0 oy
789 göst.
önce Diğer kategorisinde (132 puan) tarafından

Doğum yaptım özelde eşim de para arıyorum diyor gelip ödeme yapmıyor hemşireler ikide bir soruyor bende hastanede yatıyorum işte hastaneye ati giti artık bıktım ben  😭

22 Cevaplar

+10 oy
önce (1,186 puan) tarafından

Neden devlet hastanesi değil de özel hastane. Valla şu an kı zamanlarında erkeklere de çok üzülüyorum kadınlar oturacağım çalışmayacağım ama her şeyı alacaksın yapacaksın diyor. Kımse yazmasın erkek bakmak zorunda diye kadın da çalışmalı kı bi yerlere gelsınler. Günümüz şartları imkanları bellı herkes elını taşın altına koyacak

önce (692 puan) tarafından
+1

Erkekte kendine güvenmiyorsa evlenmesin çocuk yapmasın kadına güvendiği için mi evlendi ve çocuk yaptı kusura bakmasın kimse adam evlenirken bu kadın çalışır bana destek olur yada olmaz diye biliyordur , ve bebek kız olduğu için böyle tepki vermiş, adam evleniyor eeee kadın bir şey istemesen kadın bir şey almasin kendi çalışsın o zaman adam da ev işini yapsın çocuk doğursun çocuk yapsın bunu yapmayan adam kadından da beklemesin destek maddi olarak çünkü erkek kafa yapısı kadın işe de gitse akşam çocuk bakacak ev işi yapacak adama hizmet edecek ama adam yan gelip yatacak 

önce (1,186 puan) tarafından

@gülistan_18 yazdığımı tekrar oku istersen.Çalışmayan özele gitmesin demedım. İmkanı olan elbette gider bende gittim. Ama demek istediğim madem yok ne diye insan kocasını zora soksun. Eşimle en dibi gördüm gerektiği yerde 1 sene boyunca üst başta almadım. Ama olduğu zaman da çatır çatır harcadım. Kadın her dönemde değil tabiki hamilelik bebek vs çalışmaz ama onun dışında çalışmalı bana göre benim fıkrım bu. Tek maaşla zor geçim herkes bunu biliyor. Çalışıyorum çocuklarımı en iyi şekılde en rahat şekılde büyütüyorum. Ama hiç bir zaman ben oturayım eşim nerden bulursa bulsun demedim. Çoğu evlılıkler o yüzden yüzden bitiyor veya mutsuzlukla geçiyor. Nasıl ki ev işi kadına zorunlu değilse para getirmek de sadece erkeğe zorunlu değil. Yine söylüyorum benım fikrim böyle. İsteyen istediği gibi yaşar😊

önce (207 puan) tarafından

Benim niyetim seni kırmak değil yargılamak hiç değil. Ne sen beni tanıyorsun ne de ben seni tanıyorum. Ne sen benim hayatımı yaşadıklarımı biliyorsun nede ben senin. Davanda haklısın ama eşinin sorumsuzluğunu da biliyorsun, bahsettiğin gibi ise Allah gelsin hakkından.

önce (207 puan) tarafından

Valla doktor işi şans işi benim düşünceme göre. Bende hep tam tersi durumları yaşadım gittiğim özel.hastanelerde sadece paramı çöpe atmış oldum. Ama develt hastanelerinde gayet güzel doktorlara denk geldim. İlk gebeliğim de özel de bütün muanelerimi oldum ama doktor değiştirdim çok büyük bir ihmal yapmıştı..bebeğin suyunda amniyotik bant vardı görmemişti doktor devlet hastanesinde fark edildi şükür tekrar karnıma yapışmıştı yoksa Allahım gecinden versin çocuğumun vücuduna değseydi sakat doğardı kafasına değmiş olsaydı gebelik sonlanacaktı. 

önce (2,893 puan) tarafından

@22hanimin biri11

Umarım eşin kıymetini biliyordyr ve hakkını inkâr etmez hiç bir zaman çünku hem çalışmak hem çocuğa bakmak çok zor gerçekten anlayışlı bir eşse herşey güzel geliyor ama genelde erkekler en ufak bir tartışma da yapmasaydın calişmasaydın deyip tüm fedakarlık ları inkâr ediyor

-Reklam-
+2 oy
önce (4,712 puan) tarafından

Yokmu başka kimin kimsen baban kayınpeder in ara onları . Ne demek attı gitti

Parası yoksa niye özele götürdü

Yada önceden götürecekti niye parasını ayarlamadı

önce (132 puan) tarafından

Kız zaten ailesini dinliyor bırak sürünsün hastanede bidaha özel istemesin diye oda aile aklıyla yürüyor ama hastaneye tabiki farkını aldı o öyle devam etsin rezil olur

önce (8,881 puan) tarafından

millet ne mal ya . hayir doguran senin karin . en iyi yerde dogurain ne var. yani dogan senin cocugun rahatcana bakilsin edilsin insan gibi davranilsin. niye illaki surunmeye mahkum

kalmali. bu adamin evinemi gidecen hastaneden cikarsan. beni kocam hastanede oara odememek icin braksa direk bisanma sebebi heralde oyle seymi olur . ara doktorun birisi bir ay beraberlik teklif etti kabul

edersem

parami odeyecek de. heralde boyle bir sekilde hastane masraflarinin odenmesini bekliyor ailesi. ben gelip odeyecek halim yok ya. ya esin odeyecek ya kendini satacan heralde aklima tek bunu boyle dusunuyorlar diye dusunmek geldi sahsen

Geldi ödedi canım hemşireler aradı eşiniz burda kaldıkça ek ücret yükseliyor dedi geldi ödedi 

önce (3,735 puan) tarafından

net boşanma sebebi ya

+2 oy
önce (175 puan) tarafından

Ne diyeceğimi bilemedim vallahi madem öyle devlette niye yapmadın sırf özel diye özelde doğum yaptım havamı atayım diyeni de çok duyduk gördük Allah akıl fikir versin inşallah 😒

önce (4,712 puan) tarafından

Diğer postunda kocasına kızmış BMW aldı kardeşine die ona inat gitmiş sanırsam 

önce (175 puan) tarafından

Tövbeeee estağfurullah anlam veremiyorum öylesine yaa 🤷‍♀️

+1 oy
önce (1,924 puan) tarafından

Geçmiş olsun Gelip biz mi ödeyelim ne istiyorsunuz😄

Hoşgeldiniz🩷Bebeğinizi saglikla büyütün insAllah 🌺İsim konusunda anlaşmazlık yaşamistiniz sanırım inşallah sizin istediğiniz olur.

Doğum raporunu aldım canım bende şimdi isim.komisu daha açılmadı ilaki benim bacilarini yada annesini koyarım derse İlk iş kendim gidip cikaracam ismnimi ailesinden hiç biri arayıp geçmiş olsun bile demediler bide onların adımımı takacam 

önce tarafından düzenlendi

Aynen öyle kaynana doğursun erkeği ona koysun kendi adını ya da kızlarınin adını 😡 Size başka isim diyip kimliğine anasının adını yazdirabilir dikkat edin 🩵

Doğum raporu bende iyi olduğum gibi gidip kendim ciakracam ona güvenmiyorum 

En iyisi 🩷

+1 oy
önce (17,651 puan) tarafından

Şaka gibi keşke özele gitmeseydin mağdur olmuşsun eşinde çok rahat gerçekten 

Yine olsa yine giderim bu adama acımam 

önce (14,704 puan) tarafından

Mevzu adam değil sen ve çocuğun/çocukların. Evde seni bekleyen diğer yavrun 

Aynen 

+1 oy
önce (89 puan) tarafından

O zmn neden ozelde

+1 oy
önce (163,247 puan) tarafından

IBAN at yardimci olan olur belki diycemde bugün bu troller yetti

önce (18,386 puan) tarafından

IBAN atsa para atacan mi Sevda. Valla ben atmam. Hayır yani kocası da bilmiyor mu özelde doğum parayla..madem para yok ne diye özelde doğum yapıyorlar..3 5 bin değil ki borç alıp kapatacan. Yazık ya. 

Len bende elaleme para yedircek gozmu var🤣🤣🤣

önce (18,386 puan) tarafından

Valla ne bölüm bir an ciddiye aldım yorumu 🤣 sende para bol Euro dolar falan ne kullanıyonuz orda 🤣🤣🤣

Ödedi kızlar evime geldim düşümü aldım 

Şuan eskisehirdeyim hayatım tl kullaniyom🤣🤣🤣

+1 oy
önce (310 puan) tarafından

Birinin para bulup vermesi gerekiyor.kredi çeksin gene bulsun yani.denizbak finans bank kolay kredi verir.olmqdı sen çek kredi kredi al.çık hastaneden.olacak şey değil para hazır olmadan yapmasaydın keşke ama olan olmuş.

Ailesi onay vermediği için o ödemiyor 

+1 oy
önce (1,936 puan) tarafından

paran yoksa özele gitmezsin olur biter. özele gittiysen o para ödenecek besbelli... vermezseniz sizi hapis tutacaklarını sanmıyorum ama mahkemelik, icralık olabilirsiniz gibime geldi

Ödedi bı şekilde 

+1 oy
önce (22,494 puan) tarafından

Aileni ara. Bı şekilde çıkarsınlar seni. Git ailenin evine. Aç davayı. Ne yapılır başka. Doğum yapmış karısını evladını hastanede bırakan insan musveddesine ne denir.

Ha ama sen de az değilsin. Eşinin onaylamadigi bir şeyi inat uğruna yapmışsın. O da böyle intikam almış aklınca. 

Ödedi cannim inat yapmışım değil benimkisi bu dilden anlıyor 

+1 oy
önce (1,912 puan) tarafından

Kimse görmeden kaç en iyisi bu 

Geldi ödedi ödemeye tabiki fark aldılar 

önce (1,543 puan) tarafından

nasl fark aldilar seni birakip kac gun kaldn ki

2 gün 

önce (1,543 puan) tarafından

sezeryanda zatn 2 gun kaliniyor nedn fark aldklarini sorsaydnn keske

Bilmiyorum ki belki 

+1 oy
önce (6,365 puan) tarafından

Eşin sürekli senin dışında herkese parasını saçtığı için sende özelde doğum yapmak istemişsin haklısın bu konuda ama kocan zaten iyi bir eş değilken sen bir değil iki değil üçüncüyü neden yaptın canım çocuklarin hiçmi kıymeti yok aile olmayı becerebilen kim varsa çok çocuk sahibi olsun diğer türlüsü evlat ziyanlığı kusura bakma  bu adama bir çocuk bile çok iken gitmiş üç çocuk sahibi olmuş

Eşim bu çocuk kız çocuk diye böyle davranıyor hem ailesi hem kendisi ailesinin hiç birisi arayıp geçmiş olsun bile demediler artı ben dotkrara dedim sezarayan yapalım baglatalim dedim eşim geldi dediki normal doğum baglatmayalim dedi halen çocuk istiyor bu adam

önce (6,365 puan) tarafından
+1

Senin kocanı dünyaya getiren zamanında kız evladı değilmiydi erkekten mi dünyaya geldi zannediyor dilerim beğenmediğini evladına muhtaç kalır ileride o zaman görür evlat beğenmemeyi sende korun bundan sonra bence bu adama bir daha evlat doğurma 

Kaynanan varsa görümce elti kendileri erkek heralde kurban olsunlar senin doğurduğun kızına 🌺🩷🩷

Kurban olsun kar aynen 🫶

+1 oy
önce (779 puan) tarafından

Ne kadar saçma sapan yorumlar yazıklar olsun bayanlar….bayan yeni doğum yapmış. Belki riskli gebelik…belki başka bişey..çoğu yorum dövmediği kalmış ztn zorda..

Soru sahibi üzülme bir şekilde gelip çıkarcak

Geldi cikarti canım evdeyim kadın kadının düşmanı derler doğruymuş 

önce (244 puan) tarafından

Gönderinize cevap yazamadım bir kaç kere okuyup çıktım çok üzüldüm gerçekten durumunuza.hele yorumlarda ki alaycilik şok etti beni yani keşke kadın kadının düşmanı değil l,kadın kadının yurdudur diyebilsek.

Aynen haklısın canım ama çeken bilir 

0 oy
önce (65 puan) tarafından

Uzun uzun uzzzun yazayım dedim ama diyecek bişey bulamadım neyse

Ödedi geldi farkini aldılar tabiki 

0 oy
önce (14,704 puan) tarafından

Niye özel tercih ettin ki doğum parası hazır olmadan

Ödedi canım ben hep dedim hazırla doğum parasını 

0 oy
önce (22,778 puan) tarafından

O parayı cebime koymadan veya hesabıma yatırmadan asla özelde doğuracağım diye gitmem çünkü ömür boyu unutulmayacak anılar bırakıyor doğum süreci 

Aynen canım 

0 oy
önce (38 puan) tarafından

Sen nerdesin nerelisin

0 oy
önce (7,034 puan) tarafından

Paran yoktu devlette yapsaydın sende 

Söz konusu para değil para var eşim kicikligima ödemedi develte yaptım zaten önceden develte karşı değilim ama eşim herkese bomker birisi bana gelince kısıyor 

0 oy
önce (126 puan) tarafından

Allah analı babalı büyütsün gülüm 

Ben de ilk özelde doğum yapmak istemiştim 

Eşimin durumu pek fazla yoktu emekli adam nede olsa düşündüm taşındım doğru yolu devlette doğum yapmakta buldum zaten sezeryanla olmustum cocuk tersti.gun verdiler.dogurdum.2 gün kaldım.sonra çıktım.

Teşekkür ederim ♥️ alah razı olsun 

önce (126 puan) tarafından
+1

Rica ederim canım 

0 oy
önce (2,475 puan) tarafından

Ben yorumdakilere katilmiyorum eşinin parasi varmış madem var ne diye ödemiyor iyi yaptın özelde dogurdun heleki kız diye böyle yapıyorsa Allah akıl fikir versin

Vala zaten ben burdakileri anlamıyorum kadın kadınınin düşmanı derler doğruymuş 

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 286 göst.
0 oy
3 cevap 115 göst.
5 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Periiii89 (864 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 353 göst.
25 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Pisupisu (67 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 1,221 göst.
7 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Nehirr1562 (7,101 puan) tarafından soruldu