0 oy
891 göst.
Diğer kategorisinde (793 puan) tarafından

Abimin  eşiyle birbirimizden çok elektrik alamıyoruz. Bir aradayken az cok konusuruz ederiz ama arama mesajlaşma vs yok. Annemle alt üst oturuyo biz gittiğimizde uzaktan hoşgeldin demeye başladı sürat asık oturmaya başladı ben fark etmedim babam fark etmiş.   hediye bileklik almıştı abim ben begemesinde yardımcı olmuştum.bunu görümcem beğenmiş ben Begenmedim de o an beğendim dedim demiş anneme. Yani aşırı soğudum kendisinden hediye fln almam demiştim 

Kızları olacak ben hala olarak ne yapmam lazım . Arasam ne eksik onu ben mi alayım desem yoksa kendi kafama göre bişey mi alsam aklımdan piyanolu oyun halısı geçiyor. Yani bilemedim ne yapılır ne alınır sizler ne yapmıştıniz. 

18 Cevaplar

0 oy
tarafından

Öncelikle gücün yetiyorsa hala olarak ufak bir para yada altın takılabilir hangisine gücün yeterse. 

Yeğenine takımlar alabilirsin oyun halısı dediğin gibi olabilir ben hala olmadım henüz rabbim nasip ederse bebek çeyizi gibi düzücem inşallah çok hevesliyim🙏❤️

-Reklam-
0 oy
(1,070 puan) tarafından

Geline değil yeğenime yaptığımı düşünür elimden ne geliyorsa yaparım imkanım doğrultusunda. Hala değilim teyzeyim ablamla kanlı bıçaklı olduğumuz vakitler dahi (ki o zaman anne değildim yeğenlerim herşeyimdi şimdi kızım ve yeğenlerim herşeyim) bi şey görsem ay şunu alayım bişey bulsam ay bunu çok sever diye diye gönderirdim. Yolda bir yerde karşılaşsak ablam mı yanlarında umrumda olmaz koşar sarılırdım. Yeğen başka anne babası başka.

(793 puan) tarafından

Doğru 

0 oy
(46,758 puan) tarafından

Sen abinin hatri için biseyler yapacaksın o yüzden ben olsam imkanım dahilinde altın veya bir miktar para verirdim onlar gönüllerince ne isterlerse alsınlar oyun halısını da bir iki ay sonra alırdım 

(793 puan) tarafından

Valla abimle de çok sıkı fiki değiliz. Onla da soğuğuz kardeş bağı yok hiç. Oğlum doğduğunda hiçbir şey yapmadı. 1 yaşı bayrama denk geliyordu kıyafet aldı 500 TL'lik o kadar . O yüzden direk yeğenimin kullanacağı bişey olsun istiyorum 

0 oy
(65,282 puan) tarafından

onun yerine gram altin tak imkanın varsa küçük altin tak

0 oy
(3,798 puan) tarafından

Yeğenine imkanin varsa bir çeyrek altın taksan güzel olur. Bir de takım elbise alırsın tamam işte çok da  guzel

0 oy
tarafından

Gelinle yegenin ne alakasi var ben onu anlamadim bak sana bisey anlatcam 

Benim kaynima nisan yapacaktik bizim hic adeimiz degildir ama ben eltime bohca yaptim esim calismiyodu o zaman evimde ceyizimden ne varsa oyle guzel bi bohca yaptim ki anlatamam kaynanamin bisey yapmasina gerek kalmadi hatta disina sarmaya tul bulamadim 3 sene sakladigim nisan basim vardi onu bozdum onun tulunu sardim ustune takacak sus cicek falan oluyo ya ondan yoktu bosdugum nisan basimin ustune taktiklari tasli tac mi ne varya onu tel ya zaten yuvarladim parca tulun ustune diktim bohcanin ustune taktim sevgililerdi ilk ben tanistim kiz hep bana iate fatih yaklasmiyo istemiyo gibi yasimiz geldi geciyo isteyenler pluyo ailem sikistiriyo falan diyodu iste zamana birak olacaksa olur zaten diyodum kayinvalideme kayinbabama kiz boyle boyle diyo oglan istiyo kiz istiyo falan diye hep dengeyi kurdum neden kaynim daha once dugune 1 ay kala nisan atti ve o kiz resmen psikolojisiyle oynamisti sizofreni zannediyodu kaynim kendini cok seyler atlatti bu sefer sevdi mutlu olsun diye ben dengeyi kurdum nisan surecinde her zaman ne isterse destek oldum evlendiler el opmeye bize geldiler gelin bohca getirmez mi ya da bi hediye eli bos cikti geldi cani sagolsun dedim hala esim calismiyo 1 yasinda cocugumla yaptigim kislik ne varsa ona da koydum etinden kiymasina baharatindan menemenine esine dedim olmaz onlar kucuk harclik ver parasini ayri sikistirdim eline bi kere davet etti bizi evinde ne eksikse alayim dedim hediyesini aldim gittim bi daha da evine gitmedim davet etmedi ki zaten benim tek derdim kaynimin iyi olmasi onlar iyi olsunda bana eltimi lazim bosversene bu sefer dedim hic arayip sormuyo demesin diye mesaj attim goruldu atti gordugum muameleye bak kaynimla da kavga ediyolarmis hep o ara bi kere arsdi bana anlatti guzellikle kimseyi kotulemeden evlilikte olur boyle seyler biz neler yasadik bi gorsen falan diye konustum hep derdini cektim yani sonuc noldu 6 aylik evliyken gitti annesinin evine ve noldu biliyo musun ilk benim numarami sildi hic umrumda mi asla degil yaptiklarima pisman miyim asla degilim ben naptiysam kaynim icin yaptim yine olsa yine yaparim kaynim bi tanedir cok iyi cocuktur 1 yas kucuk benden abla der hep bi saygisizlik yapmadi hic mesafemizi bozmadik ama birbirimizi de hep kolladik hani sana da demem o yani yapiyosan kardesin icin yegenin icin yapcaksin icinden ne geliyosa onu yap gelini bosver daha gecen gun esimin teyzesi hic sevmem bak birazda ufak tartismamiz da oldu almanyadan gelmis mecbur gorustuk oglumu bi suru sey almis be icin aliyo yegeninin cocuguna aliyo bana mi aldi yani ya da ben aliyosa cocuk icin aliyo dusunmus almis ne diyim kabul etcem tabiki 

(793 puan) tarafından

Teşekkürler yorum icin

0 oy
(187,531 puan) tarafından

Bende hala oluyorum millet 🧿😭😭😭😭😭😭😭 fena bı duygusallık var uzerimde

(17,562 puan) tarafından

Senin kardeşin evlendi mi:)

(187,531 puan) tarafından

Evet evlendi ve bende hala oluyorum😭

(17,562 puan) tarafından

Yaa ne güzel 🥳 gözünüz aydın 🥰 

0 oy
tarafından

Bende 3 kere hala oldum . Hatta dördüncüsü yolda . Para verdim . Kıyafet aldım.  Onlar alıyorlar eksiklerini

0 oy
(4,474 puan) tarafından

Sadece altın al canım hediye alsan burun kıvırcık çöpe atar en iyisi altın 

0 oy
(2,490 puan) tarafından

Yani durumunu bilmediğim için bişey diyemiyorum ama ben hala olduğumda 2 valiz bebek elbisesi 1 valiz oyuncak şampuan ve temizleme pamuğu bebek bezi kovası aldım poşetiyle beraber bunları doğumdan önce götürdüm doğumdada altın isimli iğnelik ve çeyrek taktım teyze olamicam ilk hala oluşumdu benim 

Yengenle ilişkini gelince orasını sen bilirsin canım yani içinden yapmak geliyorsa benim hiçbi sorunum yoktu şükür hatta gebeliği riskliydi ben işimi bırakıp başka şehire bakmaya gittim doğumda gittim yardım ettim herşeyine ama sorunlarımız olsaydı arada bilemiyorum ne yapardım herhalde ki bu elbise yada oyuncak bide çeyrek takardım biterdi

0 oy
(879 puan) tarafından

Çeyrek ve de bı takım elbise yeterli olcktr

0 oy
(2,216 puan) tarafından

Elhamdülillah benim abimle de yengemle de aram iyi ama kötü de olsa yeğenime birşeyler alır yapardım. Abim benim oğlum olunca sürekli bir şeyler aldı getirdi ilgilendi Allah razı olsun. Bende yeğenim doğunca elimden geleni yaptım , çeyrek altın taktım , kıyafetler aldım mama sandalyesi küvet seti piyanolu oyun halısı oyuncaklar vs aldım. Yani maddi durumun neye el veriyorsa içinden ne geliyorsa o kadar yap 

0 oy
(5,186 puan) tarafından

Bence ara sor birsey eksik mi diye büyüklük sende kalsın sonuçta abinin çocuğu onun hatrina ara bende alacağım ama ne alacağım daha bilmiyorum ya 

0 oy
(8,132 puan) tarafından

Ben olsam  altın takarım. 

0 oy
(1,857 puan) tarafından

Ben gelinimizi arayıp odasının eksikleri neyse beğenip bana link atar mısın demiştim o da gönderdi bende adresine gönderdim doğumunda da altın taktım sende aynısını diyebilirsin şimdi de mesela yanına gidersem ya da bana gelirlerse(ayrı şehirlerdeyiz) ya mağaza gezerken hediye seçtiririm ya da para koyarım kıyafetinin kenarına

0 oy
(4,789 puan) tarafından

Ben de hala olacağım. Doğunca illa altınını takarım. Benim kardeşim dayısı olarak kızıma altın da taktı arada çok fazla hediyeler de aldı. Altin almasaydi hem hediye hem altın almazdım herhalde. Geçenlerde havlu ve bornoz seti almıştım. Bu hafta da organik sertifikalı bir markadan yenidoğan bakım seti aldım. İçinde şampuan, pişik kremi, bebek yağı ve ıslak mendili var. Doğana kadar arada başka şeyler de almayı düşünüyorum. Halı benim de aklımda var. Ben de gelinimizle öyle aşırı sıkı fıkı değilim ama aramızda da sorun yok şükür. Ben daha çocuk bebek açısından düşünüyorum. 

0 oy
(7,767 puan) tarafından

Benim yeğenim yeni girdi 1 yaşına doğduğunda bir çift küpe zıbınlar tulumlar çoraplar peluş oyuncak falan almıştım evlerine giderken de hayatımızın tadı yerine geldi yazılı yaş pasta aldık öyle gittik 

0 oy
(10,015 puan) tarafından

Net hiç konuşmasam kucukmaltin mecbur asarım.yedi kat eller asiyor..

Yanında hır ikinkiyafet birsey alirdim 

(793 puan) tarafından

İlk sizin çocuğunuz oldu karşıdan bişey takilmadiysa peki

(10,015 puan) tarafından

Takilmadiysa takmam ama bizde kardeşler de böyle birsey olmaz 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 418 göst.
5 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 552 göst.
29 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nursena324 (552 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 19,049 göst.
7 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Tugce12. (971 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 154 göst.
21 Haziran 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,514,832 soru

24,702,506 cevap

369,011 kullanıcı

...