Kızlar geçen günlerde muska ile ilgili paylaşım yapmıştım belki hatırlayan olur olmayanlar için özet geçeyim. Kayınvalidem bana iki tane muska getirdi hamileyim çocuğu korusun düşmesin diye ben bunları bir hocaya sordum birisi her türlü kötülük için yapılmış sakın takmasın dedi biri de boş hurafe şeyler yazılmış dua bile değil çöpe etin gitsin dedi.... Neyse bugün kayınvalidem gitti ama o geldiğinden beri biz eşimle sürekli tartıştık sürekli kavga ettik tam 23 gün kaldı bizde ve ilk hafta bişey yoktu sonradan hergun kavga ettik hergun tartıştık. Bugün kayınvalidemler gitti herşey yoluna girer belki diye düşünürken eşim kiyafetlerini toplayıp evden gitti geri kalanı sonra gelir alırım 1 haftaya biter bu iş dedi 15 haftalık hamileyim ve artık dayanamıyorum ne yapacam ben şimdi canıma kiymayi bile düşünür hale geldim artık
Evinizde bakara suresi dinleyin bol bol Felak nas Ayetel Kürsi okuyun dua edin ,evliliğiniz ve huzurunuz için, olmuyorsa da zorlamayın böyle bir kadınla ömür geçirmek cidden zor olur
Sebebini sormadın mi canım yani bir sebebi olması lazım annesine mi gitti başka bir yere mi gitti hiç sormadın mi
Annesi yakın değil uzakta oraya gidemez annesi istemiyor sevmiyor diye kedimi hayvan oteline vermiştim gidip onu aldım geldim tuzu biberi oldu parladı dagitti ortalığı gitti televizyonu bile kırıyordu az kalsın
Arabada yaşarım ben geri kalan esylarimi da alırım dedi 1 haftaya da biter bu iş ben sensiz de yaşarım dedi çekti gitti
Evi terk edecek kadar tartismanin konusu neydi merak ettim.
Canim koca varsa okut ya Allah korusun böyle sebepten evim terkedilir kavga olur tamamda normalmi bu
Aynen bir hocaya danışmam lazım bu kadarı normal değil
kimsenin yuvasını dağılmasın canim evet okut
Hurafe yaptığımı da düşünmüyorum biliyor musun çünkü kayınvalidem 1 yıldır adet görmüyormuş burda adet olsun diye ilaç içip durdu neymiş vücudunda stres varmış falan. Sonra adet oldu bilerek mi yapti acaba adet kanini evin bir yerine mi sürdü diye de düşünmüyor değilim artık kafayı yiyecem herşeyden şüphe eder oldum
Aaa ay Allah korusun herkesten herşey beklenir öyle bir dönemdeyiz sen Danış varsa hoca okut Allah korusun
Acilen Ehl-i sünnet bir havas alimine okut, daha geçen buna benzer bir olaya bizatihi şahit oldum. Okutmadan geçmez.
Korkma, tedirgin olma. Bir camii hocasından okunacağınız bir hoca tanıyor mu diye bilgi al. O bilmezse diğeri bilir. Bekleme.
Tamam canım çok teşekkür ederim
Benim kaynanam 3sene önce bana bis sürü kağıt getirmişti çoçuğumuz olması için dualarmış. Bende inandım tabi. Bunları gezdirdikten sonra eşim benden pyle bi uzaklaştı ki. Kendisine sevgili yapti. O kadına k. Pe dedim diye bana tokat attı. Ayrılalım dedim. Ne ki kağıt var hepsini tuvalete döktüm. Çoçuğunda olmaz olsun dedim. Eşim geldi pişmanım falan. Ama öyle hemen ayrılmadığını anlayınca evi terk ettim. Sonra hamile olduğumu öğrendim. Eşim hemen geldi arkamdan. Sonra da sevgili falan kendisi hepsini sildi attı. Yani ki bilmiyorum Allahın gazabımı geçmişti, beni imtihan etti. Yoksa kadın kötü niyetlemi yaptırmıştı.
Eşinin fotosuna
ya vediud.
Kaf ha ya ayn sad
yaz duvar kağıdı yap. Her görünce oku.
Kaynananın yaptığını da hatırlayınca Ya Kahhar de.
Çok etkili dualar
Ayyyyy canım benim 😞 normalde tuvalete atılmaz tabi öyle şeyler iyiki daha kötüsü olmamış hakkında hayırlısı olsun inşallah kurtulmuşsundur. Muskaları yaktım ama silinmiş dosyalarda hâlâ fotoğrafları var iyice araştırıp bir hocaya gidecem bende gösterecem bakalım neymiş
1,464,508 soru
24,003,078 cevap
327,472 kullanıcı