0 oy
260 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (133 puan) tarafından

Tek başıma çocuk büyütürken ağlamadım ama

Çay doldururken bardağı denk getiremedim diye ağladım. Öyle işteee...

Bazen ne dank ediyor kafama biliyor musunuz sal*k yerine konuluşum emin olun kii yazacaklarınızı veya düşündüklerinizi ben de düşünüyorum aldatılan değil aldatandır sal*k olan vs. Ama bu öyle bir his ki tek başına oturup her düşündüğünde yüreği yakan nerede benim emeklerim nerede benim 18-19 yaşım verdiğim yıllarım diyorsun. O kadar isterdim ki burada size uzun uzun anlatmayı ama hiç anlatmayacağım. Tek bildiğim bir şey var asla kızlar aslaaa nefsine hâkim olamayan bir karaktersizin sizin günlerinizi yıllarınızı çalmasına müsaade etmeyin. Bu yazıyı da öyle içimi dokmek için yazdım🥺

Kızlar ah tutar mı gerçekten ah çıkar mı 

7 Cevaplar

+1 oy
önce (4,575 puan) tarafından

Ah tutar mi tutmaz mi bilmem ama senin adina ne ah etmeni ne de aginin tutmasina gonlum razi olur cunku ne kadar hakli olursan ol birine beddua etmek kotu biseydir doner dolasir seni bulur ama sen Allaha havale edersen emin ol hakkin kimsede kalmaz evet insan istiyo ku benim canimi cok yakti dunya gozuyle onunda aci cektigini ahimin tuttugunu goreyim istiyoruz ama bazi gunahlarin bedeli bu dunyaya ahir geliyo ahirete kaliyo o yuzden 

önce (133 puan) tarafından

Ben kesinlikle hiçbir zaman beddua etmedim ama her zaman Rabbime dedim ki ben benim ahımı benim çocuğumun ahını kaldıranı sana havale ettim

önce (4,575 puan) tarafından
+1

Misss gibi dua

-Reklam-
+1 oy
önce (796 puan) tarafından

Hic kimseye ah etmedim amma Allah herseyi biliyor adaleti herzaman saglar gecde olsa dogru zamani o bilir.Beni ilk bebeyim dogumda vefat etti annemle kaynanamin is arkadasi annemler iste olmadikds cikolata dagitmis hic kimseyi gozu goturmeyen kotu kalbli kiskanc kadin.Geldi oglu evlendi oglununda bir bebeyi vefat etti,kizi kotu yola dustu,kendisini isten kovdular kotu kadin olduguna gore.Yani grc tez adalet saglanir

İnşallah Rabb'imin adaleti Şaşmaz zaten. 

Başınız sağolsun bu arada

önce (796 puan) tarafından

Tesekur ederim

+1 oy
önce (22,882 puan) tarafından

Ah tutar ah kimsede kalmaz sıkma canını senin koskoca Allahın var kalk abdest al namaz kıl sen ona eğil o herkesin karşısında dimdik durdurur seni merak etme 

Amin inşallah canım. Evet Rabbimden başka sığınak yokk

0 oy
önce (698 puan) tarafından

Bildiğim tek şey kimsenin ahı kimsede kalmadığı. Rabbim gönlüne ferahlık versin inşallah 

Çok sağol Allah razı olsun 

0 oy
önce (3,486 puan) tarafından

Tutuyor bacım tuturo. 

Allahın edaleti topaldır. Yavaş yürür. Ama er gec gittiği yere car. 

Allahın düyirmanı yavaş döner, ince eler. 

Benim hakkıma çok girdiler. Gözümün önünde hepsi aynisini yaşadı. 

Üzülme kısırlık çoğaldı diyen kadının (bizde misafirdiler) gelini evlerince varınca düşük yapmıştı. 

Allah sanada evlat versin, kimsenin çoçuğunda gözün kalmasın diyen kadının kocası erkek çoçuk doğurcan diye tutturdu. 1hamileliği kız oldu sonlandirildi. Sonra yine tedaviler olmadı hala. 

Bende bu hikayeler çok. İkinci bebeme hamileyim ya. 

Rabbim kimsenin ahını kimsede bırakmasın inşallah 🌼🤲🏻

0 oy
önce (4,726 puan) tarafından

Biliyor musun konu belki aynı degil ama bende otururken dinlediğim müziğe ağlıyorum diyorum ki ne yasasında yazdin bizi ifade ettin bu şarkıyı yani ağlamak için bahane zaten için dolu nokta yetiyor bazen ağlamaya 

Aynen öyle gerçekten 

önce (4,726 puan) tarafından

Aynen canım ❤️

0 oy
önce (1,491 puan) tarafından

Biliyormusun babam yogunbakimdaydi ben bı hastaneye bı çocuklara bı avukata kosturuyordum yogunbakim baş hemşire vardı bana dedi kızım gerçekten sana helal olsun sen nelerle ugrasiyorsun böyle avukat babamın epikriz raporunu istemişti bende hemsireye anlatmıştım olanları asla unutmam hastane bahçesinde günlerce agladigimi herkes birini kaybettiğimi düşünüp baş sağlığı diliyordu eve gelip namazımı kilardim derdim ey Allah'ın zorluğu veren sen benim günahımı bırakma onlarda bırakmadida ama gene insan vijdan sahibiyse üzülüyorsun o yüzden hayatta sadece ben ve çocuklarım varmış gibi yaşıyorum bı saat bile hayirsiza vakit harcama boşver Allah gönlüne göre versin inşallah 

Öncelikle geçmiş olsun canım. 

Evet kesinlikle harcamadım,harcamam da tek tabanca yaşıyorum ama bazen sal*k yerine koyulduğum için üzülüyorum 

önce (1,491 puan) tarafından

Saol canim benim eşimde siverekli ah ah diyim susuyum

🥺

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 135 göst.
4 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Mutlu&anneyim (726 puan) tarafından soruldu
+2 oy
15 cevap 179 göst.
+2 oy
2 cevap 175 göst.
28 Şubat 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sibelhome (1,478 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 294 göst.
19 Şubat 2025 Diğer kategorisinde pelince (45 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,465,241 soru

24,013,898 cevap

327,910 kullanıcı

...