0 oy
246 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (18 puan) tarafından

Merhaba anneler oğlum 4 yaşında 

Ona artık oda alayım diyorum özellikle dikkat etmem gereken noktaları belirtir misiniz örnek veriyorum sifonyere gerek yok ghi veya yatak yavrulu olsun veya çalışma masası şöyle olsun vs vs gibi 🙂 İstanbul Anadolu yakası bildiğiniz mağazalar da varsa değerlendirebilirim

3 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Yatağı yavrulu kullanissiniz 

Montosorri alma bence 

Sifonyer yerin varsa olur 

Yatak bazali korunaklı olsun

Dolap iç Kapaklı bol gözlü içinden çekmece cikandan olsun bence 

(5,799 puan) tarafından

Monstre yatak demişsin.. çocukta en iyi tercih siz normal baza falanmi düşünüyorsunuz kenarları korumalı hemde bu çocuk onunla 10 yaşına kadar rahat yatar sonucta belli bölgeleri çıkıyor.. 

Yatağı yavrusu kullanırsınız demişsin yorgan bataryanın ne varsa koy icine..

Çok çekmeceli dolapta sacma zaten sifonyer var 

tarafından

Cekmecenin zararı yok. Yavrulu yatak bende sevmem. Bazali daha çok öneririm bende. Oğlum dört buçuk ve bazada yatıyor. Gaydttebiyi. Korunaklı olması da güzel. Montessori hem hantal hem kullanışlı değil. Hem uzun ömürlü değil. 

tarafından

Katılıyorum canım 

(5,799 puan) tarafından

Valla bizde eşimle bunu çözemedik çocuklara çocuklara odasi alınmıyor genç odası alınıyor 😄

tarafından

Sana saçma belki bayana mantıklı yer varsa sifonyer dedim neden tek benim yorumunu gördün alaylı tavırlarla yazıyorsun 

-Reklam-
0 oy
(256 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

image

Benim oğlum da 4 yaşında girecek. Maddi durum biraz sikintiliydi ama en iyisini yapmaya çalıştık. Odası biraz küçük. Artı evimizin genelinde de depolama alanı sıkıntısı vardı bizim. Baza ve 4 kapakli dolap şeklinde karar verdik. Çok mağaza gezip cocuk odasi baktık arastirdik ama sonunda yaptırmaya karar verdik. Dolabıni büyük secersen sifonyere gerek yok bence. Dolabında çekmece varsa kullanır. Yatak da bazali bir yatak olabilir. Yazlık kışlık vs koymak için çok iyi oluyo. Yanına e bebekten korumalık alabilirsin. Yani su aşamada yatak dolap oyuncak dolabı yeterli bence. İleriye dönük birşey alırsan suslemelerle halı perde duvar stickerlari vs ile şimdi kullanır suslemeleri ve oyuncak dolabini kaldirirsin çalışma masası koyarsin ilerde de kullanır bence. Bu da bizimki fikir olur belki

0 oy
(535 puan) tarafından

Oğlum 2 yaşında 1bucuk yaşından beri baza da yatıyor kenarına korumalık aldım. Baza her zaman iyidir hem depolama açısından hem daha uzun yıllar kullanabilir. Dolabida bol 3 Kapaklı çekmeleri bol raflı olarak aldık. Onunda bir kapagini depolama alanı olarak kullanıyorum. Sifonyere gerek yok bence. Birde çalışma masamız var o kadar.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 166 göst.
0 oy
1 cevap 121 göst.
18 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Nuraydnn (255 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,491,363 soru

24,370,593 cevap

347,992 kullanıcı

...