Herkesin ice coffee ile girdiği ortama benim cacığın girişi 😀😀 saka bir yana hava o kadar sıcak ki dolapta soğuk ne bulsam yiyip içiyorum. Buda böyle bir anlık olsun siz neler yapıyorsunuz bayadir yoktum eşimin memleketine falan gittik geldik ne güzel serindi oralar hasta oldum hatta üşütüp. Antebede geldim sıcak çarptı iyice feleğim şaştı hiç iyi değilim kaç gündür. Sizde ne var ne yok nasıl geçiyor tatiller
Kız bende yoruma bol buzlu ayran diye gelmiştim 😄♥️
Oda favorimdir aslında bir sürahi ayran yapıp dolaba atıyorum gelip gidip içiyoruz 😀
En sağlıklısı kız aslında
Evet benim kız çok seviyor
Karpuzu rondoda çekip içine maden suyu dökmek 👌🏻
Evet görmüştüm Instagram'da nasıl tadı
bu da güzel olur bence, ben karadut özü falan karışıyorum maden suyuna gazozlardan güzel oluyor
Evet karadut lada denedim güzel oluyor. Ayranada döküyorlar maden suyu nu
Karpuzlu limonata yaptım sıcakta iyi gidiyor
Afiyet olsun bende deneyeceğim bi gün
Afiyet şifa olsun canım çok geçmiş olsun bende soğuk kahve içtim serin serin güzel gitti ama canım cacikta istedi şimdi 🤭😁😁
Soğuk soğuk güzel oluyor valla 😀
Ben neden sıcak kahve içiyorum anlamadım ☺️
Bizimle değilsin 😀 sıcak şeyler görmek istemiyorum
Uzun zaman olmuştu dibek kahvesi çekti canım 😊
Ben de az önce ayran ictim buz gibi ferahlatiyor birazda olsa. Soğuk karpuz ayran soğuk meyve suyu ne bulursam iciyorum
Kahve bagimlisi olarak soyluyorum evde yapilan soguk kshveyi hic sevmiyorum o yuzden bende cacigi tercih ederim afiyet olsun bizde nolsun tatil matil yok nerde o gunler esim senelik izni zaten ramazan oncesi tuketti o calisiyo bizde de ayni tas ayni hamam devam sicaktan mayismak dusunda degisen bisey yok
Afiyet olsun bende limonata yapıyorum daima olur evde eksik olmaz bide vişne suyu yaparım sürekli her sene 10 kiloda buzluğa atarım ama bu sene kıtlık var dolaba atamadım iki kilo aldım onu yaptım
1,487,178 soru
24,312,358 cevap
344,826 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın