0 oy
1,135 göst.
Diğer kategorisinde (25 puan) tarafından
Kızlar 21 haftalık hamileyim ve sorun kocam artık gerçekten dayanamıyorum belki hamileyim diye bukadar duygusallık ama sanmıyorum.esim kahve bağımlısı kahvede inanılmaz Zaman geçiriyor günde bı kaç saat çalışıyor öğlene işi bitmiş oluyor öğleden sonra hemen kahveye gidiyor mesela 12 de gidiyor akşam 8 de 9 da geliyor  gitmesin demiyorum en azından 6 da gelsin ama yok ne yemek düzeni kaldı ne de başka bir şey. gerçekten dayanacak halim kalmadı çünkü hamileyim ve ailenden çok uzaktayım 13 saat ister istemez ilgi bekliyorum kayınvalidem de kiziyo oğluna benim tarafımı tutuyor ama yok anlamıyor hergun ağlıyorum artık ne yapicam bilmiyorum 

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Gencecik adamlar kahvede ne arar bilmem kahve yaşlı emekli işi bence ...hastayım falan desen de mi gelmez biraz gitmese soğur belki 
(25 puan) tarafından
8 saat nasıl bı bağımlılık ya gerçekten hakkımı helal etmiyorum hamile hamile beni ağlatıyor hergun
tarafından
Sen akşamları olmuyon bende canım sıkılıyor bende çıkıp dolascam desen yada gideceğin yer varsa bende oraya gidiyom falan desen komşu falan ne bileyim gitme diye erken gelir mi acaba
(25 puan) tarafından
Canım İstanbul dan geldim buraya çevrem Yok ama gitsem inan daha geç gelir komsudayim falan diye
tarafından
Peki gerçekten kahveye gittiğinden eminmisin
(25 puan) tarafından
Evet eminim canım
-Reklam-
0 oy
(157,413 puan) tarafından
Yeni evli esi hamile adimin kahvede ne isi var yaa
(1,240 puan) tarafından
Kendini bilen bir insan zaten kahvehanenin yanindan gecmez...
(25 puan) tarafından
Bı bilsem ah bi bilsem  psikolojik olarak hiç iyi değilim gerçekten
0 oy
(1,240 puan) tarafından
Kahve derken bende turk kahvesi sandim;) Allah yardimciniz olsun
(25 puan) tarafından
Amin canım keşke öyle olsaydı
0 oy
(290 puan) tarafından
Başka kötü huyları var mi peki
(290 puan) tarafından
Şimdi aranız iyi dimi kuzum
(25 puan) tarafından
Evet kuzum bugünlük bir sıkıntı çıkmadı inşallah devam eder böyle
(290 puan) tarafından
InsALLAH  kuzum dualarım seninle dua et herşey çok güzel olacak
(25 puan) tarafından
Amin canım hepimiz için edecegim iyiki varsın bana ilaç gibi geldin rabbim seni darda koymasin canım benim
(290 puan) tarafından
Cümlemizin kuzum bi sıkıntın olursa eyer dertlesmek istersen yazman yeterli insALLAH mus mutlu olursunuz
0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun kuzum
(25 puan) tarafından
Amin canım
0 oy
(264 puan) tarafından
Ahh cnm.yaa ayniyiz benm eşimide bıraksan gelmez eve biz 1 haftalk evliyken ramazan ayiydi gece davul calarken gelirdi eve annesine şikayet ederdim kizardi ogluna ama oglu yine ayniydi şuan çalişiyor çalişmasa oda sürekli kahvede:)
(25 puan) tarafından
Bu nasıl bir zevk anlamıyorum gerçekten hani gitme de demiyorum ama en azından evine gel zamanında maalesef onun işi bukadar sürüyor mesela akşam 6 da arıyorum nezaman geleceksin yarım saat 7 oluyor birazdan geliyorum diyor böyle böyle saat 9 oluyo
(264 puan) tarafından
Valla canm ya diyom ya eşim calişmasa oda sürekli kahvede
(25 puan) tarafından
Keşke evlenip gunahimiza girmeseleedi
(264 puan) tarafından
İlk başlarda bende öyle derdim aglardim hep annem teselli etti aliştim.bende
(264 puan) tarafından
Sen kac aylk evlisin
(25 puan) tarafından
5.5 aylık canim
(264 puan) tarafından
Bende 8 aylk evlym
(25 puan) tarafından
Gerçekten çok yeniyiz sanki 20 yıllık evli gibi davranıyor bu adamlar
(264 puan) tarafından
Sorma canm eltim 9 yllk evlidir.eşi evden cikmaz
0 oy
(5,439 puan) tarafından
Gitsinde  bikac güne bikac saat gitsin 
(25 puan) tarafından
Bende onu diyorum Yok illaki 8 saati orada geçecek
(5,439 puan) tarafından
Tövbe yarabbi ya hem hamilesin
0 oy
(38 puan) tarafından
Zor bir durum canım ben benim eşim haftada bir defa sadece cuma günleri arkadaş grubu var sabit her günü giderler ona bile demedim kalmıyor niye gdyon diye ama saat 8 de çıkıyor işten okeye oraya gdr saat 1 de gelir  gene kızıyorum gitme diye aslında bazen karismamak gerek ama her gün olsa kafayi yerim herhalde
(25 puan) tarafından
Keşke öyle olsaydı razıydım vallahi
0 oy
(196 puan) tarafından
benim eşimde oyle bilardo hastası isten çıkar direk kahveye bilardo oynamaya ilk zamanlar cok takardim bunu cok sorun ederdim 2 sene oldu evleneli ama artik dert etmiyorum hamileyim üstelik o yokken tlfla mesgul.oluyorm bende kitap okuyorm yada bence takma bazi insanların huyu degismiyor
(25 puan) tarafından
Bilseydim gerçekten evlenmezdim böyle birini düşünmemiştim
(196 puan) tarafından
takma kafana kendini yıpratma benm esimde oyleydi halada oyle ama simdi hamileligim ilerledikce eve gelme saatleri biraz daha kısaldı onceden 12den once evse olmazdi simdi en gec 10bucukta evde ki ben isteykende eve gelmezdi artık ben isten geldigimde evde oluyor  bende 12de eve geliyorum işten.  zamanla serbest bıraknca biraz düzeldi
(196 puan) tarafından
yine senin eşin erken geliyormuş eve bence takma kafana herkesin bi huyu var malesef benin esiminde tek kötü alışkanlığı o  illa  kahveye gidip bilardo oynucak eve gelir bilardo videolari izler takıntı anlican
0 oy
tarafından

Bizmki de öyleydi son haftalarda gitti bide saat kaç olmuş hala kahvede Di aradadi bilerek açmadım 10 defa falan korkudan eve zor gelmişti bna bişey oldu diye:P

(25 puan) tarafından
Ben aramasam aklına gelmez aramak

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 471 göst.
31 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Has (36 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 465 göst.
30 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Tombul yanak (3,561 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 486 göst.
7 Temmuz 2020 Aile & Aşk kategorisinde Sni ck iyi anliyorum (909 puan) tarafından soruldu
+3 oy
3 cevap 116 göst.

Kategoriler

1,446,725 soru

23,765,336 cevap

315,646 kullanıcı

...