiç odasina 

29 Cevaplar

+3 oy
önce (8,860 puan) tarafından

benim muait yeri

olmadigindan ben yatak odama koyarim biri namaz kilcagi zaman mecnur. namaz icin girilir yani cik uzak biri degilse.  ama sen zaten sermissin musait yer bulup o yuzden sacma olmus yatak odaya gecmesi

önce (6,643 puan) tarafından

Benim de geniş ama ben hoşlanmıyorum başkasının girmesinden 

-Reklam-
+2 oy
önce (22,486 puan) tarafından

Haklısın. Ben de sinir olurum. Eşimin teyzesi de aynı senin akrabam gibi yapmıştı. Sormadan geçmiş orda kılıyordu namazını. Kızı da ben kızımı emzirirken pat diye girmişti. O zaman da çok bozulmustum. Hem oda da çok daginikti. Toplayamamistim. Ayıp yani . 

Bence ayıp ben mesela bı gelen oldu mu illa çamaşır vs koyuyorum odaya eşimle kirli sepetimiz odamızda ağzı da açıkmis kapının yanında 

+2 oy
önce (4,496 puan) tarafından

Baktım kimse dinlemiyor kitle kapını. Namaz kilmadan ben sorsrim ev sahibine, nerede kilabilirim diye. Nereye derse oraya giderim. Kimsenin odasina izinsiz gitmem, benim odama da girilmesini istemem. Yillardir eltimin yatak odasi nasildir bilmem.

Kiraciyim malesef anahtar yok 

önce (879 puan) tarafından

Anahtarcıya gidin düz oda anahtarı isteyin her kapıyı açar benimde yoktu aldım bütün odaları açıyor

+2 oy
önce (17,731 puan) tarafından

Tabiki de girilmez benimde en sevmediğim şeydir ilk evlendiğim yıl evimde vestiyer falan yoktu her gelen montumu koyacam diye odama giriyordu çok rahatsız olmaya başladım vestiyer aldırdım sonra kurtuldum girmelerinden ne münasebet yani 

+1

Sana versinler sen koy ne sinir bozucu ya 

+2 oy
önce (17,579 puan) tarafından

Hiç hoş değil mahremim orası benim çocuğum bile girsin istemiyorum bazen girip oynuyor kapısını kapatıyorum oyun odası yapmasın orayı diye benimde kaynana ben evde yokken girer karıştırır o gelince kilitlerim mesela sende kilitle odanı baksana arsizlar

Kız anahtar yok kiraciyim bende sevmiyorum bende benim kaynana da giriyor sinir bozucu bi durum ya 

+2 oy
önce (2,724 puan) tarafından

Benimde girmişti eşimin kuzeni bazıları malesef merakli Melahat oluyor

Geçen de gelini girmiş çocuk oynatıyor odamda 

+2 oy
önce (101 puan) tarafından

Canım benim yatak odama hiç kimse girmedi girmezde 

5 tane görümcem var

2 tane kaynım var

Kayınvalidem var 

Genelde o kapı hep kapalı durur 

Acık da olsa hiç kimse girmez 

Mesela seccade bile lazım olsa kızım nerde derler 

Yatak odasında girin alın desemde 

Beklerler 

Kızım orası sizin mahremiyetiniz derler 

Peki derim.

En güzeli bende sevmem geçen de gelini girmiş çocuk avutuyor odamda 

önce (101 puan) tarafından

Yani hiç hoş değil 

+2 oy
önce (5,561 puan) tarafından

Benim evim 2+1 ve metrekare olarak küçük, misafirim geldiğinde kapısını açık bırakıyorum çünkü başka oda yok. Cocuk odasında cocuklar oynuyor. Bebek uyutacak veya namaz kılacak olan yatak odasında oluyor. Şahsen ben rahatsız olmuyorum ama kapısı kapalı olsa mutlaka sorulmalı,ayıptır yani.

Benim evim geniş salon da baya geniş kalkmis girmiş yatağın başında kılıyor 

+2 oy
önce (1,165 puan) tarafından

Ne yapmaya çalışmış anlamadım seccade serdim diyosun yine odaya giriyo uyarıyosun cevap vermiyo niyetin ne amacın ne kadın ben olsam bütün orayı döker bişey varmı diye ararım valla orayı sirkeli suyla silin dua okurdum insanın başına dışardan bela gelmez ne gelirse yakından gelir herşeyi düşünür insan hiç hoşlanmam birinin odasına girmekten eğer girmem gerekiyorsa kendisi odasında gel derse yinede özür dileyerek girerim köşede dururum insanların mahremine girilmez bu kadar

Valla kötü düşünmek istemiyorum 

+2 oy
önce (9,838 puan) tarafından

Bende sorun var bilmem ama ben bişey demem ama eşim çok rahsiz oluyo giren oldumu olan bana oluyo bana söyleniyo belkide beni bu durumda sıl boğaz etği icin sorun etmiyom 

Ben hoslanmam girmem de kimsenin odasına kafamı çevirip bakmam da 

+2 oy
önce (3,276 puan) tarafından

Karıştırmaya değilde çocuk uyutmak namaz kılmak için girene bişey demem. Tamam mahremimiz ama ihtiyaç durumunda girilebilir. Birde giren kişinin yakınlık derecesine bağlı. Öncesinde bana sorması gerekir. 

Bana sormadı ayriyeten seccade çıkardım salonum büyük yan yana 3 kişi rahat alır koltukların arası 

önce (3,276 puan) tarafından

Sana sormadan girmesi ayıp olmuş canım

+2 oy
önce (4,165 puan) tarafından

Tuvaletten bi çıktım komşum dolabimin başında bişey mi lazımdı dedim geceliklerine bakıyordum bunları giyerken utanmıyormusun dedi (aramızda 1 yaş var) sen benim dolabimi karıştırırken utanmıyormusun dedim çıktı gitti neredeyse 2 yıldır falan görüşmüyoruz 

önce (146 puan) tarafından

Tövbeeee estağfurullah saçını başını yolup eline verseydin  yaa bacım o ne hadsizlik öyle 😡

önce (4,165 puan) tarafından

Çok isterdim ama o kesin döverdi beni çok iri yarı yem çuvallarını sırtlayıp götüren bana neler yapar gözüme kestiredim kestirseydim çok pis kavga ederdik saç baş stres atmalı

Ohaaa ben şok valla yolarm

+1 oy
önce (231 puan) tarafından

Yatak odasını mahremdir benim eşimin 13 yaşındaki oglu bile giremez odasında herşey var zaten banyosu da ayrı var büyüklerin girmesine tahammül edemem eşimin abisi geldiydi evi gezmek istedi eşimle gezdiler onda bile rahatsız oldum 2+1 zaten biri oturma odası diğeri yatak odası bunun gezmek için ne mantığı var onu da anlamamıştım 

Evet  bence de hos değil mahrem yani ki gecelik olan çekmece aralıkti çok rahatsız oldum 

önce (231 puan) tarafından

İnsanlar dengesiz ya 

+1 oy
önce (5,338 puan) tarafından

Oğlum bile tıklatmadan girmez. Öyle öğrettik. Sınır ihlali bu. Bence de doğru değil. İbadet için bile girse önce müsaade almalı.

Sormadı bı girdim namaz kılıyor şok oldum salona gitti sanıyorum 

+1 oy
önce (403 puan) tarafından

Annemler satın alacakları eve bakmaya gittiklerinde, yatak odasına babam hiç yaklaşmamış annem de girmeden kapının önünden göz atmış. Evde oturan kadın ısrar etmiş ev alıyorsunuz iyice bakın içinizde şüphe kalmasın benlik sorun yok dediği halde yine de girmemiş. Diyeceklerim bu kadar anlayana. 

Bir de yanlış anlama ama kim olursa olsun dikkat etmek lazım zaman çok kötü bir yere gidiyor sen odanın kıyısını köşesini iyice kontrol et derim ne olur ne olmaz. bir de garanti olsun diye sirkeli suyla her yeri sil. İlla bir şey yapmıştır demiyorum sadece garantiye almakta fayda var çünkü sen içeriye serdim dediğin halde ısrarla giriyorsa ya gerçekten çok saf ya da gerçekten saf gibi gözükenlerdendir. 

Kötü düşünmek istemiyorum ama rahatsız oldum anneme bile dedim 

+1 oy
önce (36 puan) tarafından

Yatak odasını kilitle mesela benim bu akraba var her geldiğinde oda oda dolaşıyor bende kapıları kilitliyirum

Kiraciyim anahtar yok malesef 

+1 oy
önce (4,660 puan) tarafından

Şöyle kendini egitmemis ,hiç birşey görmemiş ve mahremiyet nedir bilmeyen insanlardan nefret ediyorum. Tabi ki hiç hoş değil. Yatak odası özeldir. Asla bir misafirlikte bunu yapmam. Birşey istedim gir al dese de girmem ev sahibinin gelmesini beklerim. Ayıptır ya koca koca insanlar ,insanlıktan uzaklar. Aynısı ben de var cahil bir kaynana mesken tutuyor yatak odami.

önce (17,579 puan) tarafından

Seninki yine göstere göstere giriyor benimki ben evde yokken girip çekmeceleri karıştırıyor her yeri alt üst ediyor çıkmadan bir işaret bırakırım kesin karıştırdigini anlamak için 🤣🤣

önce (4,660 puan) tarafından
+1

Ruh hastası yemin ederim ya 🤣

Ayy benimki de girer sinir bozucu 

+1 oy
önce (3,436 puan) tarafından

Evet sormadan girmesi yanlış. Kaynanam mesela namazımızı yatak odalarında kılmamızı söyler. Bebelerimin bakımı için de beni yatak odasına gönderir. Damatlarını da aynı şekilde. Çünkü en geniş ferah odası orası. Annemler de aynı şekilde yatak odasına gönderirler rahatça yatarak emzir diye. Bazıları için normal yani. Ama eşim, kızkardeşimin bile yatak odamıza girmesini istemez. Kız kardeşim de benim çocuklarım odasına girmesin diye kapısını kitler. Üzücü buluyorum bu durumu. Onlar senin yeğenin. Merak ediyorlar. Kitapları kalemleri gösterip oynatsa, kızım onun makyaj malzemelerini merak ediyor. Beraber süslenseler ne tatlı olurdu. Girdikleri anda kıyameti koparıp kilitlemesi kırıcı geliyor. Ben teyze ya da hala olsam çok farklı olurdum diye düşünüyorum.. konuyu saptırdım kusura bakma🙈

Kızkardeşin eşinizin istemediğini biliyor mu? Söylediniz mi yani enişten istemiyor girmeni vsvs diye 

Evet söylediğim halde umursamıyor

+1

Ben ondan sormadım canım hani yeğenlerinin girmesine izin vermiyormuş ya belki size tabir yapıyordur yani sen girme dediğin için onda aklı sıra senin çocukları katmıyordur. Boşver hiç can sıkmaya değmez hem böyle böyle senin çocuklar da doğruyu öğrenmiş olur kendi odaları dışında izni yoksa başkanının odasına girmemeyi öğrenmis olurlar 

Kız kardeşin istemiyor mu girmesini. 

Çilekli milkshake canım kardeşim en başından böyleydi aman bişey kırılır falan diye. Ama eşim de kendince haklı çünkü benim yatağımda yatarak konuşuyor ben bebemi emzirirken o da yanımıza yatıyor eşim gelince de çekinmiyor. 

@Busraaa evet canım 

+1 oy
önce (1,693 puan) tarafından

Haklısın eşimde bende hoslanmayiz yatak odasına girilmesine özel alan sonuçta eşim uyuyordu bende kahvaltı hazır demek için yanına gittim kaynanam da vardı kapıyı filan çalmadan pat diye girdi odaya geldi oğlunu öptü ben birşey diyemedim ama eşim kızmıştı bir daha izinsiz girme diye kapilarim kitlenmiyordu benim bu olaylardan yüzünden değiştirdim biri geldiği zaman kitliyorum 

Benim de kira anahtar yok bende de 

Canım o kilit yerini degistirsen anahtarli olur çok pahalı değil ki

Ya sadece yatak odamıza yapcam öyle 

En mantıklısı o canım özel alan sonuçta benim de diğer yerler kitlenmiyor yatak odası çocuk odası diğer yerler önemli değil zaten 

+1 oy
önce (3,577 puan) tarafından

Yatak odası senin ve eşinin özel alanıdir çocuklar bile bir yaşına bastıktan sonra ayrı odada uyumalı, eve her kim gelirse gelsin odamı kilitlerim haa acele ile yapamadım biri girse olmaz orası benim şahsi özel alanım lütfen girme derim 

Kız şok oldum bı şey diyemedim bende girmem kimseye hoşlanmam da 

Bı daha ki sefere kilitlersin odayı canısı 

Kuzum kitaciyjm anahtar yok 

Allah Allah öyle birşey mi var yaa

İlgili sorular

+1 oy
13 cevap 426 göst.
15 Mart 2025 Aile & Aşk kategorisinde Lamelif (1,577 puan) tarafından soruldu