0 oy
90 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (216 puan) tarafından

Kızlar kendime harmananın kahvesini aldım iyimi ettim kötümü ettim bilmiyorum aranızda kullanan varmı etkisini gördünüzmü bugün birkere içtim tadı çok güzeldi benim amacım biraz iştahımı kontrol altına almak öyle olursa zaten fazla öğün yemem sporla desteklerim diye düşündüm ama bakalım nasıl olucak

6 Cevaplar

+1 oy
önce (2,902 puan) tarafından

@Casperiye bu arkadaş almşştı sana anlatsın🫠

önce (216 puan) tarafından

Hadi bakalım 🤭

önce (8,934 puan) tarafından

Allah belasını versin o kahvenin on gün içinde bana 6 kg aldırdı ne elimle bir şey tutabildim ne ayağa kalkıp yürüyebildim davul gibi şiştim devasa ödem yaptı kahve içmeyi bırakınca 15 gün içinde o ödemlerim gitti normal insana döndüm Allahın belalari 0,01 TL’nin bile haram zıkkım olsun boğazlarında kalsın gebersinler inşallah Quan özlü detoks çayı ile beraber almıştım ben kahveyi ikisini bir çöpe döktüm ana avrat söverek Trendyol satıcıya ürün yorumlarına mesaj yazdım ama Allahın belalari yayınlamamış şerefsizler Allah çoluğundan çocuğundan çıkarsın o 6 kg’a alıp benim psikolojimi pert etti şerefsizler ben 100 gram bile kendime dert ederken resmen 6 kg aldım kafayı yiyecektim intihar eşiğine geldim neredeyse6 kg aldigim icin

Ki her bir zıkkım zayıflama ürününü alırım denerim bana işediğin sidigi bile zayıflatıyor diye içirtebilirsin ama bu Allahın belası Harman’yı bir daha asla içmem

Tövbeler olsun anam ilk defa böyle bişey duydum kız cidden acaba içeriğindeki maddesimş ters tepkime yapıp ödem oldu 

hic bilmiyorm valla . yani her duydugum cayi corbayi kahveyide alirim odem yapan bi bu oldu . genelde odem attirmaz bi halta yaramaz aman bosa oara verdim der gecerim. bu allahin cezasinin kilo aldirmasi cok dert oldu icime. ise yaramasa parayi yine cope attim der gecerim umursamam ama stresi gerginligi psikljimi mahvetti. esoilessek kahve

Canım benim ya valla doğru kiloyu takan biriysen o psikoloji çok kötü ya bende şiştim b12 iğneleri beni mahfetti birden kilo artışı oldu iştahım açıldıkça açıldı 70 kiloyum asla 60 üzeri çıkmazdım kafaya takıyorum bende bedenim sanki ağır geliyo spora gittim kas kütlem artmış vicut yapmışım farkında olmadan😂 meğersem et tavuk ağırlıklı beslendiğim içinmiç yani anlicağın b*oka sarmış durumdayım bende dedim hele bi alim bakim daha bugun geldi kahve neyse biraz içim buraya yazcam bende 

-Reklam-
0 oy
önce (1,753 puan) tarafından

Bende favorilere ekledim ama.daha almadım iştah kapattığını tatlı isteğini yok ettiğini söyleyen fayda gören çok kişi var olumlu etki eder bence herkeste etkisi faydası ayrı tabii 

Aman aman uzak dur bana 15 gün içinde 6 kg aldırdı Allahın belası haram zıkkım olsun çocuklarının cebinden çıksın inşallah o her bir kuruş para şerefsizler resmen 6 kg aldım ne yürüyebildim ne elimle kaşıkla tutup çatal tutup bir şey yiyebildim telefonu bile tutamadım elimde davul gibi şişmişti her yanımıKi her bir zıkkım zayıflama ürününü alırım yani hiç bu tarz şeylere karşı değilim zehir olduğunu bilsem alır içerim ama bu Allahın belası Harman’yı bir daha asla Düşmanıma bile önermem

Kilo aldirdigini ilk defa duydum saka gibi yaa 

yeminle bende sok oldum. hani tamam kilo verdirmesi. odem atmasin ama aldirmak nedir. odem yapti hergun bir kilo nerdeyse aldim . ki diyet gibi beslenerek. hani cok kacirdim yedim  desem suc bende desem ama asla degil.

Çok ilginç. Bu fiyat kahvesi olsun haplar olsun çok tehlikeli ben denemek için aldım görümcemden 1 tane yuttum 2-3 saat sonra bı kalp çarpıntısı nabzim 150 olmuş dinlenir vaziyette korktum çöpe attım şikayet var sayfasına baktım o hapla ilgili çoğu kişiye çarpıntı nabız yüksekliği yapmış. Sagligimizdan olmayalım zayiflayacaz diye ağzımı kissak biraz kilo çerez zaten de biz kolayina kaçıyoruz hep 

Haklısın valla herşey bizde bitiyor 

0 oy
önce (1,344 puan) tarafından

Hayır işe yaramıyor sadece ödem attırıyor ödemi su ile de atıyorsun zaten kullandım bir şişe 

Ödem attırsa gene iyi bana 6 kg ödem yaptı on gün içinde 6 kg aldım. Allahın belası 0,01 TL’nin bile haram zıkkım olsun o harmana

önce (1,344 puan) tarafından

Oha buna şok oldum işte kesinlikle para tuzağı bunlar 

0 oy
önce (193 puan) tarafından

Asla işe yaramıyor ayrıca zehir gibi acı 

Hadi ya valla dayanamadım aldım okadar çok görünce sosyal medyada dedim bari bunuda deniyim içimde kalmasın😂

0 oy
önce (5,432 puan) tarafından

Diyet spor ve hinduba kahve ile 40 günde 11 kg verdim valla 

Ya ben anlamadım herkez farklı bişey yazmış iyice kafam karıştı 🤣

0 oy
önce (1,368 puan) tarafından

Beni kabiz yaptı ve karaciğeri bitiriyormuş o yüzden çöpe döktüm 

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 206 göst.
+1 oy