5 buçuk aylık kızım kabız oldu kızlar 2 3 günde bir6yapıyor ama çok katı kıvamı acile götürdük 3 gün önce lavman verildi o an rahatladı ama 3 gündür yine yapmıyor Du az bişey yaptı çok katı bunun için Bi ilaç var mı kızlar
Daha ayı çok kücük ben 9 aylık kabızlık için ilaç kullanmıştım bizde hemen işe yaradi ama doktor bilgisi olmadan ilaç vermeyin siz zeytin yağı icirdinmi sabah akşam oda ise yriyor
Benimkide 6 aylıkken 4 5 gün boyunca kabız olmuştu kuru kayısıyla armutu kaynayıp ezdim 1 çay kaşığıda zeytinyağı koydum o şekilde 3 4 kaşık yedirdim 2 3 saate kalmadı hemen cıvık yapmaya başladı.sizin ki ek gıda alıyormu bilmiyorum ama.
Ek gıda almiyordur büyük ihtimalle mamaylami besleniyor canım çok erken kabızlık için bende yaşadım ama kabızlık değil kızım 10 günde bir yapıyordu de 5 aylıkken meyvelerin suyundan bir tatlı kaşığı ver demişti elma erik suyu rendeleyip elimle sıkar verirdim iyi gelirdi şimdi gelir verilmez diyenler ama ben Dr kontrolünde kullandım şeftali erik elma suyu
Canim sütüne falan 1 çay kaşığı slzeytinyag koy günde 2 defa doktor oyle demisti bana..
Açıkçası fitillerde var lağıma yerine onu kallanabilirsin benimki birkere evde oldu çocuğum çatlayacak acile bile gidecek zaman yoktu biz valla kayinvalidem ile ikimizi başka çare bulmustuk oda lahmacun gibi sabunla yaptirmistik tabiki bu acil çözümdü
Fitil adı ne
Ben aldım.ama eczaneye de verir onlar canim kardeşim eşi vercek oldu ama adını hatırlamıyorum
Lahmacun kısmını anlamadım
Lahma yazacaktim
Mama kullanıyorsan mamayı değiştir canım. Emziriyorsan da ağzına 1-2 damla hakiki zeytinyağı damlatabilirsin. Veya poposuna zeytinyağı ile masaj yap. Kızıma hiçbir mama yaramayınca keçi sütlü mama almıştım. Dehşet kabız yapmıştı. Ne yapsam olmadı mamayı değiştirdim bende mecburen.
Biz çok çektik kabızlıktan
Ek. Gıdaya gectiysenn cam rendede rendeledigin armutu verebilirsin
Kabızlık ilaçlarini bazı doktorlar önermiyor
Bizim de lavman yaptığımız oldu
Sizin ilk. Defa mi kabızlık şikayeti oluyor
Eğer ilkse bir sebebi vardir bence önce onu bul
Hakiki zeytin yağı ver hergün . Bir çay kaşığı kadar .
1,493,321 soru
24,399,608 cevap
350,017 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın